Seal on minu meelest lausa ohtlikke inimesi koos. Ja grupi nimi on täiesti mööda. Ma läksin sinna lugema ootustega, seal on tõesti juttu ravimite kõrvalmõjudest, et inimesed nt, kes peavad pikalt mingit kroonilist haigust ravima arutavad, milline ravim on kõige paremini talutav jne jne. Aga seal pmst saad lolliks sõimatud, et üldse mingit rohtu võtad.
Erilisi pärle avaldab see vaktsiinivastaste ühingu proua, kes ka Pealtnägijas kunagi sõna võttis. Alatasa on vanemate anionüümsed lood, kus laps on väidetavalt saanud vaktsiinikahjustuse. Neid on lihtsalt piinlik lugeda, lükatakse tekst üles nii nagu torust tuleb, krt palu inimestel oma kirjavead ära parandada või paranda ise, kui oma organisatsiooni nimel avaldad. Kirjutavad lause sees November ja laps nõuab, et söök oleks pudru. Endil on eesmärgiks teavitada inimesi vaktsiinide ohtlikkusest. No kes seda tõsiselt võtma peaks, kui selliseid tekste toodetakse.
Nii nõus! Enne oma lapse vaktsineerimist jõudsin ka uurimisega vaktsiinikahjustusega laste vanemate fb lehele. Esimene lugu, mille lahti võtsin, algas nii – ma ei mäleta, mis vaktsiin, see oli, aga see rikkus mu lapse elu?? Oma lapse elu rikkunud vaktsiini ikka mäletaks ju või siis uuriks enne oma loo avalikustamist välja, vaktsineerimine toimub ju konkreetse kava järgi. Keegi kirjeldas seal, kuidas ta laps sai vaktsiinidest autismi, aga ta ise ravis oma lapsel selle välja ja nüüd on laps ainult ATH diagnoosiga. Lisaks on lood kõik anonüümsed, kirjavigu täis, täiesti toimetamata. Ei ole ju tõsiseltvõetavad ja jätavad sellest ühendusest naeruväärse mulje. Kas keegi seda üldse kontrollib, kas need lood päriselt juhtunud on, kas sellised lapsed päriselt olemas on?
Vaktsiinidel, nagu absoluutselt kõikidel ravimitel on kõrvaltoimed. Küsimus on selles, kas hullem on mõne lapse vaktsiinikahjustus või maailmast juba kadunud haiguste tagasitulek ja selle tulemusel väga suure hulga inimeste, suures osas laste surm? Selline mulje jääb küll, et las surevad, vähemalt polnud atoopilise dermatiidiga.
Palju seostatakse haiguste kadumist hügieenitingimuste paranemisega. Leetrite vaktsiin loodi 1950ndatel ja vaktsineerimise alustamisele eelnenud aastal suri leetritesse maailmas mitusada tuhat inimest. Mis oluline hügieenitingimuste paranemine 50ndatel täpsemalt oli? Aga tegelikult on leetrid üldse süütu lastehaigus, sest keegi põdes lapsena ja ei surnudki ära.
Hiljuti lugesin ühte arvamust, kus keegi väitis, et tema sõprade täiesti terve laps suri päev pärast vaktsiini tegemist. Et kui palju te teate juhtumeid, kus täiesti terve laps niisama sureb. Vanemate jaoks on see muidugi traagiline ja ei tahaks, et keegi peaks sellist asja läbi elama, aga näiliselt tervete alla aastaste laste seletamatut surma nimetatakse imiku äkksurma sûndroomiks ja statistika järgi on Eestis selliseid juhtumeid aastas 4-5 tükki. Lisaks on täiesti terve suhteline mõiste, ma võin enda kohta samuti arvata, et olen täiesti terve, aga mulle pole hiljuti tehtud põhjalikku terviseuuringut ja mitmed rasked haigused kujunevad esialgu sümptomiteta.
Nii et jah, väga huvitav ja valikuline loogika on mõnel inimesel.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 28.04 11:54; 01.09 21:13;