Esileht Tööelu, raha ja seadused. Reisikindlustus

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 93 )

Teema: Reisikindlustus

Postitas:
Kägu

vaid kaks päeva ja meie lähiriigis.

No see ei maksa ju kuskil prakyilisely midagi.

Miks sa iizi-st ei vaata ometi, kui ainult odavus tähtis -toksi oma andmed sisse ja annab kohe erinevate firmade hinnad.

400 eurot maksab.

Misasi maksab 400 eurot? Reisitõrke kindlustus lähiriiki kaheks päevaks? Sa ajad vist sassi korvatava summa ja kindlustusmakse.

Reis maksab 400 eurot. Paari kindlustusfirma kodulehele panin andmed sisse ja hind tuli minu mõistes liiga kallis. Iizi kalkulaatorisse peab panema oma isikuandmed ja sellepärast sealt hetkel edasi ei liikunud.

Mis vahet seal on, mis su reis maksab? Eelnev postitaja ju ütles, et reisikindlustus ei maksa mitte midagi praktiliselt.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iizi kalkulaatorisse peab panema oma isikuandmed ja sellepärast sealt hetkel edasi ei liikunud.

Mis siis on nende andmetega, oled salapolitseinik? Pane oma info sisse ja vaata mis ta pakub (tuleb vast kümmekond eurot see kindlustus.
… Kahepäevane Läti tripp, kindlustus on maailma lihtsaim asi siin vormistada. Millest küll mõned inimesed probleemi loovad?

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iizi kalkulaatorisse peab panema oma isikuandmed ja sellepärast sealt hetkel edasi ei liikunud.

Sa ei tea neid?

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsimus oli kus on odavam. Lihtne ja konkreetne vastus vaata iizi.ee lehelt ja loe tingmusi konkreetse kindlustusseltsi kodulehelt.

Lisaks teemasse on väga hästi vastatud. Juhul kui on krediitkaart olemas on võimalik, et tal on juba piisav reisikindlustus olemas. Seega su soovitus, et soodsaim on iizi kaudu ei päde.

Miks annad valeinfot? Iga krediitkaardiga ei tule mingit reisikindlustust kaasa (Swedis alates Gold kaardist).

Ja üldiselt vähetõenäoline, et inimene, kellel on Gold kaart, ei tea reisikindlustusest midagi. Seega hoopis sinu soovitus /ei päde/.

Selgelt on kirjutatud Juhul kui on olemas … on võimalik – kuidas sa sellest välja lugesid, et öeldi, et iga krediitkaardiga on? Võimalik kui inimene pidevalt ei reisi vmt siis on see osa ununenud, et ka kaart katab. Teiseks – võimalik, et soodsam on näiteks oma olemasolev krediitkaart just sellisel juhul vahetada kaardi vastu, mil on reisikindlustus.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Euroopa kaardile lisaks tuleb ikka kindlustus ka teha. Ärge arvake, et tasuta meditsiiniabi nagu meil on üle Euroopa tavaline. Paljudes riikides pead sa arsti juurde pöördudes rohkem või vähem ise ka maksma ka siis kui sul on riiklik ravikindlustus.

Jah, võib mõni kulu juurde tulla küll, aga kui sõidad paariks päevaks lähiriiki ja saad seal infarkti või satud liiklusõnnetusse, on ravikulud kaetud EL kindlustusega. Ka kiirabiteenus. Tervisekindlustus tasub igal juhul teha, aga suurema osa katab siiski ELi ravikindlustus. Miks tööandjad lähetusse saadetule kogu kindlustuspaketti enamasti teha ei taha – sest töötaja kasuks tehtud kindlustus on erisoodustusena maksustatav. Tööandja saab lisamaksudeta sõlmida vaid kindlustuslepinguid, mis on firma kasuks. Neid on samuti olemas, aga hoopis teistel alustel.

tead isegi kiirabi ei ole igas riigis tasuta. Makstakse see osa, mis kohalikule tasuta ja tasud selle eest, mis ka kohalikule on tasuline.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Voodipäevatasu kusagil Skandinaavia haiglas võib su konto lurtsuga tühjaks tõmmata. Euroopa ravikindlustuskaardi mõte on, et arstiabi saadakse kohalikega võrdsetel alustel, mis ei tähenda alati tasuta. Kui kohalik maksab, siis maksad ka sina ja haigekassa ei pleki midagi.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kui tervisekindlustus on ja seda Euroopa ravikindlustuskaarti ei ole, mis siis?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kui tervisekindlustus on ja seda Euroopa ravikindlustuskaarti ei ole, mis siis?

