Mul oli ka väga raske, tagantjärele kahetsen, et haiguslehte ei võtnud. Võtsin, kui oli samal ajal ka koroona, aga muul ajal mitte. Hiljem kuulsin töökaaslaselt, et ta oli nt kogu aeg haiguslehel, kui rase oli, nii et poleks pidanud seal piinlema, eriti produktiivne ma siis polnud ka. Mõnelt kuulen, et polnud üldse paha olla jne – tundub uskumatu! Alates teisest trimestrist kohe selgelt parem, täiesti võrreldamatu esimesega, isegi kui NATUKE vahel on erinevatel põhjustel paha olnud.
Kooli ja töö osas tulebki kohusetundest natuke lahti lasta, töölt haigusleht ja kooliga kuidagigi järjel pidada ja arvestadagi, et tuleb hiljem rohkem järele teha. Leida endale need väiksedki nipid, mis aitavad, nt tihe söömine, mingi kindla asja söömine või mittesöömine jne. Mul oli vist ainus asi, mis üleüldse kuidagi mõjutas, just see, et ei lasknud kõhul tühjaks minna, vaid sõin tihti midagi. Paljud toidud muidugi ei sobinud, leidsin külma sojajogurti, külmutatud viinamarjad jms üksikud asjad, mis peaaegu igal ajal sobisid… kuni enam ei sobinud :).
Õigekirjasoovitused (eriti nii elementaarse sõna meeldetuletus) on minu arvates asjakohased, sest kui inimene kirjutab väga vigaselt, tekib lugejal tema kohta automaatselt ajus pilt/arvamus ja ka vastus kujuneb vastavalt sellele. Või siis ei vastatagi, sest vigaselt kirjutajad on paratamatult tihti ka need, kes vastajaid ei kuula. Need seosed tekivad ajus automaatselt. Sõbralikke soovitusi võiks ikka kuulata, vahel ka siis, kui põhiküsimusele vastata ei osata.