Refid pistavad kohe kisama, et jälle üks ekretroll.
Mulle aga tundub juba päris tõsiselt, et ekrevastastel on tõesti trollivabrik. Teada ju on, et varas ise kisab kõige kõvemini “Võtke varas kinni!” Nii et ilmselt on tegu reffide trollidega ja ma ei imestaks, kui ongi kinni makstud. Sest see pole enam normaalne.
Tundub, et on käsk anda tuld praegu igast torust ja teha üks “Endlösung”. Pinnas on ette valmistatud kuude kaupa, ajupestute mass näib olevat kasvanud optimaalse piirini, et ekre valitsusest välja lüüa. Lehtede järgi võib oletada, et Jürkale on tehtud pakkumine, millest on raske keelduda, või ähvardus, millest on raske mööda vaadata, ja Jürka ilmselt kapituleerub. Nii kauaks sel mehel siis mune oli.
Aga see selleks.
Ekrele polekski paha veel üks hooaeg opositsioonis istuda. Mullegi tundus, et liiga vara said valitsusse. Las olla opositsioonis, koguda veelgi enam populaarsust ja vaatame siis, mis saab. Refid loodavad muidugi selle ajaga oma voodialused enam vähem puhtaks rookida ja suurema sita peitu panna, maandumiskohta õlgi alla raputada ja omadele Brüsselis sinekuure kindlustada. Eks näe, kuidas see neil õnnestub.
Perekooli naiivvihkajad usuvad nagunii kõike, mis ette söödetakse. Sedapuhku jäävad siis uskuma, et ekre kõrvaldati selle hirmsa “retoorika” pärast.
Mina ei ole mingi erakonnaga seotud ja tavaliselt ma poliitikat üldse ei kommenteeri.
Kommenteerin praegu üksnes seetõttu, et arvasin, et EKRE enam hullemaks minna ei saa, aga tundub, et pärast valitsusse saamist tuli see tõeline pale neil välja ja üks väljaütlemine/tegu on hullem kui teine.
EKRE on suutnud Eestile selle lühikese aja jooksul oluliselt rohkem kahju teha kui mõni teine erakond mitmete aastate jooksul.
Kallid kommenteerijad, ka täiesti tavalisel Eesti inimesel võib olla oma arvamus poliitikast, olemata ise mingi erakonnaga seotud. See, et kõik nende vastu olevad isikud on trollivabrikust, on järjekordne EKRE illusioon. Inimesi, kellele EKRE üldse ei meeldi, on ikka kõvasti rohkem ja seda ka nö tavaliste inimeste seas.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 03.08 14:40; 03.08 14:54; 03.08 15:03; 03.08 15:22; 03.08 16:31;