Esileht Kodunurk Rabarber- purki või sügavkülma?

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Rabarber- purki või sügavkülma?

Postitas:

Olen lugenud et rabarberit saab säilitada ka purgis…aga selle kohta tekkis kohe mitu küsimust…Kas peale tuleb valada siis külm või keev vesi? Kui külm, siis purk ju ei tõmba vaakumisse? Kas ta säilib? Kui keev vesi, kas purk ikka tõmbab korralikult et säiliks? Purgi peab vist ääreni rabarberit täis toppima ja siis vesi peale? Kas ilma suhkruta? Kuidas parem?

Sügavkülma panek ei ole vist eriline kunst- karpi, kaan peale ja korras?

Kas maitselt jäävad mõlemad variandid samad?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mäletan, et mu ema pani rabarberid kuivalt purki ja kaane peale. Mõne aja pärast oli vaid pool purki täis 🙂 Aga mis maitsega need olid, pole õrna aimugi.

Ise paneks pigem sügavkülma, ja mitte karpi vaid õhukindlatesse kilekottidesse (on spets grip-kotid, aga sobib ka tavaline kott, millele sõlm peale teha. Karpides asjadele jääb \”sügavkülma\” maitse juurde- oled saanud kunagi külmkapis avatuna seisnud jäätist?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

http://www.toidutare.ee/foorum.php?teema=10149

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk Rabarber- purki või sügavkülma?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.