Esileht Ilu Rasune näonahk 35+

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 36 )

Teema: Rasune näonahk 35+

Postitas:
Kägu

Tere,ma olen 36 aastane ja mu näonahk on väga rasune. Hommikul pesen ära. Bionike Akne vahuga, siis panen kreemi, värvin kulmud, põsepuna ja ripsmed. Nägu on värske ja ilus. Aga umbes 3 tundi hiljem kogu nägu, eriti otsaesine läigib ja nägu tundib loppis. Ma olen igast asju proovinud, aga enam ei raatsi koguaeg uusi ja uusi tooteid osta. Kuidas seda kontrolli alla saada? Silmad on nii rasused, et vahel hakkab lausa silm kipitama. Ja tugevama meigiga on lugu veel hullem, meik lihtsalt voolab maha..

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa kasutad iga päev mitu kord happega puhastusvahendit?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ajas näopesuvaht veel rohkem näo läikima.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki vahelduseks annad nahale puhkust ja ei katseta selle peal igast asju? Mingi asjalik ja kompetentse kosmeetik ehk oskab nõu anda.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meigi aluskreemi kasutad, mis mõeldud rasusele nahale ja pärast meigikreemi kinnitussprayd?  See täitsa töötab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ära pane seda kreemi ja nii lihtne ongi.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult ei jäeta näokreemi ära, aga see peaks olema niisutav, mitte matistav/kuivatav.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui on rasune nahk, siis vot ei saa mingit kreemi sinna alla panna ja nii on.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuhu alla?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen 40+ ja mul lapsest saadik samuti rasune nahk. Hommikuti võin otsa eest käega rasva maha tõmmata. Lisaks veel punnid. Praeguseks olen selgeks saanud, et aitab retinooli seerum ja Estee Lauderi Night Recovery ( koosneb 8st seerumist seerum. Lisaks teen peeling maske.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vabandust, koolon jäi seerumite vahele panna

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuhu alla?

meigikreemi alla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuhu alla?

meigikreemi alla.

Ja kus kohas TA meigikreemist räägib?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuhu alla?

meigikreemi alla.

Eeeeem, lugesid lõpuni ikka? Viimases lauses ju kurda, et meik voolab maha. Sa mõtlesid, et huulepulk voolab minema?

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuhu alla?

meigikreemi alla.

Eeeeem, lugesid lõpuni ikka? Viimases lauses ju kurda, et meik voolab maha. Sa mõtlesid, et huulepulk voolab minema?

Ta räägib tušist ja põsepunast.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka on rasune näonahk, olen 40.a

Hommikul puhastan Bionike mitsellaarveega nägu. Vahetan brände, vaatan, et oleks õlivaba. Seejärel panen peale Bionike Hydractive niisutava kreem-geeli. Seejärel rasuse naha jaoks mõeldud Revloni jumestuskreemi segan Loreal Hydrogen geelja kreemiga ja kannan õhukese kihina näole. Värvin kulmud, ripsmed, vahel natuke põsepuna ja kõik.

Meik püsib üsna hästi peal. Natuke ehk hakkab õhtuks läikima, aga mitte oluliselt.

Kasutasin ka kunagi rasueritust piiravaid jms kangeid kreeme. Need tegid olukorra hullemaks. Minule sobivad geeljad niisutavad kreemid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli kuni 40+ rasune ja siis päeva pealt muutus ülikuivaks. Nüüd kreemitan mitu korda päevas. Niisuta, ära kasuta õliseid kreeme, retinool ka hea ja c-vit seerum, aga mitte õlipõhine. Väike matistav läbipaistev puuder kotis aitab ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitsellaarveega võetakse maha meiki. See pole isegi mõeldud naha puhastamiseks, vaid meigieemalduseks. Mida sa sellega hommikul teed, on suht arusaamatu.

Nahapuhastuseks on suht lollikindlad Vichy või La Roche-Posay rasusele nahale mõeldud puhastusvahendid. Samuti Vichy 89 mineral seerum või the Ordinary niatsemiidi/tsingi seerum. Kreemidest suunaks jälle la roche-posay poole(päevaks). Õhtuks Neutragena retinoolikreem.

