Esileht Kodunurk Rõdul suitsetamine

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Teema: Rõdul suitsetamine

Postitas:
vanaema22

Kortermaja neljandal ja teisel korrusel on suitsetajad. Kumba korruse suitsuhais jõuab kolmanda korruseni. Mõtlen siis rõdul suitsetamist.

+1
-12
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Agathe

Kas see on mingi vindiga naljaküsimus? 🙂 Loomulikult selle naabri oma, kes parajasti rõdul suitsetab.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Sale

Kindlasti ll korruse oma. Kevad tulemas ja hakkab pihta sõda egoistlike tossajatega.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Kortermaja neljandal ja teisel korrusel on suitsetajad. Kumba korruse suitsuhais jõuab kolmanda korruseni. Mõtlen siis rõdul suitsetamist.

“Kumma”, mitte “kumba”!

+6
-1
Please wait...

Postitas:
sina123

Sedasorti füüsikaülesandeid võiks lastele tõesti anda lahendada.:)

Ise pakun, et sõltub tuule suunast, aga 2. korruse oma panustab kindlasti rohkem üleüldisesse haisukatlasse.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
ALL-

Ausalt, mõlema omad. 😠

+2
0
Please wait...

Postitas:
hunden

Ausalt, mõlema omad. 😠

Just! Elasin kolmandal, suitsetajate vahel, ja täpselt nii oligi. Vahet pole, kummal korrusel parasjagu suitsetati, mulle jõudis see tuppa ikkagi. Rõdul ilusa ilmaga olla ei saanud, sest neljanda korruse omadel oli komme päev läbi rõdul juua ja suitsetada.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil tõusis alt üles nagu arvata ongi, oli teada, et naabrinaine on kodust ära ja poiss teeb suitsu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt, mõlema omad. 😠

Just! Elasin kolmandal, suitsetajate vahel, ja täpselt nii oligi. Vahet pole, kummal korrusel parasjagu suitsetati, mulle jõudis see tuppa ikkagi. Rõdul ilusa ilmaga olla ei saanud, sest neljanda korruse omadel oli komme päev läbi rõdul juua ja suitsetada.

Nad tööl ei käinud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt, mõlema omad. 😠

Nad tööl ei käinud?

Eriti ei käinud tõesti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt, mõlema omad. 😠

Nad tööl ei käinud?

Miks peaks? Truki kari pärdikuid valmis ja riik puistab rahaga üle. Kvaliteet ei loe, ainult kvantiteet.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suitsetamine akende lähedal on rõve. Isegi eramajas, kui majad on liiga lähestikku on suitsetamine rõve.

0
-3
Please wait...

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Esileht Kodunurk Rõdul suitsetamine