Esileht Imetamine Rinnapump

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Rinnapump

Postitas:
Kägu

Selline küsimus, et kas ja millist rinnapumpa te kasutate? Kas ostsite ühe otsikuga või kahega ja miks? Kahega on oluliselt kallimad, nt seda vaatan siin: https://relaxmom.ee/ee/lansinoh/lansinoh-elektriline-rinnapump.html
USAs on rinnapumba ostmiseks toetus, mis on päris korralik. Kas Eestis ka midagi sellist on? Ei ole hetkel ise leidnud mingit infot selle kohta Haigekassa lehelt nt.
Suured tänud kõigile juba ette igasuguste (heatahtlike!) nõuannete eest ses osas!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eestis ei ole sellist toetust. Põhjuseks on ilmselt see, et Eestis on tasustatud vanemapuhkus 1,5 aastat. USA-ga väga täpselt kursis ei ole, aga kuskilt on meelde jäänud, et tööl käivad naised on kodus 6 nädala kandis – sellisel juhul on antud toetus väga mõistlik.

Pumba mudel oleneb vajadusest – kui sageli ja millises koguses piima vaja on.
Mul endal on Philips Aventi lihtne käsipump, mis sai esimese lapsega ostetud, et aeg-ajalt saaks loengutes ja seminarides käia. Loodan, et vean sellega välja ka nüüd. Plaanis on 7-kuuse beebi kõrvalt tööle minna (abikaasa jääb beebiga koju) ning tegemist on rinnapiimalapsega. Kui selle “võimsusest” jääb väheks, kaalun Medela Swingi ostmist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma õnneks olen pidanud ainult paar korda piima välja lüpsma. Käsipumba kasutamist saanudki selgeks, ei tulnud tilkagi välja. Mul oli lihtsam need paar korda peale sooja dushi käega pigistada, kui pumpa üritada kasutada.

0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Esileht Imetamine Rinnapump