Teil, kellel on põrandate puhastamiseks robottolmuimeja, millega te diivaneid, toolikatteid sodist puhastate? Kas on veel eraldi käsitolmuimeja?
Teema: Robottolmuimeja ja diivan

Robottolmuimeja teeb vaid igapäevast hoolduskoristust ja ei asenda päris tolmuimejat. Igal juhul peavad mõlemad olemas olema. Kas see teine on siis akuvarstolmukas või tavaline juhtmega isend, ei ole vahet, aga ainult robotist ei piisa mitte kunagi.

Just, midagi peab kindlasti lisaks olema, ainult robotist ei piisa. Mul on endal küll varasemast ajast olemas tavaline tolmuimeja, aga kui täna peaks midagi muretsema,siis valiks varstolmuimeja (sellise, millel lisaks ka käsitolmuimeja küljes).
Igasuguseid nurgataguseid on ikka omajagu, kuhu robot ei pääse. Mul on mööblil viltused jalad, näiteks. Ja põrandaliiste ka tolmuimejaga (harjastega otsikuga).

Mul oli enne roboti ostmist juba 2 tavalist tolmuimejat, üks ülemisel korrusel, teine all. Neid kasutame vähemalt kord nädalas kõikide nurgataguste ja madalamate kapialuste imemiseks. Robot on hea abimees suurte pindade ja sügavate diivanite aluste puhastamiseks/pesemiseks, aga ainult robotiga küll hakkama ei saa.

Nõustun. Roboti panen käima kord päevas (palju lemmikloomi ja lapsi), aga kord nädalas teen tavalisega ka üle ja tolmu tuleb! varstolmuimejaga korralikult diivaneid puhtaks ei saa. Meil oli dyson allergy vms aga tavalisega saad ikka puhtamaks, kui otsikud ära võtta ja lihtsalt toruga täisvõimsusel tõmmata. Enne tuleb diivanipadjad ikka ära võtta. Uskumatu, mis sinna vahele tekib nädalaga.

sekundeerin – robotile lisaks tavaline ka. Meil robot teeb suured pinnad, sh voodi-, diivani- ja kapialused. Tavalisega teen vaibad ja pehme mööbli, lisaks nt esiku.

Tavalisega teen vaibad
Põrandavaipu puhastab mu robot ikka väga hästi. Pareminigi, kui tavaline tolmuimeja.