Esileht Ajaviite- ja muud jutud Repsi kommunism!

Näitan 30 postitust - vahemik 151 kuni 180 (kokku 249 )

Teema: Repsi kommunism!

Postitas:
Kägu

Tekkis paar küsimust- milleks on vaja talle üldse autojuht? Kas tal pole endal lube? Ja kui pole, kes siis perepuhkusele sõites roolis oli? Laste isa või see sama autojuht?

Põhiline küsimus ikkagi, miks peab ministril olema autojuht?

Just, milleks ministrile autojuht. Sõitku ise. Suurt palka pole ka vaja, kui teised inimesed peavad 1500-ga hakkama saama, milleks talle rohkem. Eraldi kabinet on ka mõttetu luksus, lauast open office’is küll.

+1
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tuleb teha juurdlus et kokku arvutada kui palju ta on omavoliliselt ja ebaseaduslikult omastanud. Seejärel käed raudu. Tagastagu see summa riigile nii ruttu kui annab.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas siinolevad kisakõrid ja nende kaasad deklareerivad 100% kõik oma tulu ja maksavad riigile ausalt 100% kõik maksud?

jah, deklareerin sh, üüritulu. Käin tööajast igal pool, kuna maksan endale palka ja saan öösel rahulikult magada- sest tean, et maksuameti ees on mu asjad puhtad nagu prillikivi. On ka selliseid inimesi, kes ei mõtle kuidas saaks riiki petta või midagi enda kasuks keerata. Ministripalka ma endale lubada ei saa, sest teenitud rahalt tuleb üle poole riigile maksudeks maksta.

+21
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aga kust te teate, et teie raha läks just ministri kulude katteks? Võib-olla läks see hoopis teie kodulähedase bussiootepaviljoni ja kodutänava valgustuse ehituseks…  Ei ole ju nii, et Manni raha läheb bussiootepaviljoni ja Minni raha läheb tänavavalgustuse ehituseks.  Ja kuhu see raha veel tegelikult läheb … naabri-Mati taskusse, kes käib aastas neli korda perega soojamaareisil….ja ikka sellises kohas, millest teie pole veel kuulnudki.

+1
-21
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei tunne Mailis Repsi isiklikult ja ei hakka kunagi ka Keskerakonda valima, aga minu arust ei peaks kõnealusel teemal sõna võtma need, kes ise ei ole sünnitanud ministriks olemise kõrvalt kuute last ega kasvata neid selle ameti kõrvalt üksinda.

+3
-29
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tunne Mailis Repsi isiklikult ja ei hakka kunagi ka Keskerakonda valima, aga minu arust ei peaks kõnealusel teemal sõna võtma need, kes ise ei ole sünnitanud ministriks olemise kõrvalt kuute last ega kasvata neid selle ameti kõrvalt üksinda.

Kas ministriameti kõrvalt ja ministripalgaga on neid raskem kasvatada, kui ütleme müüjaameti kõrvalt müüjapalgaga?

Ma ei teadnudki 🙁

+35
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehk siis Reps on puutumatu?

No paistab, et ta ise arvas sama.

+27
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas siinolevad kisakõrid ja nende kaasad deklareerivad 100% kõik oma tulu ja maksavad riigile ausalt 100% kõik maksud?

jah, deklareerin sh, üüritulu. Käin tööajast igal pool, kuna maksan endale palka ja saan öösel rahulikult magada- sest tean, et maksuameti ees on mu asjad puhtad nagu prillikivi.

Vaat kus rikkur, tal on veel kinnisvara, mida välja üürida. Mina küll endale sellist luksust lubada ei saa. Eks need maksuasjad ole kõigil siin sõnavõtjatel puhtad nagu prillikivi. Kui puhtad need aga tegelikult on, seda meie siin ei otsusta…

+1
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kust te teate, et teie raha läks just ministri kulude katteks?

