Ma olen juba siia kirjutanud, aga kuna jätkuvalt on probleem, siis kirjutan uuesti. Saan aru, et minu närvid vajavad ravi, kui ma nii tühise asja pärast nagu seda on puuduv ristike reklaamil, närvi lähen, aga no palun võtke ometi midagi ette.
Lähen tervise teemasse, avan sobiva teema, kargab ette farmi reklaam, risti pole, pean tegema refreshi. Lehekülg avaneb uuesti, alt äärest ilmub vaikselt venides välja see koolitus reklaam, mille rist on vasakul poolel, seda nägin laua arvutis, telefonis puudub rist või õigemini on vasakul ekraani taga peidus. Teen siis jälle refreshi, teema avaneb uuesti ja siis hopsti, keset ekraani ruut, vaikselt igast nurgast hakkab ruudukesi juurde tekkima, kokku saades moodustab reklaami, oli vist mingi emt/elioni reklaam. Hakkan paaniliselt ristikest otsima, isegi näen seda risti, aga nii kui üritan ekraani liigutada, et reklaami nurgas olevat risti vajutada liigub reklaam eest ja peidab oma risti mu ekraani taha. Täiesti võimatu tabada, kiirusest ka abi pole, reklaam on väledam. Ja mida tegema pean, loomulikult jälle REFRESH!!
Ja sedasi kolm korda järjest. Tüütuks muutub, ahistav on kah. Kas minul polegi õigus normaalselt foorumit telefonis lugeda? Miks ma pean iga teema avades enne kolm korda lehekülge uuendama, et lugeda saaks?