Esileht Kodunurk Rabarberikook pärmitaignast.

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Rabarberikook pärmitaignast.

Postitas:

Minu vaieldamatu lemmik on pärmitainas- see tuleb ka kõige paremini välja. Nt. õunakoogid on sellest võrratud. Nüüd mõtlen, e kas on hea sellest ka rabarberikooki teha? Sügavkülmas on hulk karpe rabarberiga ootamas- teeks pisut kevadehõngu. Milliseid retsepte olete veel kasutanud? Ise olen teinud biskviittaignas, kuid sellest suht tüdinud. Hapukoore ja keefirikooke ei salli.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mu arust sobib rabarber õunu asendama küll, lihtsalt suhkrut tuleb rohkem peale raputada – st need koogid, mis õuntega head on, on rabarbriga sama head. Ise olen teinud muretaignast ja kas biskviitkattega või ilma. Aga pärmitaignast rabarbrikooki olen ka saanud. Õuntel on üks variant veel lehttaignaplaatide vahele panemine – selle jaoks rabarber jääb ehk liiga kangeks?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ikka saab. Hoia tükeldatud rababrberit suhkruga veidi ja kurna mahl ära (see morsiks hea), et äkki muidu jääb liiga vesine koogis ja tee samamoodi nagu õunakookigi. Ehk tiba rohkem suhkrut ja kaneeli ka.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk Rabarberikook pärmitaignast.

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.