Esileht Väikelaps Randvere lasteaia lapsevanemad

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Randvere lasteaia lapsevanemad

Postitas:
Kägu

Jalutasin täna mööda teie väikestest lasteaia lastest, kes olid jaotatud rühmadekaupa õue suusatama, aeda kelgutama, ning grupiga jalutama. Märkasin ühte asja muidu rõõmsate laste juures, et enamikel olid peas soojad mütsid, kuid kahjuks vähemalt 5-6 lapsel ei olnud salli kaelas, ja kui oligi siis kohe väga kehvasti pandud (kaelad olid kõigil paljad). Ühel poisil oli müts niimoodi peas, et kõrvad kõik väljas ja salli polnud, kael ka paljas. Ise jalutasin lapsega kusagil 1h väljas ja selle ajaga hakkas ikka väga külm. Ma ei soovi absoluutselt midagi ega kedagi halvustada, vaid täiesti heast tahtest räägin seda teile, et te vaataksite rohkem, mis riietus lapsel lasteaias mugavam/soojem on selga panna, sest nagu näha siis õpetajad väga pingsalt ei jõua jälgida kuidas lapsed riides on. Kasutage rohkem tuukrimütse. 🙂 Päikest!

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: Randvere lasteaia lapsevanemad

jälle üks ema, kellel pole midagi teha. ela oma elu! las igaüks riietab oma last nii nagu tahab

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]jälle üks ema, kellel pole midagi teha. ela oma elu! las igaüks riietab oma last nii nagu tahab[/tsitaat]
Mul on oma elu ja täitsa põnev elu, mul hakkas lihtsalt külmetavatest lastest kahju, ja lapsevanemad ju ei tea, mismoodi lasteaias nende lapsed riides on, lihtsalt valgustasin neid. 🙂
Ei ole vaja ennast kohe puudutatuna tunda. 😉

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Mul on oma elu ja täitsa põnev elu, mul hakkas lihtsalt külmetavatest lastest kahju, ja lapsevanemad ju ei tea, mismoodi lasteaias nende lapsed riides on, lihtsalt valgustasin neid. 🙂
Ei ole vaja ennast kohe puudutatuna tunda. ;)[/tsitaat]

ei tunne puudutatuna, minu lapsel on tuukrimüts peas:)
küll aga ei näe väga sel teemal mõtet, sest iga vanem ikka teadvustab, millised riided ta ostab ja kuidas neid kantakse. Kui oskad lapsi teha, oskad ehk neid ka riietada…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

minu meelest just tubli ema!

Silvia Rannamaa on kunagi öelnud, et lapsed saavad siis päästetud, kui kõik emad tahavad kõiki lapsi päästa.

ehk et näevad ja mõtlevad ka teiste laste peale.
Ilusat päeva!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õige teemaalgatus, tuukrimüts on normaalne ja vajalik riietus lasteaias. Sallide õigustajatele, et neid ei tohi lasteaias kanda, mõni laps võib end üles puua.
Eile nägin, et ühel lapsel on lasteaias kummikud jalas. Õhukesed kummikuid, mitte voodriga. Kuna kasvatajal oli kiire, siis ma ei saanud numbrit küsida, oleksin mõne tuttavalt emalt küsinud seda numbrit talvesaapaid. Kavatsen täna uuesti küsida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esiklaste emad ei tule tihti ise paljude asjade peale ja mina oleksin küll tänulik kui keegi mind heasoovlikult valgustab ja head nõu annab. Tubli!

0
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Väikelaps Randvere lasteaia lapsevanemad

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.