Esileht Lapse ootamine Rasedusest teadasaamine peale mehega lahkuminekut

Näitan 17 postitust - vahemik 1 kuni 17 (kokku 17 )

Teema: Rasedusest teadasaamine peale mehega lahkuminekut

Postitas:
Kägu

Tere kallid Perekoolikad.

Mul on väga keeruline olukord ning sooviks seda lühidalt jagada ka Teiega. Väga loodan, et saate mind natukenegi aidata.

Oleme mehega koos elanud 2 aastat. Suhte jooksul on olnud väga palju probleeme, temapoolset nii vaimset kui ka füüsilist vägivalda. Abielust, mille tema pärast lahutasin on eelnevalt kaks last 16a. ja 7a. Mitte kumbki lastest pole sallinud seda uut meest.

Nüüd augusti keskel ma lahkusin meie ühisest üürikorterist peale temapoolset konkreetset füüsilist vägivalda, kus ta lõi mind jalaga kõhtu ning andis rusikaga vastu põske.

Nüüd aga sain teada, et ootan tema last, kes otsustas tulla vahetult enne minu äraminekut. Hetkel elan oma endise abikaasa korteris koos meie lastega. Eksabikaasa töötab välismaal ning käib väga harva, kuid kuuldes minu rasedusest oli ta igati nõus, et on toeks ning pole abordi poolt. Lubas, et võtab last kui oma lapsena ning on valmis beebi ka oma nimele võtma.

Endine elukaaslane teab, et ootan tema last ning on raevus. Ähvardab kirjades, et on valmis kõigeks, kui kavatsen lapse sünnitada temaga lahus olles. Seab mulle ultimaatumeid, kui tema juurde tagasi ei lähe, siis olen kohustatud tegema abordi. Ning kui lapse sünnitan temaga lahus olles, siis võib kasvõi tappa mu eksabikaasa. Ta on väga äkilise iseloomuga, varem kokku puutunud vägivallaga ning kunagi ka vangis olnud.

Minu kindel otsus on laps alles jätta, kuid hetkel ei kujuta ma ette, mida see kõik endaga kaasa võib tuua. Ei saa ju talle valetada, et tegin abordi. Millised on üldse minu õigused ning millised tema?

Loodan, et saate mind natukenegi aidata oma nõuga.

Ette tänades.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, esiteks palun tee avaldus politseisse füüsilise vägivalla osas!
teiseks ära temaga telefonis suhtle, ainult kirja teel, et oleks tõendid, mida kes ütles. te epildid, kui peksis vms + fikseeri kõik emos ka.

kolmandaks. kui aus olen, siis mina sinu asemel ei sünnitaks mitte mingil juhul, sest muidu elad sina sellises terroris järgmised 18 aastat, sellised inimesed ei muutu iial..
Mõistan, et sa ei soovi sellel mõelda ja sul on tore eks mees, kes toetaks sind, aga ma ütlen, et ka tema närvid ei pruugi vastu pidada + kõik need ähvardused jne…

Jah, see on raske otsus, aga mõtle sellele, et sul on 2 last kes hakkavad ka sellest terrorist mõjutatud saama.. see mõjutab nende vaimset tervist ja nende edasist elu.
Sulle endale ja su lastele on parem, kui lõikad läbi kõik kontakti sellest uuest terroristist ja ei saa temaga last.
Ole tugev tee otsus, mis on parim sinu olemasolevatele lastele ja sinu enda vaimsele tervisele.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaimse tervise huvides just kindlasti EI soovitaks vastu enese tahtmist aborti teha, kurjategijast “mehele” selle kohta valetamine on palju parem variant. Ei ole mõeldav, et keegi ähvardab niisuguse terroriga ja selle peale peaks igaks juhuks aborti tegema – äkki teeb ähvardused teoks. Seda enam, et kasuisa oleks lapsel juba olemas. “Mehele” on vanglat vaja, mitte naisele aborti peale suruda.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis kasuisa? See, kes eestis praktiliselt ei ole ega ole praegustelegi lastele isa?

Äkki paned oma huvid hetkeks kõrvale ja mõtled olemasolevatele lastele?

Uus eks saab alati nõuda isaduse tuvastamist ja hooldusõigust.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iga vägivallaepisoodi ja ähvarduse kohta avaldus politseile. Kas füüsiline vägivald/kehavigastus on fikseeritud EMOs ja politseis? Või vähemalt ainult EMOs? Kui on, siis selle pinnalt saad avaldusele lisada kõike muud, mis hiljem on toimunud. Kindlasti taotle lähenemiskeeld. Ja mitte ühelgi juhul ära sõlmi politseis ega prokuratuuris kokkulepet kriminaalmenetluses, nõua asja lahendamist üldmenetluses.

