Esileht Lapse ootamine Rasedus

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Rasedus

Postitas:
Kägu

Tere!

Ehk oskab keegi midagi tarka üelda kuna ma ise ei tea mida edasi teha.

Ma sain 09.06 2-triipu  testil ja täna 13.06 ka kuna see meil mehega esimene laps siis mida edasi teha?

(Hetkel 5.nädal)

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Broneeri umb 7.-8. rasedusnädalaks ämmaemanda juurde aeg rasedusega arvelevõtmiseks. Vaatab ultraheliga üle, kinnitab raseduse.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida edasi teha? Mis mõttes nagu?

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Broneeri umb 7.-8. rasedusnädalaks ämmaemanda juurde aeg rasedusega arvelevõtmiseks. Vaatab ultraheliga üle, kinnitab raseduse.

Tänan! 😇🙏🏻

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne triipude puhul !
Minu soe soovitus on, et mine isegi  pigem nädal hiljem. Tean, et ootusärevuses tahaks lausa kohe minna aga võib juhtuda, et lähed hoopis tiba vara ja südametööd ei pruugi veel olla. Sealt algab see loll mõte, et kas kõik ikka korras ja kuna ta siis lõpuks lööma hakkab. 😀
Siin üks lehekülg, kus kalkulaator näitab umbes, kuna südametöö algama peaks ja muu info
https://www.kalkulaator.ee/et/raseduskalkulaator/

Ilusat raseduse aega sulle! Veel mingisuguseid küsimusi tekib, kindlasti küsi. Parem rumal küsimus, kui vastuseta jäämine. =)

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui pole varem käinud, või ei tea kedagi, kes oleks käinud ja sellest rääkinud, siis ei saagi teada 🙂

100 aastat tagasi toimiti hoopis teistmoodi 😉

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju õnne triipude puhul !

Minu soe soovitus on, et mine isegi pigem nädal hiljem. Tean, et ootusärevuses tahaks lausa kohe minna aga võib juhtuda, et lähed hoopis tiba vara ja südametööd ei pruugi veel olla. Sealt algab see loll mõte, et kas kõik ikka korras ja kuna ta siis lõpuks lööma hakkab. 😀

Siin üks lehekülg, kus kalkulaator näitab umbes, kuna südametöö algama peaks ja muu info

https://www.kalkulaator.ee/et/raseduskalkulaator/

Ilusat raseduse aega sulle! Veel mingisuguseid küsimusi tekib, kindlasti küsi. Parem rumal küsimus, kui vastuseta jäämine. =)

Tänan! 🥰😇🙏🏻

0
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Lapse ootamine Rasedus