Minu meelest oleks igati ok, kui minister viib tööle minnes ühtlasi ka lapsed ära. Isegi kui minister jääb tööd tegema, aga tema autojuht viib/toob tööajast (mil muud ülesannet pole) mõne lapse vahel kuhugi, siis see oleks ok ja arusaadav, kui lapsi on 6.
Minu meelest oleks igati ok, kui minister võtab vahel mõne lapse tööle kaasa, sest vastasel juhul ta neid ei näegi, ja kui juhtub, et mõnikord harva satub väikelapsega tegelemine ja oluline tööülesanne samale ajale, siis keegi töökaaslastest korraks hoiab lapsel pilku peal.
Minu meelest oleks väga okei, kui minister Reps palkaks oma vahenditest lapsehoidja, kes käikski temaga vajadusel igal pool kaasas, ka tööl, ja tegeleks laste logistikaga, st hoiaks, tooks ja viiks neid.
Minu meelest oleks isegi see okei, kui minister Reps uuriks, kui paljudel tema ministeeriumitöötajatest veel on vaja vahel pere- ja tööelu sel moel ühildada, et lapsed tulevad tööle kaasa ning kui selgub, et selline vajadus on, siis ministeerium looks vastava ruumi ja võtaks maksumaksjate raha eest tööle lapsehoidja, kes nende lastega tegeleks. See lapsehoidja ei peaks palka saama 3000 või 3500 eurot. Kutselised hoidjad või kõrgharidusega (lasteaia)õpetajad saavad palka tuhat ja mõnisada.
Ja siit läheb piir.
Ei ole okei, et ministri eralapsehoidja… st nõunik saab palka 3500 eurot kuus.
Siin pole midagi tegemist kadeduse, väikluse, üksikemade kottimise või muuga. Mailis Reps on muidugi äge mutt, et on 6 last saanud ja neid üksi kasvatab väga suurepärase karjääri kõrvalt, aga seda kõike, mida ta seni teinud on, ei tohiks teha riigi rahast.