Tegemist on kurjategijaga, teemaalgataja. Tal on olnud aastaid aega vanglas/tänaval õppida, kuidas endast nõrgemat terroriseerida ja allutada. Tema jaoks on see normaalne toiduahel, kus sina oled paraku toit. Kriminaalset käitumist sa muuta ei saa, küll aga saad selle endast kaugele hoida. Aga selleks pead olema tugev ja järjekindel ja kohe alustama. Kui sul on tulevikus fikseeritud kõik ähvardused ja vägivallaepisoodid, siis saad kindlasti kohtu kaudu ka lapse hooldusõiguse ning muud küsimused lahendatud.

Ma üldiselt arvan, et kui sa avalikult talle vastu hakkad ja sinu poolel on seadus ja õigusasutused, siis ta tõmbab varsti tagasi ja loobub. Tegemist on pätiga, ega ta vabatahtlikult ei taha neid pahandusi arvestades enda tausta, usu mind. Hetkel ta hirmutab ja siiani on see edukalt toiminud. Pane sellele nüüd punkt.

Räägin seda sulle, kui naisterahvas ja politseitöötaja. Muide, ka uurija ja muude politseitöötajatega ole aus. Tunnista, et saad aru, et tegid suure lolluse sellise mehega suhte alustamisel, aga otsid ausalt abi. Aga siis ära kindlasti tagane ja aita politseid, et selle mehe vägivalda tõendada ning enda seisukohale kindlaks jääda – lähenemiskeeld + mitte mingisugust kokkulepet kurjategijaga kriminaalmenetluses. Usu mind, sellise suhtumisega tahavad kõik sind aidata.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja hädasti vaja ilma kaitsevahenditeta sellisega keppida?

Loomulikult tee aborti, palju sa neis vallaslapsi ikka toodad.

+4
-10
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mina, 4 lapse ema, elanud üle ka ühe tabletiabordi mitte omal soovil, teeksin aborti. Miks ma selle tabletika välja toon, on see, et see oli kohutav kogemus, jubedam aeg mu elus ja seda ainuüksi füüsiliselt. Aga see möödub. Teine kord teeksin kirurgilise, on füüsiliselt lihtsam. On jube igal juhul, aga sellisesse olukorda ja sellise mehe last ei sünnitaks, sest siis see terror ei lõppekski. Kannatavad kõik lapsed.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

sellisesse olukorda ja sellise mehe last ei sünnitaks, sest siis see terror ei lõppekski. Kannatavad kõik lapsed.

Täpselt. Ma ei sünnitaks sellisele mehele ühtegi last. Kannatate kõik.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu kindel otsus on laps alles jätta, kuid hetkel ei kujuta ma ette, mida see kõik endaga kaasa võib tuua. Ei saa ju talle valetada, et tegin abordi. Millised on üldse minu õigused ning millised tema?

Saab küll ja kuigi ma muidu olen poolt, et igal lapsel on õigus oma isale, siis sellises olukorras ma valetakski. Ütlekski, et tegin abordi, lõpetaks temaga kõik igasugused suhted ja siis vaataks edasi. Kui peakski hiljem rasedana nägema, siis ütlekski, et eksabikaasaga koos ja tema laps. See, kas päriselt registreerid eksabikaasa isana, see on tuleviku otsus ja teie kahe vahel kindlaks rääkida, sest see toob kaasa kohustused mõlemale. Kui lähedki seda teed, siis tuleb kindlasti last kasvatada ka selle teadmisega, et tal tegelikult on teine bioloogiline isa. Lapsele valetada ei tasu, sest kui see kunagi välja tuleb, tekitad omavahelistesse suhetesse mõttetult pingeid. Kui laps juba täiskasvanu, saad talle kogu loo ausalt ära rääkida, et miks kunagi selline otsus sai tehtud ja milline ta bioloogiline isa oli.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Endine elukaaslane teab, et ootan tema last ning on raevus. Ähvardab kirjades, et on valmis kõigeks, kui kavatsen lapse sünnitada temaga lahus olles. Seab mulle ultimaatumeid, kui tema juurde tagasi ei lähe, siis olen kohustatud tegema abordi. Ning kui lapse sünnitan temaga lahus olles, siis võib kasvõi tappa mu eksabikaasa. Ta on väga äkilise iseloomuga, varem kokku puutunud vägivallaga ning kunagi ka vangis olnud.

Vau, sellise jackpoti pärast lahutasid oma laste isast?

PALUN ära saa seda last, sul pole õrna aimugi, mida sa endale elu lõpuni sellega kaasa tood. Isegi kui sa sünnitad n.ö eksabikaasa lapseks selle, on lapse isal õigus nõuda DNA testi ja see laps ikka enda nimele saada. Sa teed nii enda, kui ka kõigi oma 3 lapse elu igaveseks põrguks. Tee ometi ükskord elus õige otsus ja ära saa seda last!!!

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina, 4 lapse ema, elanud üle ka ühe tabletiabordi mitte omal soovil, teeksin aborti. Miks ma selle tabletika välja toon, on see, et see oli kohutav kogemus, jubedam aeg mu elus ja seda ainuüksi füüsiliselt. Aga see möödub. Teine kord teeksin kirurgilise, on füüsiliselt lihtsam. On jube igal juhul, aga sellisesse olukorda ja sellise mehe last ei sünnitaks, sest siis see terror ei lõppekski. Kannatavad kõik lapsed.

