Egiptus ongi täpselt selline maa, kuhu minna lihtsalt nädalaks basseini äärde päikest võtma. Ma ise ei ole üldse selline “basseinireisija”, aga see aasta mõtlen ka Egiptuse peale, kuna eelarve on piiratud ja tahaks sooja saada. Mujale paarisaja euroga talvel ei saa, kus oleks sooja.
Söökide ja jookide kvaliteet sõltub suuresti hotellist. Kui on soov minna all in paketiga ja saada head toitu, soovitan vaadata minimaalselt 4* hotelli ja teha hotelli tagasiside lugemisega ka eeltööd, sest eks need lõunamaa standardid ei ole Põhja-Euroopa omad.
Ma ise olen all iniga reisidel võtnud alati korraliku ja kallima hotelli ja ei ole toitudes pettunud. Nirum hotell sobib siis kui ongi plaan hotellis ainult magamas ja pesemas käia. Joogid on muidugi nagu nad on, ega kuskilt tuleb see “all in” pakkumiste raha ju tasa teenida. Me viimati Kreekas käies ostsime veini pigem poest, seda hotellis pakutavat vaadiveini ei kannatanud juua.
Kahju, et sa oma reisiga rahule ei jäänud, aga edaspidi oled targem ja oskad rohkem eeltööd teha. Mõnus ju seegi, et said vähemalt päikest ja sooja. 🙂
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 06.02 19:50; 09.02 18:28; 16.02 16:06; 16.02 18:37;