Kas rasedana võib midagi soolatüügaste vastu kasutada talla all? Pole kunagi varem olnud, rasedusega selline asi välja löönud, täitsa paar tk. Kohe teine trimester
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › rasedus ja soolatüükad
Teema: rasedus ja soolatüükad

Mine nahaarstile ja nad külmutavad kohapeal. Neid erinevaid keemiaid ei võinud, aga külmutamine on paikne – seda mul tehti.

kui nisu sööd, siis ära rohkem söö.
Soolatüükaid tekitab papilloomiviirus, mitte mingi nisu.

Jah, see on samal ajal tõsi. Igasugused tüükad löövad välja, kui keha on ülekoormatud.
Kui tüükad välja löövad (nakatunud võis ta olla juba aastaid) on see märk, et mingid rauad võiks tulest natukeseks välja võtta.

Jah, see on samal ajal tõsi. Igasugused tüükad löövad välja, kui keha on ülekoormatud.
Kui tüükad välja löövad (nakatunud võis ta olla juba aastaid) on see märk, et mingid rauad võiks tulest natukeseks välja võtta.
Need rauad on rasedus, mitte nisu, sellest ikka saad aru?

ei saa aru, olen idioot.
kuna rasedus koormab üsna palju, võiks oma kehale abiks olla. Ega rasedus üksi neid asju esile ei kutsu.

ei saa aru, olen idioot.
kuna rasedus koormab üsna palju, võiks oma kehale abiks olla. Ega rasedus üksi neid asju esile ei kutsu.
Ei no muidugi, ikka nisu kutsub!

Mul soolatüükaid olnud 2x elus ja parim ravi on banaanikoor ma ei tee nalja. Ma olen käinud külmutamas, mis küll peale mitut sessiooni aitas, aga oli valus ja sellest paranemine võttis kaua, kui ka igasugu apteegist ostetavaid külmutuskitte ja happeid proovind ja lahti ikka ei saanud, lihtsalt kaevasid nahka auku ja oli valus ja rõve.
Ja ma leidsin internetist selle banaanikooretriki ja mõtlesin mis mul kaotada ja see töötaski. Ööseks paned tüki koort, seesmine pool naha vastas, tüükale, plaastri v teibiga kinni ja hommikul ära ja nii paar kolm nädalat ja need kadusid ära. Võid vahel natuke nahka koorida sellest kohast, et kaasa aidata.

Võid selle koore ka päeval peale jätta, kui pole nähtavas kohas ja imelik ringi käia, on efektiivsem, aga nii kord ööpäevas peaks seda vahetama.

Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › rasedus ja soolatüükad