Kõik inimesed ei mõtle, et mina-mina-mina-mulle-mulle-mulle. Kadedus… Pean täpselt suutma oma makstud tänavavalgustuse ära tarbida, tambin mööda tänavaid linnas kasvõi igal ööl hommikuni, muidu äkki keegi saab minu makstud lambivalgust rohkem. Enamikule inimestele on riigi raha MEIE raha ja peab olema kasutatud meie heaks. Hea meelega tean, et osa minu maksurahast läheb kuskil laste mänguväljaku ehitamiseks, mida ma elus ei näe või kellelegi ortoosi ostmise toetamiseks, keda ma iial ei ole näinud. Enamikul inimestest on selline meie-tunne, kui jutt on meie riigist, meie maksudest ja meie ühisest rahast.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, mina sünnitasin 2 last ja ei vaja nende üleskasvatamiseks riigipalgalist autojuhti. See, et laste isa elas Riias, oli ammu enne lahkuminekut. Aga asi ei olegi selles- ministri palgast peaks jätkuma  lapsehoidja palkamisest.

+26
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, mina sünnitasin 2 last ja ei vaja nende üleskasvatamiseks riigipalgalist autojuhti.

Ainult kaks last! Repsil on neid kokku kuus ja vaata millisel ametikohal ta veel töötab! Ära nüüd ennast temaga küll võrdlema hakka. Ma arvan, et sealt perest tulevad kunagi väga korralikud maksumaksjad. Kindlasti hakkavad sulle tulevikus penssi maksma… ja sinu ravikulusid kinni maksma.

+1
-34
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, mina sünnitasin 2 last ja ei vaja nende üleskasvatamiseks riigipalgalist autojuhti.

Ainult kaks last! Repsil on neid kokku kuus ja vaata millisel ametikohal ta veel töötab! Ära nüüd ennast temaga küll võrdlema hakka. Ma arvan, et sealt perest tulevad kunagi väga korralikud maksumaksjad. Kindlasti hakkavad sulle tulevikus penssi maksma… ja sinu ravikulusid kinni maksma.

Jah ja sul oli selles mõttes ju ka võrreldamatult lihtsam, et sul ei olnud kõrgepalgalist tippjuristist exmeest oma tõenäoliselt tüütult suure elatisrahaga!

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saan aru, et kui naisel on 6 last ja töötab kõrgel ametikohal – siis peaks riigi kulude ja kirjadega saama laste veoks auto koos juhiga?  Et lisaks ca ministripalgale, lastetoetustele ja isa poolt makstavale elatisele?  Kas tõesti, et probleem on raha puuduses?

+26
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole probleem raha puuduses või selles, et ei raatsita kulutada. Vaja oli lihtsalt lapsed koolist koju saada, aga oma töö tõttu polnud tal seda võimalik ise teha. Kuna ministrile on riigi poolt nähtud ette autojuht, siis kasutaski ta selle usaldusväärse inimese abi. Võtke nüüd ministriga ühendust ja pakkuge ennast tema laste autojuhiks! Raha hakkab voolama nagu muda ja muud tööd peale selle polegi vaja teha. Mõni võib olla teeb prestiiži pärast ka tasuta.

+2
-30
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust see nõuniku teema on hullem. Sõbranna, kes on tegelikult koduabiline, saab 3500 palka riigi eelarvest. 4700 eurot iga kuu riigi kulu, aastas 56 000 eurot. See on veel suurem kulu kui see auto ja autojuht.

+31
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis seal vahet, kas ministri autojuht pikutab terve päeva kuskil puhkeruumis telku ees, sest minister päris kogu aeg ka ringi ei ralli või sõidutab päeva jooksul kaks korda ka ministri lapsi kuhugi. Palk on tal nii või teisiti ühesugune.

Ahah, et pole mingit vahet, kas inimesele on palgatud 1 autojuht või kaks autojuhti, ostetud 1 ametiauto või ametiauto + buss? Millises koolis sellist aritmeetikat küll õpetatakse?