Mida sa mõtled? Et kui sul on Eestis ravikindlustus olemas ja vaid see ELi kaart HKst tellimata? Selle saad igal hetkel ka meilile tellida. Viimati tuli paari tunniga.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida sa mõtled? Et kui sul on Eestis ravikindlustus olemas ja vaid see ELi kaart HKst tellimata? Selle saad igal hetkel ka meilile tellida. Viimati tuli paari tunniga

Ta küsis täpselt nii nagu kirjas oli – kui EL kaarti ei ole. Mitte kuidas seda tellida, vaid et kui seda ei ole ja juhtub õnnetus.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pead ise kõik maksma ja pärast on õigus tagasi küsida.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et igaks juhuks peab 100 000 varuks olema, kui reisil õnnetus peaks jubtuma? Selliste arvete maksmiseks kindlustus olemas ongi. Ei ole mõeldav, et alguses maksad ise ja siis hakkad kindlustuselt nuiama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega reisikindlustusega ka suurt teisiti ole:

Kui Sinu meditsiinikulud jäävad alla 1000 euro, siis võid need esmalt ise ära maksta ja Sulle hüvitatakse tehtud kulud. Veendu, et saad raviasutusest kõik vajalikud maksedokumendid (kviitungid, maksedeklaratsioonid, arved ja meditsiinilised väljavõtted). Nende alusel saame Sulle kulutused hüvitada.

•    Palun teavita meid, kui pead kindlustusjuhtumi korral meditsiiniasutuses viibima üle ühe päeva või kui vajad operatsiooni. Sellisel juhul vajame Sinu täpseid isikuandmeid ja meditsiiniasutuse kontakte.

•    Enne reisile minekut anna vähemalt ühele reisikaaslasele teada, et Sul on kehtiv reisikindlustus. Vajaduse korral saab reisikaaslane aidata Sul kindlustusjuhtumit registreerida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis vahet seal on, mis su reis maksab? Eelnev postitaja ju ütles, et reisikindlustus ei maksa mitte midagi praktiliselt.

On küll suur vahe!

Täna selgus reisi lõplik hind. See on 320 eurot kahele. Reis kestab täpselt 1,5 päeva. Lõin oma andmed ühe panga reisikindlustuse kalkulaatoriks ning see pakkus hinnaks 31 eurot.

Minu arust on see ebaproportsionaalselt suur summa, arvestades, et reis on väga lühike ja reisi hind väike. Ei ole ok, et sellise reisi puhul on hind 10% kogu reisi hinnast.

Aga tänan kaasa mõtlemast! Mure on maas! Sain täiesti tasuta reisikindlustuse.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ei tea neid?

Kas on vaja koguaeg mõnitada?

Tean küll neid andmeid. aga see moment, kui siinse soovituse järgi iizi lehele läksin, polnud aega nii põhjalikult tegeleda asjaga ja süveneda. See oli varahommikune aeg ja olin just tööle tõttamas. Mõtlesin esialgu, et see on sarnane liikluskindlustuse kalkulaatorile – et toksid vaid auto nr sisse ja võrdlus on kohem olemas.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõtlesin esialgu, et see on sarnane liikluskindlustuse kalkulaatorile – et toksid vaid auto nr sisse ja võrdlus on kohem olemas.

Ongi ju sama-auto nr asemel paned enda nr.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et igaks juhuks peab 100 000 varuks olema, kui reisil õnnetus peaks jubtuma? Selliste arvete maksmiseks kindlustus olemas ongi. Ei ole mõeldav, et alguses maksad ise ja siis hakkad kindlustuselt nuiama.

Ma sain aru, et inimene küsib, et ravikindlustus (nn “haigekassa”) Eestis on, aga kaarti pole kaasas. Juhul kui on eraldi tervise reisikindlustus siis ikka käib vastavalt kindlustuse lepingule jne.

Juhul kui olete oma Euroopa ravikindlustuskaardi koju unustanud, aga vajate ootamatult meditsiinilist abi ja te olete Eestis kindlustatud, tuleb arvete eest kõigepealt ise tasuda ning seejärel on teil Eestis tagasi olles õigus esitada haigekassale avaldus kulude tagasimaksmiseks. Hoidke alles originaalarved ja maksmist tõendavad dokumendid.

https://www.eesti.ee/et/tervis-ja-tervisekaitse/tervishoid-ja-arstiabi/arstiabi-ja-ravi-vaelismaal

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõtlesin esialgu, et see on sarnane liikluskindlustuse kalkulaatorile – et toksid vaid auto nr sisse ja võrdlus on kohem olemas.

Ongi ju sama-auto nr asemel paned enda nr.

Mine siis huvi pärast vaata seda lehekülge. Sinna on ikka oluliselt rohkem vaja kirja panna kui enda nr.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine siis huvi pärast vaata seda lehekülge. Sinna on ikka oluliselt rohkem vaja kirja panna kui enda nr.

No siis jääb tegemata sul see, kui nii ülejõukäiv on. Vahet pole.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

No siis jääb tegemata sul see, kui nii ülejõukäiv on. Vahet pole.

Vabandust, just kirjutasin, et mul on kindlustus olemas ja mure on maas.