Abort on terrorile, kurjategija nõudmisele alistumine. Miks seda soovitada?

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma saan abordivastasusest ja kõigest aru, aga selle mehe last ma ei sünnitaks. Halb on see, et ta teab, sellega on temal võimalus sind eluaegse terrori all hoida lapse läbi. KUi see mees ei teaks, oleks lapse salaja üleskasvatamine veel tehtav su eksabikaasa nõusolekul, aga praegu… ei.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ütlekski, et tegin abordi, lõpetaks temaga kõik igasugused suhted ja siis vaataks edasi. Kui peakski hiljem rasedana nägema, siis ütlekski, et eksabikaasaga koos ja tema laps. See, kas päriselt registreerid eksabikaasa isana, see on tuleviku otsus ja teie kahe vahel kindlaks rääkida, sest see toob kaasa kohustused mõlemale.

Sel mehel on õigus nõuda isaduse tuvastamist kohtus, olgu eksabikaasa “nimel” või misiganes

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei sünnitaks sellisele mehele ühtegi last.

Ta ei sünnitagi ju sellele mehele.

Te soovitate järjest, et teemaalgataja alluks terroristi nõudmistele, aga kui ta seda teeb, siis kes garanteerib edasise rahu ja hea elu? Mitte keegi. TA lihtsalt näitab, et on manipuleeritav ja teda saab sundida ükskõik mida tegema, kui piisavalt ähvardada. Ärge soovitage aborti, kui TA kindel otsus on seda mitte teha. Eespool kommenteerinud politseitöötaja annab ainsana adekvaatset nõu, justnimelt selle kohta, kuidas sellistele ähvardustele ja vägivallale reageerida.

0
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Te soovitate järjest, et teemaalgataja alluks terroristi nõudmistele, aga kui ta seda teeb, siis kes garanteerib edasise rahu ja hea elu? Mitte keegi. TA lihtsalt näitab, et on manipuleeritav ja teda saab sundida ükskõik mida tegema, kui piisavalt ähvardada. Ärge soovitage aborti, kui TA kindel otsus on seda mitte teha. Eespool kommenteerinud politseitöötaja annab ainsana adekvaatset nõu, justnimelt selle kohta, kuidas sellistele ähvardustele ja vägivallale reageerida.

Sa arvad, et terror lõpeb, kui lähenemiskeelu saab? Lähenemiskeeld selliseid maniakke eemale ei hoia, nad võivad lihtsalt kiusu pärast edasi terroriseerida.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saab küll ja kuigi ma muidu olen poolt, et igal lapsel on õigus oma isale, siis sellises olukorras ma valetakski. Ütlekski, et tegin abordi, lõpetaks temaga kõik igasugused suhted ja siis vaataks edasi. Kui peakski hiljem rasedana nägema, siis ütlekski, et eksabikaasaga koos ja tema laps. See, kas päriselt registreerid eksabikaasa isana, see on tuleviku otsus ja teie kahe vahel kindlaks rääkida, sest see toob kaasa kohustused mõlemale. Kui lähedki seda teed, siis tuleb kindlasti last kasvatada ka selle teadmisega, et tal tegelikult on teine bioloogiline isa. Lapsele valetada ei tasu, sest kui see kunagi välja tuleb, tekitad omavahelistesse suhetesse mõttetult pingeid. Kui laps juba täiskasvanu, saad talle kogu loo ausalt ära rääkida, et miks kunagi selline otsus sai tehtud ja milline ta bioloogiline isa oli.

Ja peamine – mõtle, milline geenipagas sel lapsel olema saab.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Te soovitate järjest, et teemaalgataja alluks terroristi nõudmistele, aga kui ta seda teeb, siis kes garanteerib edasise rahu ja hea elu? Mitte keegi. TA lihtsalt näitab, et on manipuleeritav ja teda saab sundida ükskõik mida tegema, kui piisavalt ähvardada. Ärge soovitage aborti, kui TA kindel otsus on seda mitte teha. Eespool kommenteerinud politseitöötaja annab ainsana adekvaatset nõu, justnimelt selle kohta, kuidas sellistele ähvardustele ja vägivallale reageerida.

Kui meest tahab kiusata, siis ta nõuab isaduse tõestamist ja ongi isa. Ning jätkab soovi korral terroriga vähemalt 18 aastat. Kannatavad kõik.

Ma olen üldiselt pigem abordi vastu, aga see olukord… Ainuke variant, kui saaksid temast piisavalt eemale, et tal ei tekiks kiusatust ja ta ei saaks teadagi, et uue lapse saad. Ei usu hästi, et see Eestis võimalik on.

0
0
Please wait...

Näitan 17 postitust - vahemik 1 kuni 17 (kokku 17 )

Esileht Lapse ootamine Rasedusest teadasaamine peale mehega lahkuminekut