Teema: Retuusid
teiste seljas ei häiri mingid retuusid absoluutselt. neid on võimalik pea igas olukorras stiilselt ja viisakalt kanda.
Ah, ei tea. Mina kaalun praegu 53,7 kilo ja mul pole mitte ühtegi lisakilo ega liigset volti jalgadel ega puusadel ega kusagil. Täna proovisin poes ühtesid tumesiniseid ühevärvilisi retuuse. No ikka nii pretensioonikad olid ja kuidagi labased, vulgaarsed ja väljakutsuvad oma liibuvusega, jäi kahtlus ka kergele camel toe-le, kuigi ma polnud päris kindel selles proovikabiini valguses. Jätsin igaks juhuks ostmata. Kodus võib kanda, kuid mitte väljaspool kodu, labane on. Jah, kui on pikem tuunika, mul aga neid riideesemeid kapis pole. Tänaval aga käivad naised ilma mingi pikema tuunikata selliste liibukatega, nähtud küllalt.
Ah ära nüüd üle ka mõtle, suisa vulgaarsed? Aga muidugi ei tasu kanda riideid, milles end ise hästi ei tunne. Retuusides inimesed püüavad linnapildis minu meelest pilku ainult siis, kui on väga pruntis ja ümar pepu, muidu mitte. Olen bussis näinud, kui mingi mees jäi tüdrukut niimoodi vahtima, tüdruk selgelt alles kooloealine.
Kas retuusid on sama mis liibukad trenniriietused?
Ei ole päris sama. Trenniriietus on rohkem kunstmaterjalidest ja on su ümber rohkem pingul, ka siis kui see on puuvillane, siis trenniasjad on rohkem pinguldavad.
Vaba-aja retuusid on pigem puuvillased, puuvillasegused ja ei ole nii trimmis.
No samamoodi on näiteks treeningdressid ja vaba aja dressid. Ühed on mõeldud rohkem sportimiseks, teised niisama casual.
Kas retuusid on sama mis liibukad trenniriietused?
Ei ole päris sama. Trenniriietus on rohkem kunstmaterjalidest ja on su ümber rohkem pingul, ka siis kui see on puuvillane, siis trenniasjad on rohkem pinguldavad.
Vaba-aja retuusid on pigem puuvillased, puuvillasegused ja ei ole nii trimmis.
No samamoodi on näiteks treeningdressid ja vaba aja dressid. Ühed on mõeldud rohkem sportimiseks, teised niisama casual.
No need puuvillased retuusid on no-go. Venivad kandes välja ja siis on koledad. Kannan ainult spordikaid. Tuunika juurde on sukkpükste stiilis retuusid.
Kust sa Barasid tellid? Otse tootjalt või saab meilt ka kuskilt? Ja kas vastavad suurusele? Neil tundub nii hea lai värvliosa olevat
Otse tootjalt, meilt ei ole kuskilt leidnud. Kõikidel asjadel on mõõdutabel olemas ja minul nii retuusid kui pluusid on sellele kenasti vastanud. Värvel on neil tõesti mõnus lai. Mul ühed retuusid on nende pinguldav mudel ja kuigi need jalga tõmmates on sellised, et sikutad kogu hingest, siis jalas on täpselt parajad ning värvel ei pigista üldse mitte.
Ostan ainult musta värvi retuuse ja seda praktilisel eesmärgil. Enamasti kannan retuuse trennis ja mustade retuuside puhul ei paista välja higilaigud nt jalgevahel. Kujutan ette , kui kannaks nt punaseid vms(väga tahaks), siis oleks märg laik enamasti jalgevahel.
Kui see asjasse puutub, siis olen täiesti normaalkaalus.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.