Hakkasin kasutama kui laps oli vist 8-kuune. Kasutasin taskumähkmeid või AIO, kuna mulle tundus, et kõige sarnasem ühekordse mähkmega. Kasutasime ainult kodus, sest suht ruttu hakkasid jalakummide juurest või kõhult lekkima, sõltub, kuidas laps oli. Mõnikord jälle ei lekkinud ka. Minu laps sirtsutas ka jube tihti ja päris peale igat pissi ei suutnud kuidagi jälile saada. Tean, sest u selles vanuses hakkasin teda ka potile panema. Sisudeks kasutasin bambus ja bambus-söe sisusid. Mähkmed olid odavad hiinakad, et pole kahju kui ei sobi.
Kuna pesin iga 2 päeva tagant, siis päevaseks kasutuseks pidi olema u 11 mähet, nendega tuli enam vähem välja. Mähkmed kogusin sel ajal lahtiselt pesuruumi, ei hakanud haisema, kui wetbagi kogusin, siis ikka hakkasid haisema. Tüütu oli aga kuivatamine restil küll jah, resti üldse ära ei saagi panna.
Ööseks panin alati ühekordse, sest ühekordset ei pidanud üsna varakult juba beebieaski vahetama ja sain magada, ei viitsinud tagasi sinna minna, et öösiti vahetama hakata. Samamoodi kodust väljas käies ühekordsed, sest ei tahtnud riskida, et pikal autosõidul kuskilt lekib või kärus.
Ei mäletagi, miks, aga u 1a2k jäi riidekate kasutamine soiku, siis tekkis ka hull potistreik ja ma vist ise ei viitsinud mässata. Teise lapsega plaanin ka kodus olles vähemalt proovida, esimese ajal mõtlesin, et oleks võinud isegi varem proovida. Minule 100% riidekate kasutamineei sobiks, kodus aga ok. Nüüd aga elame uues kohas ja mustade mähkude hoiustamine saab kindlasti problemaatiline olema.