Kas siin ka keegi teda fännab?
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Ronn Moss tuleb jälle
Teema: Ronn Moss tuleb jälle

Läksin kohe googlama, et kes see sihuke on. Näh, vaprad ja ilusad tyyp. Kas see otsa ei ole veel saanud?

Läksin kohe googlama, et kes see sihuke on. Näh, vaprad ja ilusad tyyp. Kas see otsa ei ole veel saanud?
Nii negatiivne ei maksa ka olla.Vaata et sa ise otsa ei saa.

ta mõtles võib olla vapraid ja ilusaid seriaali

Eelmine kord ju esines tühjale saalile. Milleks uuesti tulla…..

Ei olnud tühi saal, mõned memmed/baabuškad ikka olid. Ju neid oli siis rohkem kui mujal, seepärast tuleb tagasi.

Ta ju ei ole enam ammu Ridge (ta kuulsaim teleroll, kuigi ta on ka mingites filmides mänginud), mingi teine hoopis teist nägu tüüp Thorsten Kaye mängib nüüd seda. See üks hitt tal kunagi oli, siin ei olnud see ka mingi tegija laul mu arust. vaevalt tõesti keegi viitsib minna, rauda tuleb taguda, kuni see kuum on, aga mu meelest see raud on ikka juba läbi roostetanud.

rauda tuleb taguda, kuni see kuum on, aga mu meelest see raud on ikka juba läbi roostetanud.
Naersin 😀

Tjah, vaatasin seda seriaali 20 aastat tagasi, siis oli ikka lõbus, Sally näiteks. Moss on ainuke Ridge, keda tunnistan. Nüüd ei vaata ämm ka enam seda, ei teagi, mis seal toimub.

tõeline karjääri tipphetk – Kiivitaja talu suvekontsert.
hea kompott seal kavas: Ronn Moss, Greg Bannis & The Bad, ansambel FIX & Novella Hanson ning külalisesinejad Jassi Zahharov ja Elina Nechayeva
Ronn Moss on tuntud aastakümneid teleekraanidel püsinud hittsarjast „Vaprad ja ilusad” tegelaskuju Ridge Forresteri ning ansambli Player liikmena. Tema bändi Playeri hittlugu „Baby Come Back” saavutas seitsmekümnendate lõpus esipositsiooni mitmetes USA edetabelites ning andis hoo sisse bändi edasisele edule. Player on tegutsemisaastate jooksul andnud välja kuus albumit ning tuuritanud USAs, Kanadas, Euroopas ja Austraalias. Lisaks on Ronn Mossil ilmunud ka kaks sooloalbumit.
Ansambliga The Bad astub üles Greg Bannis, kes oli 70ndate funkbändi Hot Chocolate’i esilaulja. Hot Chocolate hittideks kujunesid laulud „You Sexy Thing“, „Every 1’s a Winner“, „Emma“ ja „Brother Louie“. Bannis on tuuritanud ka Bob Marley tribüütshowga üle maailma ning andnud välja albumi „Calypso King“.
Staaride paraadile paneb punkti FIX, kes möödunud aastal tähistas 50. lavajuubelit! 50 aasta jooksul on FIX andnud erinevates koosseisudes sadu kontserte nii Eestis kui mujal Euroopas, Aasias ja ka Aafrikas ning üllitanud hitte, mis on muutnud Eesti muusikamaailma jäädavalt. Kontserdil kõlavad Fixi parimad lood, teiste seas „Pildiraam”, „Tsirkus”, „Grammofon”, „Aeg sõuab, aeg nõuab”, “Vaid üks pilk”, “Selliseks ma jäin” jpt.

Jahtu maha, ma mötlesin seriaali.

Ronn Moss on väga sümpaatne mees mu meelest.

Vahva papi ju. Minu silmis igavesti Ridge. Las aga lõõritab, niikaua kui kopsumahtu veel on ja kitarri plõnnida jaksab.

Vahva papi ju. Minu silmis igavesti Ridge. Las aga lõõritab, niikaua kui kopsumahtu veel on ja kitarri plõnnida jaksab.
just just

Nüüd ei vaata ämm ka enam seda, ei teagi, mis seal toimub.
Toimub sama, mis 20 aastat tagasi. Kui uuesti vaatama hakkad, siis ainus asi, mis on muutunud, on riided ja soengud.

Nüüd ei vaata ämm ka enam seda, ei teagi, mis seal toimub.
Toimub sama, mis 20 aastat tagasi. Kui uuesti vaatama hakkad, siis ainus asi, mis on muutunud, on riided ja soengud.
Mis see 20 a.tagasi siis toimus?

Brooke magab vist ikka vaheldumisi kõikide mees-Forresteridega ja vahelduseks kõigi teistega ka. Üleüldse käivad seal kõik üksteisega väga sõbralikult läbi. Kui juhtumisi keegi “surnud” ei ole või ei hakka “surnuist” üles tõusma.