Savimaskid, salitsüülhappega puhastusvahendid 3-4 korda nädalas (cosrx, garnier söega seep või geel).

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuhu alla?

meigikreemi alla.

Vahet pole. Kui ei taha, et läigiks, siis ei saa hommikul kreemi näkku panna.  Paned sa sinna meiki peale või mitte. Niisuta õhtul ära ja aitab küll. Mis sest nahast nii palju kraapida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see kraapimine on?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitsellaarvesi ei ole sugugi ainult meigieemalduseks vaid sobib tegelikult ka kasutamiseks tooniku asemel. Selle kohta on ka vastavaid uuringuid tehtud.

Mina oma rasuse nahaga toonikut kasutada ei saa, meik ei jää püsima. Mitsellarvett kasutan vaid hommikuti, meigieemalduseks õhtuti on teised tooted.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänapäevases nahahoolduses on toonikud ammu lahkunud. See selleks, me rääkisime hommikusest nahapuhastusest, mida sa teed meigieemaldajaga, mida sa ise hoopis pead toonikuks. Tooniku eesmärgiks peaks olema mingi aktiivaine lisamine, mida tavaline mitsellarvesi ei sisalda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka totaalne õlinägu. Suured poorid ja paks ja rasvane näonahk. Mul aitab ainult puhtus. Mitu korda nädalas saunas, et poorid puhtaks saada. Kui mustus koguneb pooridesse, siis need laienevad veelgi ja hakkavad rohkem rasu eritama.

Positiivne on see, et selline nahk ei vanane nii kiiresti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saa nõustuda. Mul samamoodi nahk nagu apelsinikoor, suured poorid ja rasu leemetab, aga kortsud tulid juba 30 alguses. Otsaesine on jooneline ja naeratades on silmaalused nagu saja-aastasel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka totaalne õlinägu. Suured poorid ja paks ja rasvane näonahk. Mul aitab ainult puhtus. Mitu korda nädalas saunas, et poorid puhtaks saada. Kui mustus koguneb pooridesse, siis need laienevad veelgi ja hakkavad rohkem rasu eritama.

See on jälle mingi laialt levinud valearvamus. Saun/aur ei puhasta iseenest poore, neid peaks siis ikka mehhaaniliselt pigistama. Puhastus on hapetega, mis koorib surnud naharakud ja rasu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellist nahka oleks õige mitte meikida igapäevaselt. Puuder veidi kuivatab, seda saab kasutada.

Hea kosmeetik regulaarselt puhastab poorid mehhaanililselt, seejärel puhastab raha happega ja siis toidab õrnalt.

PS minul läks raseduse ja sünnitusega korda rasune nahk

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kasuta lahtist puudrit, mida paned jumestuskreemi peale.

iga päev, kui ei ole karjuvat vajadust, siis ära meigi tervet nägu. Suvel piisab enamasti ju ka lihtsalt ripsmete värvimisest.

tee aeg-ajalt näomaski. osta mingi selline patareidega näopuhastusseade: https://www.1a.ee/otsing?q=n%C3%A4ohooldusseade&s=-inStock&s=priceLoyalty

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkab ka otsaesine kergesti läikima. Abi sain ühe postitaja poolt juba eelnevalt mainitud Bionike Hydractive niisutavast kreem-geelist. Enam ei läigi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

38 aastane, kasutan Matis kreemi, vananemisvastane ja rasusele nahale mõeldud. Matis Reponse Preventive Age-Mood mat. Tradehousis registreeritud kasutaja saab osta seda üsna hea hinnaga, 100 ml vist oli 27 eur. Kuuridena kasutan ka Matis c vit seerumit, kord nädalas savi baasil näokoorijat, savimaski. Öösel võib julgelt kasutada niisutavat kreemi, seerumit, kuna ka rasune nahk tahab niisutust. Loodan, et saab abi 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suurte pooridega nahale sobib kreemi alla kasutamiseks Nicamide seerum.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 36 )

Esileht Ilu Rasune näonahk 35+