No hea küll, ca 4 tundi on juba vaikselt mullitanud, kondist tuleb seda maitset jah.
Aga siiski, kuna siin nii paljud rääkisid maitseainetest, kimpudest, mis suvel varutud, lugesid üles kõik, mida nad sisse panevad – äkki siis annaks ka nõu, mida ja millega koos nad kasutavad?
Kui salveid lisada, mida siis tasuks veel panna, et natuke salvei maitse tunda jääks, aga veidi ka miskit muud tunda oleks?
PS: lisasin veidi aega tagasi mõned õhukesed tšilliseibid, läks mõnusamaks.
Kui sul on juba loorber ja pipar, siis natuke salveid ongi see, mis on lisaks kõigele eelnevale ja peaks jääma päris mõnus ja ümar. Kui sa salveile veel lisaks tahaks mingit ürti lisada, siis ma kardan, et see puljong on liiga ülerahvastatud. Lihtsad maitsed, ära üle pinguta. Ja kui sa juba tšillit panid ning idamaiste maitsete armastaja oled, siis tsipake ingverit kõlab sinna sisse ka päris hästi. Aga siis jäta küll salvei välja.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt 04.03 18:29; 07.03 19:50; 08.03 08:39; 10.03 19:39; 11.03 22:29; 13.03 17:16; 15.03 19:35; 15.03 21:40; 15.03 23:40;