Oskab keegi õelda, kust saaks soetada sellise asja https://www.osta.ee/uus-peterhof-rasvapuudja-pannile-64688802.html
Teema: Rasvapüüdja pannile
https://www.hansapost.ee/et/kodu-ja-kook/koogitarbed-ja-lauanoud/muud-koogitarvikud/kulbid-lusikad-spaatlid/fiskars-ff-silikoon-rasvapritsmete-puudja_e061736e/
https://www.kaubamaja.ee/mastrad-rasvapuudja-1
Sel viimasel lingil on ju kirjas, et pole saadaval.
Vaata ka kaup24 lehele, sealt vist panni kaante all olid mõned.
Kuidas neid üldse kasutatakse?
Kuidas neid üldse kasutatakse?
Paned pannile kaaneks.
oli kunagi selline vidin, aga läks prügikasti lõpuks… Lihtsam oli tavalist kaant kasutada, vähema rasvaga praadida, korralik õhupuhastaja aitab ka.
Prismas eile nägin. Mitte just identne selle pildil olevaga, aga rasvapüüdja igatahes.
ühesõnaga, kasutada ei saa, kui on vaja samal ajal toitu segada ja keerata.
ühesõnaga, kasutada ei saa, kui on vaja samal ajal toitu segada ja keerata.
kogu aeg on vaja segada ja keerata või? no siis ilmselt ei ole selline toit ka, mis hullult pritsiks.
igas poes on neid, mõnes kallim, mõnes odavam.
Osta niisama pannikaas, see on üsna mõttetu asi. Toit pritsib ikkagi kui segad, rasvaaure see kinni ei pea ja väiksed rasvapritsmed tulevad seal võrgust ka läbi. Nt mingi kõige kergem plekist, klaaskaaned on rasked. Silikoonist on ka, aga need on sellised lötsid.
Tänan, järgmine vastaja, ma linki ei avanud, mul on tõepoolest kogu panni ulatuses võrguga IKEA oma, mis ei õigusta ennast ühestki aspektist. Kui võrk on ainult keskel, siis on asjal parem disain.
Osta niisama pannikaas, see on üsna mõttetu asi. Toit pritsib ikkagi kui segad, rasvaaure see kinni ei pea ja väiksed rasvapritsmed tulevad seal võrgust ka läbi. Nt mingi kõige kergem plekist, klaaskaaned on rasked. Silikoonist on ka, aga need on sellised lötsid.
See teemaalgatuse oma kaitseb väga hästi see võrgu pind on väike, aga see mis on ainult võrguga kogu panni ulatuses on küll mõttetu, selle vahelt pritsib küll kõik välja, kuna võrk on hõre
Ikeast sain mina. Mul on kogu panni ulatuses võrk ja kaitseb väga hästi.
Pannile rasva sisse raputatakse veidi soola ja midagi ei pritsi kuskile.
Ma ka just paar nädalat tagasi viskasin enda oma minema. Oleks võinud sulle anda.
Ma ei tea, mina kasutan alati, kui praen. Toite, mida ei sega kogu aeg. Lihalõike näiteks. Nii pole pool pliiti ja tööpinda rasvapritsmeid täis. Erinevalt tavakaanest, mis paneb toidu pannil hauduma, laseb pritsmepüüdja auru läbi ja liha saab pruuniks.
Ostsin Ülemiste keskuse mingisugusest köögitarvikute poest (ei anna pead, et praegusest Kulbist, sest see pood oli vanasti Rimi vastas). Ja see on tõesti tihedast võrgust. Maksis kuskil 12 euro ringis. Prismas olen näinud, aga on hõredam.
Kuidas neid üldse kasutatakse?
Paned pannile kaaneks.
Aga miks mitte kaant kasutada?
Kuidas neid üldse kasutatakse?
Paned pannile kaaneks.
Aga miks mitte kaant kasutada?
Nagu üks siin kirjutas, siis kaas ajab toidu pigem hauduma. Ja kaane alla tekib veeaur, mis kaant tõstes(kui vaja keerata/segada toitu) ajab panni veel rohkem rasva pritsima, kui see vesi pannile tilgub.
Rasvapüüdja laseb auru sealt võrest läbi.
Ikeast sain mina. Mul on kogu panni ulatuses võrk ja kaitseb väga hästi.
Mul oli ka – viskasin minema. Korraliku kuumuse käes steiki või ribi ikka ei pruunista küll nii, et rasv sealt aukudest välja ei lendaks. Minu jaoks täiesti mõttetu asi.
Ju sul on “rahulikumad” toidud, `a la praekartul või omlett – need tõesti ei pritsi.
Ikeast sain mina. Mul on kogu panni ulatuses võrk ja kaitseb väga hästi.
Mul oli ka – viskasin minema. Korraliku kuumuse käes steiki või ribi ikka ei pruunista küll nii, et rasv sealt aukudest välja ei lendaks. Minu jaoks täiesti mõttetu asi.
Ju sul on “rahulikumad” toidud, `a la praekartul või omlett – need tõesti ei pritsi.
Mul on see https://www.ikea.com/fi/fi/p/stabil-roiskesuoja-ruostumaton-teraes-10112530/
Olen ka steiki jms teinud ja kõrgel kuumusel säristanud.
See võrk on ikka väga väga tihe ja ükski piisk sealt läbi ei tule.