Muide, sel ajal, kui Reps presidendiks kandideeris, oli ta rase. Kui ta oleks kogemata kombel sellesse ametisse valitud, oleks võinud ka huvitavad olukordi tekkida ja huvitavaid küsimusi tõstatuda. Et kas president saab kasutada emapuhkust ja kui mitte, siis kas lapsehoidja (beebile ja ülejäänud lastele) peab maksma president oma palgast või riik. (Presidendi palk ju ka ulmeliselt suur ei ole, Reps poleks saanud eelmise töökoha hüvitust nagu praegune president).
Ma saan aru kõigist neist ratsionaalsetest argumentidest, et maksumaksja raha ja seadusega ei ole ette nähtud ja teistel paljulapselistel üksikemadel pole neid võimalusi, aga ma ei saa midagi teha, mu sümpaatia kaldub ikka siin Repsi poole (tal on megaraske amet, eriti praegu, keset koroonakriisi, ja peale selle veel 6 last, kes tähelepanu vajavad, ükskõik kes neid siis sõidutab). Ja minu jaoks lõhnab see ikkagi, mitte ainult veidi, ärapanemise järele. Repsi patukesed on nüüd kõik avalikkuse ette tiritud, paluks samasugust läbipaistvust ka teiste ministrite ja tippametnike suhtes. Vean kihla, et ametiauto kasutamises ja alluvatele oma eraasjade kaela ladumises on irregulaarsusi rohkem kui arvata võiks.
Kogu aeg räägitakse soolisest võrdõiguslikkusest ja palgalõhest. Ideaal on see, et nii ema kui isa käivad võrdselt tööl ja teevad karjääri ja lapsed kasvavad kusagil ise omasoodu. Reaalsuses on ikkagi ema see, kes enamasti tunneb suuremat vastutust nende pärast (puhtbioloogilistel põhjustel ehk). Käsi püsti, emad, eriti mitme lapsega, kes pole kunagi tööajast käinud lapsega arstil või lastevanemate koosolekul, võtnud haiguspäeva mõne lastega seotud asjaajamise pärast, olnud tööl hajevil ja vigu teinud, kuna pole saanud öösel haige lapse (või lihtsalt kehva unega väikelapse) pärast magada, keeldunud lisaülesannetest, kuna tunneb, et laste kõrvalt lihtsalt ei jaksa jne? Kuskilt peab ju see laste kasvatamisega seotud lisaressurss tulema. Reps oma meelest korraldas selle kavalasti ära, aga saab nüüd valusasti vastu näppe.
Tean, et oma vanameelsuse eest saan miinuseid, aga mis siis.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt 18.11 00:35; 18.11 01:45; 18.11 12:59; 18.11 14:35; 18.11 14:49; 19.11 10:47; 19.11 12:15; 19.11 17:37; 21.11 13:43; 21.11 17:58; 22.11 16:59; 22.11 21:18;