Teema: Rahuolekus pulss 150
Kas tõesti on võimalik, et inimene jääb elama, kui ta ei liigu ja pulss on 150 lööki minutis?
Selline asi on võimalik vist vaid poliitikuga.
Kommentaarist on juba teavitatud
Ahah, sinu meelest on telekaamerate ees seismine ja seal debatis osalemine rahuolek?
Mina ikka teadsin, et rahuoleku pulssi mõõdetakse tõesti rahulikus olekus lamades või istudes rahulikus olukorras, kus ei tegele millegi ärevaga.
Ahah, sinu meelest on telekaamerate ees seismine ja seal debatis osalemine rahuolek?
Mina ikka teadsin, et rahuoleku pulssi mõõdetakse tõesti rahulikus olekus lamades või istudes rahulikus olukorras, kus ei tegele millegi ärevaga.
Pulsi puhul tähendab rahuolek mitte liikumist ehk füüsilise koormuse puudumist. Eks seistes väike füüsiline koormus siiski tekib, see on õige.
Pulsi puhul tähendab rahuolek mitte liikumist ehk füüsilise koormuse puudumist. Eks seistes väike füüsiline koormus siiski tekib, see on õige.
Ärevus põhjustab ka pulsi kiirenemist. Eksamilaua taga istuval abituriendil on ka pulss kõrgem, kuigi ta istub.
Kui adrenaliin on laes, aga otseselt mingit füüsilist tegevust inimene ei tee, siis pulss on ikkagi kõrge. Toon näite enda elust. Näiteks kui ma pulsikellaga jooksen või jalgrattaga sõidan, siis läheb pulss üles. Loogiline, sest füüsiline koormus. Ükskord panin kardiga sõitmise ajaks pulsivöö endale peale. Oli võidusõit. Füüsiline koormus oli kindlasti väiksem, kui joostes või rattaga sõites. Istud kardiroolis ja keerad rooli. Aga adrenaliin ehk võistlusärevus ajavad samuti pulsi üles. Poliitikul ilmselt sama asi nagu mul kardiroolis. Ehk mõni spordiarst oskab seda teaduslikumalt selgitada.
Istud kardiroolis ja keerad rooli. Aga adrenaliin ehk võistlusärevus ajavad samuti pulsi üles.
Kardiga sõitmine võib olla üsna tugev füüsiline koormus, kui pole igapäevane kardisõitja ja spetsiaalselt treeninud. Põhimõtteliselt võib pulss kiirelt üles minna ka järsult alanud kergema füüsilise tegevuse puhul.
Aga kas läheb 150 peale ja püsib seal pikalt lihtsalt ärevusest, tundub küll kahtlane. Igal juhul EKRE poliitikutel sellist jama ei juhtu, kuna EKRE poliitikud on ausad ja rahumeelsed. Osa toetavad sõjas Venemaad, nende südametunnistuse ja pulsi kohta ei julge täie kindlusega väita.
Mul on 150 rattavõistlusel😂
vaimse pinge all võib pulss vabalt 150 olla
kuna EKRE poliitikud on ausad ja rahumeelsed
Aasta huumori-auhind tuleb siit.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.