Sain täna oma kauaoodatud 2 triipu, iga rõõmuga kaasneb muidugi kohe ka ärevus ja hirm:) Mul oli OV 7-8.09 ning 07.09 hommikul olin nii haige, pea valutas, kuuma-ja külmavärinad, selline tunne nagu gripp oleks olnud, aga palavikku polnud, õnneks ühtegi rohtu ei võtnud ja tiksusin nii 2 päeva ringi.
Jagage kogemust, kes haiged olnud nii varases staadiumis, kas lapsega ikka kõik korras olnud? Öeldakse, et juba väga varases staadiumis põetud haigused/rohud vms võib mõjutada loote arengut.
Sama, oleme triipe püüdnud juba kevadest saadik, alkoholi juba teist aastat tilkagi joonid, foolhapet sisse krõbistanud ja mingi hetk tuli jube veini isu. Päevad olid ära ja Ov aega ja no nii ta läks – sai veinikest rüübatud. Igatahes OV ajal oli mul kohutav peavalu, kuna tööle ei suutnud minna, siis võtsin Paracetamoli, lamasin kokku 2 päeva voodis, öökisin lisaks. Ja siis klôpsti – korras, nohu- köha vms polnud, aga oli OV aeg. Eile tegin testi, rase.
Näis, olen sama mures, mis see oli ja miks oli. Teistel peres polnud midagi viga.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 24.09 17:35; 02.01 01:06;