+23
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minu arust see nõuniku teema on hullem. Sõbranna, kes on tegelikult koduabiline, saab 3500 palka riigi eelarvest. 4700 eurot iga kuu riigi kulu, aastas 56 000 eurot. See on veel suurem kulu kui see auto ja autojuht.

Just, see juhtum võiks ju ka senistel Repsi kaitsjatel silmad avada, see on nii otsene korruptsioon kui vähegi olla saab. Pole muidugi ime, et Reps nahaalselt tegutses: ta on Ratase peamine tiimikaaslane, 6 lapse üksikema (no kes see südametu inimene hakkab ostutama korruptsioonile, vaja lapsi hoida ja transportida ju). Lisaks on opositsioon üsna vait, üritatakse suhteid oma (eeldatavalt) tulevase koalitsioonikaaslasega mitte rikkuda, vaid Jürgen Ligi jaurab natuke.  Juhtiv opositsionäär Kaja Kallas on täiesti vait.

Maksumaksja rahast 3500.- SÕBRANNALE oma lapsehoiu eest. Ebanormaalne. Nagu mingi postsovjetimaa, igas arenenud riigis astuks minister ka palju vähema eest tagasi.

+31
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minu meelest oleks igati ok, kui minister viib tööle minnes ühtlasi ka lapsed ära. Isegi kui minister jääb tööd tegema, aga tema autojuht viib/toob tööajast (mil muud ülesannet pole) mõne lapse vahel kuhugi, siis see oleks ok ja arusaadav, kui lapsi on 6.

Minu meelest oleks igati ok, kui minister võtab vahel mõne lapse tööle kaasa, sest vastasel juhul ta neid ei näegi, ja kui juhtub, et mõnikord harva satub väikelapsega tegelemine ja oluline tööülesanne samale ajale, siis keegi töökaaslastest korraks hoiab lapsel pilku peal.

Minu meelest oleks väga okei, kui minister Reps palkaks oma vahenditest lapsehoidja, kes käikski temaga vajadusel igal pool kaasas, ka tööl, ja tegeleks laste logistikaga, st hoiaks, tooks ja viiks neid.

Minu meelest oleks isegi see okei, kui minister Reps uuriks, kui paljudel tema ministeeriumitöötajatest veel on vaja vahel pere- ja tööelu sel moel ühildada, et lapsed tulevad tööle kaasa ning kui selgub, et selline vajadus on, siis ministeerium looks vastava ruumi ja võtaks maksumaksjate raha eest tööle lapsehoidja, kes nende lastega tegeleks. See lapsehoidja ei peaks palka saama 3000 või 3500 eurot. Kutselised hoidjad või kõrgharidusega (lasteaia)õpetajad saavad palka tuhat ja mõnisada.

Ja siit läheb piir.

Ei ole okei, et ministril on ministeeriumi raha eest kasutuses 2 autot, 2 autojuhti – ning 1 komplekt on ainult ministri pere erakasutuseks.

Ei ole okei, et ministeeriumi töötajaid kasutatakse süstemaatiliselt lapsehoidjatena.

Ei ole okei, et luuakse ministeeriumi palgaline töökoht ekstra selleks, et ministril oleks mugavam oma lapsed hoitud saada.

Ei ole okei, et ministri eralapsehoidja… st nõunik saab palka 3500 eurot kuus.

Siin pole midagi tegemist kadeduse, väikluse, üksikemade kottimise või muuga. Mailis Reps on muidugi äge mutt, et on 6 last saanud ja neid üksi kasvatab väga suurepärase karjääri kõrvalt, aga seda kõike, mida ta seni teinud on, ei tohiks teha riigi rahast.

+39
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaja oli lihtsalt lapsed koolist koju saada, aga oma töö tõttu polnud tal seda võimalik ise teha.

