Mul on kaasa sündinud rasvane peanahk. Seda rasueritust ei muuda mingi asi. See on geenudega kaasas. Ja kõik kellel see on, see nii jääb. Kui sellega kaasneb ka muid probleeme, tundlik peanahk ja kehvad juuksed, ongi kehv loterii kompott.
Ja kõik need inimesed teavad, kuidas olla ja mida kasutada. Neil on kõik läbi proovitud. Trihholoogiakeskused ei aita geenide vastu. Olen ise selle läbi teinud. Tuvastati probleem. Ja mitu. Näidati mulle neid ekraanidel ja paberil. See polnud mulle uudis, ma teadsin seda kõike juba ammu ise. Kuurid ja ravid ei muutnud midagi.
Mis on aastakümnetdga muutunud näiteks minul? Olen 51 aastane. Olukord on hullem, kui 20 või 10 a tagasi. Sest juuksed on hõrenenud. Ja mida vähem neid on, seda kiiremini rasu läbi tuleb. Kiirimini rasvaseks.
Olen ka mesoteraapia süstide kuuri kalli raha eest 5 a tagasi teinud. Peanahale. Ei olnud tulemust.
Praegu tean toodetest ja muust palju. Ka seda, et kasutada keskteid. Mitte iga päev pesta ja mitte kaua pesemata hoida. Natuke igale oma individuaalset vaatlust.
Kui inimesel pole kunagi olnud tugevaid, pakse, raskeid juukseid ja on olnyd õrnaf õhukesed juuksed, väga rasvane oea, ja tundlik nahk seal, siid neid teiseks muuta ei saa, saab õigesti hooldada ja säilitada ehk olemasolevat.
Muö on peapiirkonnad üldse nahk nii rasvsne nägu ja laup ja kürvatagused jubedalt. Ükski shampoon seda ei muuda. Ma ei suitseta ega kohvita, rasvast toitu vähe tarbin tavasliselt söön, alkot ei tarbi. Ja üksmu lastest päris selle ka.