Kas siin on keegi, kes võiks mind valgustada Ringo karpide tagastamise teemal? Ma tean, et neil on ka mingi kontaktnumber, aga töönädal on alati nii pingeline ja kiire, et see küsimus tuleb alati ainult nädalavahetusel meelde ja siis ei vasta sel numbril ju keegi.
Enne tagastamist lugesin nende kodulehelt kkk läbi. Lugesin koodid ja viisin karbid tagastuskasti. Juba tagastamise hetkel mõtlesin selle peale, et kuidas ma saan hiljem tõestada, et ma just sellise koguse karpe just sellesse kasti panin, aga no olgu, mõtlesin, ju nad siis viivad minu ja oma andmed kokku karpe kastist välja võttes ja mingit tõestusmehhanismi polegi välja mõeldud (ma oleksin oodanud kaste, kus on integreeritud luger nt). Raha ei laekunud. Ikka ei laekunud. Mõtlesin, et damn, see x päeva on antud mullle tagastamiseks pärast karbi saamist toidukohast ja seega olen oma rahast ilma. Lähen kodulehele oma profiili alla ja mida ma näen, aeg tiksub “tagastamise lõpuni on jäänud 5/4/3/jne päeva”. Järelikult ei saa olla seost toidukohast väljastamise ja tagastuskasti tagastamise aja vahel. Ma täielikus segaduse, minu karbid on juba ammu seal kastis. Ehk siis ei saa olla asi selles, et ma neid liiga kaua kodus kapis hoidsin… Kuni kuvas teadet, et tagastamiseks lubatud aeg on läbi 🙄 Ma olen nüüd täielikus arusaamatuses, et kas nad ei loe tagastuskastist võetavate karpide koode süsteemi või miks nad ei tea, et ma need karbid tagastanud olen?
Ma polegi järgmisi karpe enam tagastanud, pigem kasutan neid ise kui et maksan ja siis raha tagasi ei saa, kuigi olen omaarust kõik vajaliku teinud selleks.
Seega, kas keegi oskab mulle öelda, kuidas see asi päriselt käib?