Mind ja minu õde ja vendi tõi lapsehoidja lasteaiast ja esimesest klassist koju. Ema maksis oma raamatukogutöötaja palgast. Lihtsalt…meenutus. Hiljem käisime juba jala ja bussidega. Sõpradega koos. Teinekord käis ema ka poole tee peale vastu. Me elasime muidugi linnas ka, kus oli ühistransport olemas.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest oleks igati ok, kui minister viib tööle minnes ühtlasi ka lapsed ära. Isegi kui minister jääb tööd tegema, aga tema autojuht viib/toob tööajast (mil muud ülesannet pole) mõne lapse vahel kuhugi, siis see oleks ok ja arusaadav, kui lapsi on 6.

Minu meelest oleks igati ok, kui minister võtab vahel mõne lapse tööle kaasa, sest vastasel juhul ta neid ei näegi, ja kui juhtub, et mõnikord harva satub väikelapsega tegelemine ja oluline tööülesanne samale ajale, siis keegi töökaaslastest korraks hoiab lapsel pilku peal.

Minu meelest oleks väga okei, kui minister Reps palkaks oma vahenditest lapsehoidja, kes käikski temaga vajadusel igal pool kaasas, ka tööl, ja tegeleks laste logistikaga, st hoiaks, tooks ja viiks neid.

Minu meelest oleks isegi see okei, kui minister Reps uuriks, kui paljudel tema ministeeriumitöötajatest veel on vaja vahel pere- ja tööelu sel moel ühildada, et lapsed tulevad tööle kaasa ning kui selgub, et selline vajadus on, siis ministeerium looks vastava ruumi ja võtaks maksumaksjate raha eest tööle lapsehoidja, kes nende lastega tegeleks. See lapsehoidja ei peaks palka saama 3000 või 3500 eurot. Kutselised hoidjad või kõrgharidusega (lasteaia)õpetajad saavad palka tuhat ja mõnisada.

Ja siit läheb piir.

Ei ole okei, et ministril on ministeeriumi raha eest kasutuses 2 autot, 2 autojuhti – ning 1 komplekt on ainult ministri pere erakasutuseks.

Ei ole okei, et ministeeriumi töötajaid kasutatakse süstemaatiliselt lapsehoidjatena.

Ei ole okei, et luuakse ministeeriumi palgaline töökoht ekstra selleks, et ministril oleks mugavam oma lapsed hoitud saada.

Ei ole okei, et ministri eralapsehoidja… st nõunik saab palka 3500 eurot kuus.

Siin pole midagi tegemist kadeduse, väikluse, üksikemade kottimise või muuga. Mailis Reps on muidugi äge mutt, et on 6 last saanud ja neid üksi kasvatab väga suurepärase karjääri kõrvalt, aga seda kõike, mida ta seni teinud on, ei tohiks teha riigi rahast.

Täiesti nõus, see kõik ei ole okei. Lisaks pole minu jaoks okei, et haridusminister oma lapsi kesklinna eliitkoolis koolitab, mitte kodulähedases (NB! meil on ühtluskool, kui haridusministri lapsed eliitkoolis käivad, siis näitab see haridusministri enda usaldamatust koolisüsteemi suhtes) ning see, et ta enda moraalikompass nii vildakas on. Riigiametnikud on riigi ja rahva jaoks, mitte riik ja rahvas nende jaoks. Ideaalis vähemalt.

+25
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei ole probleem raha puuduses või selles, et ei raatsita kulutada. Vaja oli lihtsalt lapsed koolist koju saada, aga oma töö tõttu polnud tal seda võimalik ise teha. Kuna ministrile on riigi poolt nähtud ette autojuht, siis kasutaski ta selle usaldusväärse inimese abi. Võtke nüüd ministriga ühendust ja pakkuge ennast tema laste autojuhiks! Raha hakkab voolama nagu muda ja muud tööd peale selle polegi vaja teha. Mõni võib olla teeb prestiiži pärast ka tasuta.

Koolilapsed saavad koolist koju ühistranspordi või rattaga või jala. Kaks viimast varianti on võimalikud kodulähedase kooli puhul. Lasteaialapsed toob ära nõunikust hoidja. Milleks auto ja juht?

