Tere!
Minu pisike kahjuks otsustas ( või otsustati tema eest), et üle 6+1 ta minuga ei ole. Siit ka küsimus, kui kiirelt on loota uuesti rasestumist?
Palun konkreetseid näiteid 🙂
LP
Esileht › Lapse ootamine › Rasestumine pärast peetumist
Tere!
Minu pisike kahjuks otsustas ( või otsustati tema eest), et üle 6+1 ta minuga ei ole. Siit ka küsimus, kui kiirelt on loota uuesti rasestumist?
Palun konkreetseid näiteid 🙂
LP
Minul katkes rasedus (hCG tõus oli madal, progesteroon langes ja juba teadsin 6-7 päeva ette, et katkeb kahjuks rasedus), 5+6 nädalal hakks veritsus ja puhastus ise. Arst ütles, et kuna nii väike rasedus katkes ja puhastus ise, siis pole põhjust rasestumisega viivitada. 16-17 päeva peale katkemist toimus ovulatsioon ja jäin uuesti rasedaks. Praegu käsil 12s rasedusnädal ja kõik tundub väga hästi olevat. Seega, on võimalik küll kohe rasedaks jääda peale katkemist. Kui keha valmis on, küll siis rasedus tekib. Edu!
Minu eelmine rasedus peetus kuskil 6+ nädala kandis ning puhastus 8+. Jätsin igaks juhuks ühe tsükli vahele, et keha saaks taastuda ning juba järgmise tsükliga saime uued triibud, tähtaeg mõne päeva pärast 🙂
Edu sulle ja rahulikku meelt!
Rasedus katkes 5+4. Õigemini hcg tõusis hästi aeglaselt ja muudkui määris ja valutas. Sain kaks tabletti ja puhastus ära paari päevaga. Arst vaatas üle ja ütles et kõik puhas. Et võib ühe tsükli vahele jätta kui soovin. Kaks nädalat peale puhastust jäin uuesti ootele. Hetkel 20nes nädal.
Minul peetus jaanuris rasedus mis oli päevade järgi 7nädalat ja hcg järgi arst ütles, et vastab 3nädalasele rasedusele. puhastus ise. Mais nüüd uued triibud. Neljapäeval arstile, ei julge veel rõõmustada, aga vähemalt test positiivne ja rinnad valusad ja väsimus meeletu, mida jaanuaris ei olnud. Siis oli lihtsalt testil kontroll joon heledam ja hcg ei tõusnud nagu vaja, sisetunne ütles juba et ebaõnnestus. Nüüd on parem sisetunne ja usun et see kord kõik korras
Katkes detsembris 7n, puhastus ilusti ära tablettide abil. Arst soovitas 2-3 kuud pausi teha, mida ka enam-vähem sai tehtud. Pigem lihtsalt sihilikult ei tegutsenud sellel ajal, siiani püüame uusi triipe. Eks see ole individuaalne ja õnne asi.
Septembris oli keemiline rasedus, katkes varakult. Novembris sain uued triibud, st üks tsükkel jäi vahele. Hetkel on 31. nädal käsil 🙂
Mul katkes novembris esimene rasedus 7nädalal, ise puhastus. Üks tsükkel jäi detsembris vahele ja Jaanuaris juba rasestusin uuesti, praegu 18 nädalat ja kõik ok👍
Minul peetus mais 2019. Uuesti rasedaks jäin november 2019.
Minul peetus rasedus ka üsna alguses u 6. nädalal. Enne olime 2 aastat triipe püüdnud, rasedaks jäin pärast laporoskoopiat ja munajuhade läbitavamaks muutmist. 1 kuu pärast laporoskoopiat jäin rasedaks, peetus. Viljatusraviarst ütles, et kui ma tahan, võin ju veidi vahet pidada, aga tema pigem soovitas, et kui LAP mõjus ja näha, et ise rasestumine on võimalik, siis oleks võinud ka sama hästi kohe jätkata triibupüüdmist. Kuna lugesin igasuguseid soovitusi, siis ootasin siiski järgmised päevad ka veel ära ja pärast seda hakkasime uuesti proovima. Jäingi kohe uuesti rasedaks. Nii et tegelikult 2 kuud pärast peetumist õnnestuski uuesti rasestuda. Sel korral läks kõik hästi.
