Esileht Beebi ja mitmikud ripphäll

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: ripphäll

Postitas:
manji

palun jagage oma kogemusi ripphällide vallas. kas on mõtet osta? kõhubeebina on tegelane küll aktiivne, ei tea, kas ta jääks mul ripphällis magama, eriti kui veel hakkan rihmu tal kinni panema…

ja mis mõttes 15 kuuni laps seal magada saab? kas rihmad kinni saab siis magada ka külili? minu mõistus ütleks nagu, et mitte, aga nii suur laps juba eelistab magada ka külili ju.. 🙂

äkki on keegi ripphälli omanikest nii lahke ja mõõdaks ära oma ripphälli kangaosa cm-s? ma tahaksin proovida ise õmmelda selle oma tibule, aga täpseid juhiseid ei ole saada… hind on soolasevõitu, ja äkki me ei saagi seda kasutada…

igasugused kogemuste jagamised on oodatud, aitäh

0
0
Please wait...

Postitas:
terav pliiats

RE: ripphäll

mina pean seda (meil on Koala ja Kaya hübriid, st jalgadel puust raami vahel, aga kaasas ka riputusvahendid) üheks kõige õnnestunumaks (vajalik, suureks abiks, meeldiv, ilus, armas, misiganes) beebikaubaks üldse ja olen sellest jätkuvalt igapäevaselt vaimustunud 🙂

kanga mõõtusid on raske võtta arvestades kanga krookimist, õmblusi, õmblusvarusid jms, aga laias laastus on pikkupidi kangast kasutatud u meetri jagu (lamamisaseme pikkus 90 cm, sinna otsa siis vajalikud õmblused ja kaika tunnel), laiupidi u 80 cm (selle arvelt tekib lamamisosasse nn paun). täpsemad mõõdud saab ilmselt poes asjatundlikuma mõõtmisega kätte.

see 15 kuud on minu jaoks ka hetkel mõistatus ja väga ma sellesse ei usu. meie laps on praegu kohe 6-kuune ja u 65 cm pikk, hetkel pikkust-laiust talle veel jagub, aga kas veel aastaks, seda ma ei usu. hetkel on ta nõus ka selili magama, aga ka selles osas jagan pigem sinu kahtlusi, et üle aastane seda enam ilmselt mitte väga ei ole. samas vankrites magavad ju ka rihmastatud lapsed selili … külili kinniste rihmadega küll minumeelest magada ei saa, aga võibolla suurem ja tugevam laps kui meie oma ka saab kuidagi poolkülili vms

mis veel rihmasid puudutab, siis nendega kinni olen last pannud alles viimastel nädalatel, sest ta kipub end nüüd ka hällis alatihti kõhuli keerama ja käsi jalgu üle ääre upitama ja mu närvid ei pea vastu mõeldes, et ühel hetkel võib ta end sealt ehk üle upitada. enne seda magas selili või külili ilma igasuguse aelemise ja upitamiseta

0
0
Please wait...

Postitas:
Filifjonka

Mina ühinen eelkõnelejaga ja arvan, et parim asi üldse! Minul ei ole alusel, vaid ripub laes, toa ja köögi vahel. Asendab lamamistooli, mängukaart, bubmo istet ja kõiki muid vigureid! Minu laps ei maga seal öösiti, ainult päeval ja kuna ta veel ei pööra, siis rihmadega ei kinnita ka teda. Arvan, et päevaunesid teeb öaps seal veel pikalt, vajadusel saab rihmad sulgeda. Meil on hälli kohale riputatud vaatlemiseks karusell ja lapsele väga meeldib. Kusjuures mina arvasin alguses, et
äkki lapsele ei meeldi vms, aga see on nii mõnus pesa, et kõik kahtlused hajusid kohe, kui laps sinna sisse sai:)
Ise teha üsna keeruline, selleks peaks ikka nägema hälli, mitte pilti hällist, seal on nööride reguleerimiseks erilised jupid, mida meil kaupluses saada polegi (ise saab muidugi teha metallist). Hind soolane uuena jah, aga otsi kasutatuna – äkki mõni müüb?

0
0
Please wait...

Postitas:
terav pliiats

just, neid ikka aegajalt liigub kasutatuna, tasub silm peal hoida – nt palun väga, kohe leitud: http://buduaar.ee/Turg/kuulutus/1124610

selle raha eest on ikka väga palju saadud ja ega ise tehes ka tasuta ei saa 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täitsa uus maksab ainult 15 eurot rohkem http://www.tipatapa.ee/detailid.php?419

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Beebi ja mitmikud ripphäll

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.