Nii et, mis asi jääb tegemata? Mis asi on ülejõukäiv?

Paha lugu sul selle lugemisoskusega, OT!

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka jätsin selle täitmise kunagi pooleli, arvata võib, et hakatakse pinda käima: vali meid, meie oleme parimad! Olen Swedis teinud, neil suur kate ja mõistlik hind. Ehk on kuskil nõks soodsamat, ei huvita.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka jätsin selle täitmise kunagi pooleli, arvata võib, et hakatakse pinda käima: vali meid, meie oleme parimad! Olen Swedis teinud, neil suur kate ja mõistlik hind. Ehk on kuskil nõks soodsamat, ei huvita.

Issand, te räägite nagu see oleks mingi 10-leheküljeline vorm!
Iizi on vahendusleht, maakler, keegi ei määri sealt midagi pähe. Sada korda rohkem määrib su pank sulle asju pähe (nagu näha, ongi määrinud)

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA räägid siis meile ka, kuidas tasuta said?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA räägid siis meile ka, kuidas tasuta said?

Võtsin ikka selle vaba tagasimaksega krediitkaardi. Mul oli ka seni krediitkaart, aga sellist tüüpi, millel ei olnud küll kuumakset, aga paraku ka mitte reisikindlustust.

Nüüd sain tasuta kuumaksega gold krediitkaardi, millel on reisikindlustus olemas.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iizi on vahendusleht, maakler, keegi ei määri sealt midagi pähe. Sada korda rohkem määrib su pank sulle asju pähe (nagu näha, ongi määrinud)

Oled kuidagi selle iiziga seotud, et nii hüsteerias?

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oled kuidagi selle iiziga seotud, et nii hüsteerias?

ma pole küll see “issand”, aga mina olen küll kliendina niipalju seotud, et võtan alati sealt kõikide vajaminevate kindlustuste hinnavõrdlused ja iizi ei tüüta ega määri kunagi midagi pähe,

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand, te räägite nagu see oleks mingi 10-leheküljeline vorm! Iizi on vahendusleht, maakler, keegi ei määri sealt midagi pähe. Sada korda rohkem määrib su pank sulle asju pähe (nagu näha, ongi määrinud)

TA olen.

Ilmselt ei ole 10-leheküljeline vorm, aga kui ma nüüd konkreetselt endast räägin, siis tol momendil, kui sinna lehele klõpsasin, tegin seda suht käigu pealt. Ja, kuna oli näha, et seal peab natukene rohkem täitma ja süvenema, aga mul sellel momendil selleks aega ei olnud, siis jäi lõpuni minemata.

Ma just mõni päev tagasi võtsin liikluskindlustuse pakkumised LKF lehelt, siis see käis tõesti nipsust. Mõtlesin, et reisikindlustuse saab ka sama lihtsalt. Aga järele mõeldes, siis on muidugi loogiline, et küsitakse rohkem andmeid, sest reisikindlustuse puhul mängib ju rolli nii vanus kui ka kaitsete valimine.

Ja, kuna hiljem saabus lahendus, mis on kahtlemata kõikidest võimalikest pakkumistest kõige soodsam – täiesti tasuta, siis hiljem enam sinna surfima ei läinud.

Aga siiski tänan ja jätan edaspidiseks meelde, kust saab võrdlusi võtta.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole hullu, kui mõni nendest asjadest juhtub a la avarii luumurd vms, siis ta korraldab nutukampaania-korjanduse, kus kõik sõbrad ja Eesti riik veel takkaotsa peavad tema ükskõiksuse kinnimaksma ja abistama, neid juhtumeid on olnud piisavalt.

Tahad öelda, et mõni kindlustus pakub ka sellist reisikindlustust, kus sees pole elu- ja tervisega seotud kaitset? Ma kujutan ette, et reisikindlustuses on need automaatselt alati sees. Lihtsalt saad ise veel juurde valida reisitõrke, asjade kadumise ja ekstreemspordiga seotud valikud.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja, kuna hiljem saabus lahendus, mis on kahtlemata kõikidest võimalikest pakkumistest kõige soodsam – täiesti tasuta, siis hiljem enam sinna surfima ei läinud.

Kust pangast sa said ilma kuutasuta Gold kaardi? Või on see kuutasu soodustus sul ajutine?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tahad öelda, et mõni kindlustus pakub ka sellist reisikindlustust, kus sees pole elu- ja tervisega seotud kaitset?

Pakub ikka. Enamasti nad tahavad jah tervisekindlustust jõuga müüa, aga mõni lubab ka ilma selleta muid liike osta. Nt Salvas on võimalik tervisekindlustuse lahtris valida “ei soovi”. Inimestel on erinevad vajadused.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kust pangast sa said ilma kuutasuta Gold kaardi? Või on see kuutasu soodustus sul ajutine?

Swedis aasta lõpuni.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 93 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Reisikindlustus