2 x peetunud (10+), mõlemal korral rasestunud ca 2 kuud peale peetumist.
Minul peetus 4-5. nädalal ja praegu veel puhastub. Uuel nädalal järelkontrolli, aga minu arst ütles, et kui kõik puhas, võib järgmise mensesega juba uuesti proovida. Praegu on plaan siis uude tsüklisse proovida ja loodan väga, et õnnestub kiiresti!
Minul katkes detsembris 6+ ja siiani proovime.. Seega võib minna nii ja naa.
Rasedus peetus detsembri keskel 6.-7. nädala paiku, märku andis määrimisega, lõpuks puhastuski täielikult ise ca 10 päeva jooksul. Uuesti jäin rasedaks veebruaris, vahepeal andsin kehale ühe tsükli taastumiseks.
Mul on olnud 3 varast peetumist. Peale 1. peetumist jäin rasedaks 8 kuud hiljem, peale 2. peetumist 2 kuud hiljem ja peale 3. peetumist 4 kuud hiljem. Viimasest rasedusest sündinud poisipõnn (pere 3. laps) hakkab kaheaastaseks saama.
Õnneks puhastus organism iga kord ise, polnud vaja sekkuda. Aga emotsionaalselt oli see raske teekond, kõige raskem 1. korral, hiljem muutus nagu… rutiiniks. Peetumiste põhjused ei selgunud ja ka see, miks 4. korral õnnestus.
Aitäh kõigile vastanutele! Tänane hommik oli kohutav ja lein kestab. Teie positiivsed lood annavad usku ja lootust, et järgmine kord läheb kõik paremini.
LP
9ndal nädalal algas kerge määrimine, läksin kontrolli ja tuvastati peetumine juba 6ndal nädalal. Paari päeva pärast oli tabletiga katkestamine. Arst soovitas ühe tsükli vahele jätta vähemalt. Nii ka toimisime ning jäin uuesti ootele esimese korraga. Nüüd juba 1-aasta 4-kuune poiss.
See lein oli ikka jube, aga tegin lõpuks ikka rahu sellega. Soovin head!
Mul peetus 11+ nädala kanti, avastasin umbes 12 n, puhastas arst. Uuesti jäin ootele kaks kuud hiljem ja nüüd varsti mul juba kahe aastane. Oli emotsionaalselt raske seda üle elada, eriti ei olnud üldse selliseks olukorraks valmistunud, tulin just mesinädalatelt ja isegi jõudnud suure suuga välja lobiseda mõnele sõbrannale ja sugulasele…
Aga eks elu õpetab. Jõudu ja edu uutel katsetel!
Minu esimene rasedus peetus 6+0 ja kuna arst ütles, et ma ei pea ootama uuesti proovimisega, siis jäingi kohe järgmisel kuul uuesti rasedaks ja kandsin edukalt lõpuni raseduse. Aga kindlasti on see individuaalne ja keegi ei saa ennustada, kuidas sinu keha käitub. Edu!
Mul katkes 6. nädalal, ise puhastus. Arst käskis kuus kuud oodata ja siis uuesti proovida. Kui roheline tuli antud, siis jäin kohe uuesti rasedaks ja kandsin ilusti lõpuni.
See oli 15 aastat tagasi. Kas nüüd enam ei kästa vahet pidada või mis mul viga oli, et kohe uuesti proovida ei tohtinud?
Raseduse peetus avastati 11+ nädalal. Saadeti otse puhastusele. Uusi päevi ei tulnudki, sain triibud ja kõik tiptop. Laps tänaseks 14- aastane.
Esileht › Lapse ootamine › Rasestumine pärast peetumist