Olen teemaalgataja. Aitäh kõigile sedavõrd mõistlike kommentaaride eest!
Tunnistan ka ise, et elasingi aastaid klapid peas ja uskusin kogu aeg, et küll ta muutub, hakkab normaalseks inimeseks jne. Sisimas põles selline naiivne usk kogu aeg, et võib-olla kui ükskord lapse saame, et siis lõpuks ometi pääseb temast valla ka headus. Nüüd aga rasedusega on kuidagi vägagi konkreetne ärkamine minus toimunud, kõik roosad prillid on eest kadunud ja näen lõpuks ometi inimest adekvaatselt kõrvalt.
Kahjuks sain päris valusa hoobi selles osas ja kinnituse, et see inimene ei muutu iial. Ka isegi omaenda laps ei suuda teda paremini käituma panna.
Õnn, et nägin seda juba kohe, kus mul võimalus veel teha otsus, mis edasi. Palju halvem oleks variant, kui laps oleks juba sündinud.
Olen siin paari päeva jooksul saanud niii palju kinnitusi erinevates olukordades, et seda last meil ühiselt ei ole mõistlik saada. See oleks eelkõige lapsele endale väga õnnetu lapsepõlv. Meest absoluutselt ei huvita, kuidas mu rasedus kulgeb, kas minuga kõik korras. Mind täna enam isegi ei kurvasta see niivõrd, kuidas ta minuga käitub, vaid see, kui ükskõikne on ta enda tulevase lapse pärast. Täiesti null huvi tema poolt. Ta seab tänaseni kõik enda soovid ette, isegi kui see peaks näiteks kahjustama mind ja loodet. Ma ei hakka siin näiteid välja kirjutama.
ps! Keegi ütles, et ta võib lausa kallale tulla vms. Õnneks füüsiliselt ei ole ta kunagi vägivaldne olnud ja ei usu et ka olema saaks.. vaimne terror on aga rets.
Kahjuks ei suuda ma kindlasti last üles kasvatada üksinda. Ei materiaalselt, vaimselt jne. Seetõttu on variant vaid abort. Olen tänaseks selle otsuse juba justkui vastu võtnud ning räägin veel läbi ka arstiga, kui visiit tulemas.
Täna kardan väga seda, et olen 30 ja abort võib mõjutada minu edaspidist laste saamist. Kas võib midagi nihu minna ja ma ei saagi edaspidi lapsi. Ma südamest ja siiralt tahan lapsi ja tahaksin ka nii väga praegust, aga tahan ise olla õnnelikus peresuhtes kui ka tahan enda lapsele pakkuda armastavat perekonda, kus on nii ema kui ka isa. Ise kasvasin isata ja enda lapsele sellist lapsepõlve ei tahaks.