Umbes iga kolmas klikk, mille teen (tahan kiita, tahan postitada, uut rubriiki avada, teemat avada jne), avab mulle ette mingi muu saidi lehe (mingid lõhna ja mööblipoed). Klikin tagasi, vajutan uuesti sinna, kuhu mul vaja oli, ja taas kohe viskab mind mingile Hansaplanti või Kaubaposti lehele, vahel tuleb pea kümme korda edasi-tagasi klikkida, et ma sellest nõiaringist välja saaksin. Pange reklaam kõrvale, kui vaja- ma vaatan, loen, ja kui huvitab, siis klikin sinna. Miks te mind vägisi korduvalt ja korduvalt nendele lehtedele viskate? Vahel läheb meelest ära, mida teha tahtsin või ei viitsi enam seda jama kaasa teha ja lahkun PK saidilt. Ei ole ükski teema nii oluline veel tundunud, et kui ikka lugeda ei lubata, siis pean sellist jama enne kaasa tegema, et ikka teemale ligi pääseksin. Viimasel ajal ei viitsi enam üldse nii tihti siia aega parajaks tegema tulla, sest on ette teada, milline jant pihta hakkab, sest ilma sellise tobeduseta seda foorumit enam lugeda ja kasutada ei saa. Kas te tahate kasutajatest lahti saada või miks te nii teete?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 21.03 19:06; 24.04 15:34; 28.02 11:02; 20.08 16:20;