Esileht Beebi ja mitmikud rammus rp?

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: rammus rp?

Postitas:
Kägu

Kas võib olla, et mu rinnapiim on lihtsalt nii rammus, et laps saab väiksematest kogustest kõhu täis? Mõlemad lapsed on mul suht pontsakad ja pole kunagi rpa-d pidanud juurde andma. Ju siis mu rinnapiim hea rammus. Aga kas piim võib olla nii rammus, et laps vajab koguseliselt seda vähem?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: rammus rp?

Minu teada võib küll nii olla, et mõndadel on rammusam piim. Mul poiss sööb ka väga lühikest aega ja võtab mõnuga juurde. Teine asi vist veel see, et mõnel tuleb rohkem piima korraga välja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rinnapiim on kõigil enam-vähem sama rammus ja see rammusus ei muutu oluliselt ka ajas. St. rasvaprotsent siis on sama. See on siis meditsiiniline fakt. Ei saa olla kellegi piim rammusam või \”jääda lahjaks\”.
Imemise aeg oleneb ema hormoonidest, palju piima kätte saab, kui kergesti ja kui tugevalt laps imeda jõuab 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
lootusekiir

Rinnapiim ei saa olle kohe kindlasti rammusam kui tavaliselt. Selle koostis on suhteliselt sama kõigil, varieerudes aastaajaliselt. Suvel on lahjemat eelpiima rohkem, et laps saaks janu kustutada, talvel jälle vähem, et laps saaks rammusama kiiremini kätte.

Küll aga on väga erinev piima voolamise kiirus ja laste imemisvõime. Minu esimne laps Sõi 30-45 minutit jutti, tal oli suur imemisvajadus. Teine aga oli väga tõhus imeja, kõhu sai täis 5 minutiga. Mõlemad olid pot¨akad ja võtsid korralikult juurde.

0
0
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Esileht Beebi ja mitmikud rammus rp?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.