+17
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Repsi kodulähedased oleks Pääsküla Kool ja Nõmme Gümnaasium. Neist üks on ääreni täis ja teine teadagi mis. Hiiu ja kesklinna VHK vahel on rongiühendus.

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Repsi kodulähedased oleks Pääsküla Kool ja Nõmme Gümnaasium. Neist üks on ääreni täis ja teine teadagi mis. Hiiu ja kesklinna VHK vahel on rongiühendus.

sa siis tõsimeeli arvad, et haridusministri lapsed ei käi ainult sellepärast nõmme gümnaasiumis, et nad ei mahtunud sinna? huvitav, et presidendi omad ikka kohalikku kooli mahtusid…

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd jälle Kajakesel võimalus umbusaldusavaldus sisse anda! Uraaaaa!

Kaja on ka ema. Ei usu, et ta sellest probleemi teeb.

Vaid yhe lapse ema. Kuue lapsega oleks see Kajake juba ammu surnud suurest koormusest. Tal isegi ühe lapsega ju nii abikaasa kui Taavike toetamas.

0
-18
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ma mitte ei õigusta Repsi, vaid lihtsalt ütlen, kuhu tema lapsed oleks määramisega sattunud. Ilmselt NG, sest ta elab sisuliselt nende kahe hoone vahel. Ta esimene laps läks kooli sellel aastal, kui  Tallinnas see suur katsete möll oli.  Pigem siis vastupidi – kui haridusministri lapsed käiksid kohalikus koolis, oleks nüüdseks märgatud, millise ületäitumusega Nõmme koolid on 🙂 VHK-s ei saa minister reaalsusest õiget pilti.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Antud juhul on ikka räigelt riivatud ühiskonna õiglustunnet. Kui erafirma töötaja või omanik soovib TEEL TÖÖLE oma lapsed ära viia lasteaeda (jah, enamus inimestest valib lastele oma tööteel asuva lasteaia või kooli), siis passib maksuametnik põõsas ja nõuab erisoodustusmaksu mitte meie kõigi taskust, vaid selle erafirma taskust. Keegi isegi ei mõtle keskkonna peale, et kui nõme ja keskkonnavaenulik on see, kui imikuga kodusviibiv äsjasünnitanud ema peab pere eraautoga minema siis eraldi samal kellaajal teisi lapsi lasteaeda või kooli viima! Vot ei tohi seda 5-minutilist peatust oma tööteel teha, ei tohi! Aga meie kõigi raha eest pidada ülal 2 ametiautot, maksta kütuse eest, remondi eest, autojutide palga eest, erisoodustust, meie kõigi kulul, see on justkui ok, sest tal on ikkagi lapsed??? Meil kõigil on lapsed, ja paljud meist ei ole sünnitanud üle 3 lapse, sest on selge, et meil ei jagu aega ja ressurssi nendega täiel rinnal tegutsemiseks, kuna peame töötama kogu võimsuse ja energiaga, et kõiki makse (ka. erisoodustusmaksu 5 minuti eest igal hommikul!) maksta!

+21
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tegemist on kõrge riigitegelase korruptsiooni ja ametiseisundi kuritarvitamisega, ja selline asi puudutab riigi kõiki kodanikke. Arusaamatu, et korruptsiooni õigustatakse korruptandi laste arvuga.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et sealt perest tulevad kunagi väga korralikud maksumaksjad. Kindlasti hakkavad sulle tulevikus penssi maksma… ja sinu ravikulusid kinni maksma.

Või tuleb hoopis kari riigiametnikke, keda me omakorda peame hakkama üleval pidama ja kelle lastega seotud kulusid kinni maksma, kui nad peaks otsustama neid saada.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Reps astus tagasi! Õige!

+17
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Reps astus tagasi! Õige!

Oh imet küll!

+7
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 151 kuni 180 (kokku 249 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Repsi kommunism!