Tere! Minu 2-kuusel beebil on alates teisest elunädalast gaasid olnud. Enne 2-kuuseks saamist läks asi juba heaks, ei olnud kriiskavat nuttu ega magamata öid. Nüüd aga on on ta muutunud väga rahutuks – öösel ärkab suure sahmimisega, kätega hõõrub nägu ja peaga vehib, mingi aja pärast hakkab ka nutma. Siis puuksutame, võimleme, niiet hakkab juba lalisema ja naeratama, aga mingi aja pärast hakkab jälle punnitama ja vehkima ja nutma. Samas puuksud tulevad ilusti välja, ma ise veel imestan, et kuidas saab väikses kõhus niipalju gaase olla. Lõunauni jääb ka alati poole tunniseks, sest ärkab käte vehkimisega ja samamoodi rahmeldamise peale, mis lõpuks lõpeb suure nutuga. Sama ka tissitamisega, mul on juba nibud valusaks venitatud, sest ta ei püsi üldse – väänleb ja pöörleb ja vehib ja hõõrub pead…. Kas see on ka ikka gaasidega seotud või võiks kahtlustada midagi muud? Muud viga nagu ei oska öelda, pealtnäha kõik korras. Süljeeritus on ka meeletu – magamise ajal suur loik alati suu ees ja muidu ka suuümbrus märg.