Esileht Kodunurk Punane marinaad kanale ja juurviljade grillimine

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Punane marinaad kanale ja juurviljade grillimine

Postitas:
Kägu

Mul on 2 küsimust endast tublimatele grillijatele:
1) Paljud poes grillimiseks müüdavad kanakoivad ja tiivad on sellises oranžikaspunases marinaadis. Tahaksin samasugust marinaadi ise teha. Palun õpetage.
2) Palju räägitakse juur- ja aedviljade grillimisest. Oleme proovinud šampinjone ja suvikõrvitsat vardasse ajada, aga tulemuseks on mingi maitsetu nätsakas. Kuidas nad paremad jäävad? Tuleb ka enne marinaadis/õlis leotada?

Please wait...
Postitas:
Kägu

Punane marinaad tehakse tomatipastaga. Näiteks https://toidutare.ohtuleht.ee/929048/tomatine-grillmarinaad-kanalihale

Aga retsepte on igasuguseid, guugelda tomatimarinaadi.

Aedvilju ja seeni võib eelnevalt marineerida küll, aga ka grillimise ajal kastmega pintseldada.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Jahvatatud paprikaga saab ka punase marinaadi. Ma teen sellist punast marinaadi ribidele. Tomatipasta, jahvatatud tavaline või suitsutatud paprikapulber, sool, pipar, veidi jahv. tšillit. Vahel panen ka bbq suitsust ketšupit törtsu. Siis saab mõnus suitsune.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Grillitud paprikad on parimad, lähevad magusamaks. Lõikad paprika neljaks ja grillid kuni osad kohad on kergelt mustad (jess, kantserogeenid). Võib-olla natuke sibulat ka…

Please wait...
Postitas:
Kägu

šampinjone grillime meie nii, et võtad seene jala ära ja sinna asemele paned tüki sinihallitusjuustu ja alusega grillile (mitte vardasse)

Please wait...
Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )


Esileht Kodunurk Punane marinaad kanale ja juurviljade grillimine