Brooke magab vist ikka vaheldumisi kõikide mees-Forresteridega ja vahelduseks kõigi teistega ka. Üleüldse käivad seal kõik üksteisega väga sõbralikult läbi. Kui juhtumisi keegi “surnud” ei ole või ei hakka “surnuist” üles tõusma.
Ridge Forrester magas ka peaaegu kõigi naistega seal ja tegi tosin lapsi kes ka magatavad üksteist.

Kas Stephanie ja Eric on ikka veel sarjas?

😀

Stephanie läks juba ammu Liiva-Annuse juurde.

Eric näeb endiselt kobe välja ja vaat et Bruukist noorem välimuselt, kuigi peaks seal seriaalis olema vähemalt 100-aastane.
Brookist noorem? Ole nüüd mõistlik.

Mis te jahute, ammu pole keegi surnusit üles tõusnud, aga see-eest on “lastevahetus” täies hoos.

Kuidas ta küll nii hea välja näeb ..
https://kroonika.delfi.ee/news/videod/kroonika-eksklusiiv-head-motted-geenid-ja-roosa-vein-67-aastane-ronn-moss-paljastab-kuidas-kupses-eas-nonda-vorratu-valja-naha?id=87164955

Eric näeb endiselt kobe välja ja vaat et Bruukist noorem välimuselt, kuigi peaks seal seriaalis olema vähemalt 100-aastane.
Brooke’ist ei näe isegi temast reaalselt poole nooremad naised seal paremad välja, oled üldse sarja vaadanud? Brooke näitleja on ülihea välimusega ja vananeb väga hästi.
Närvi ajavad need, kes juba 20 aastat ketravad, kuidas Brooke kõiki mehi läbi võtab (nagu ta oleks seal ainus selline naine, meestest rääkimata muidugi). Kas muudes asjades jääte ka aastakümne tagustesse asjaoludesse kinni?

Närvi ajavad need, kes juba 20 aastat ketravad, kuidas Brooke kõiki mehi läbi võtab (nagu ta oleks seal ainus selline naine, meestest rääkimata muidugi). Kas muudes asjades jääte ka aastakümne tagustesse asjaoludesse kinni?
Selleks, et seriaalis mitte 20 aasta tagusesse kinni jääda, tuleb seda seriaali 20 aastat järjest jälgida. Kui palju selliseid friike veel järele jäänud on, oleks päris huvitav teada. Üks oled sina. Veel keegi?
Ka mina tean, et Brooke võtab lihtsalt kõiki mehi läbi. See on ainus, mida ma sellest seriaalist tean. Tõesti pole huvi tundnud enam ammu, mis seal siis vahepeal ka toimunud on.

Selleks, et seriaalis mitte 20 aasta tagusesse kinni jääda, tuleb seda seriaali 20 aastat järjest jälgida. Kui palju selliseid friike veel järele jäänud on, oleks päris huvitav teada. Üks oled sina. Veel keegi?
Ka mina tean, et Brooke võtab lihtsalt kõiki mehi läbi. See on ainus, mida ma sellest seriaalist tean. Tõesti pole huvi tundnud enam ammu, mis seal siis vahepeal ka toimunud on.
Ma pole ilmselt 15+ aastat seda seriaali näinud, aga kas ikkagi Ridge polnud Brooke’i ainus tõeline armastus?

Vahelduva eduga olen jälginud viimastel aastatel. Ei usu, et väga palju selliseid inimesi oleks, kes pidevalt 20 aastat on vaadanud.
Aga üldiselt oli see analoog ükskõik mis teema kohta – küsimus on selles, et rumal on kommenteerida mingit asja 20 aasta taguste andmete põhjal. Aga mõnel tädil on ikka vaja kõige kohta miskit kädistada, kuigi ise ei teagi midagi. Sa oled ilmselt üks neist, kes klassikokkutulekutel arvab, et kõik on TÄPSELT samasugused nagu 30 aastat tagasi kooliajal.

Mina olen sarja vaadanud esimesest osast alates 1992. aastast, kui seda Soome TV pealt näitama hakati. Viimased 10 aastat pisteliselt ning suudan ka paari osaga süžeest aru saada, sest palju seal ei muutu ja see ongi taotluslik.
See, et Brooke ühe keskse tegelasena seal pea kõikide meessoost isikutega läbi on käinud ongi üks sarja olulisemaid süžeeliine ja tema karakter ongi seetõttu huvitavam kui paljud teised. Kõrvaltegelased võivad sellist käitumist ajuti peegeldada ja siis pildilt kaduda, kuid Brooke oli, on ja jääb. Seebikates käibki pidev mullitamine samade teemade ümber, mida aastate vältel ka uuesti mingi teise rakursi alt üles võetakse ning ilma nendeta ei suudaks keegi aastakümneid üht sarja vedada.

Ron Moss on jah ka minu jaoks ainuke tõeline Ridge – nostalgitsen

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Ronn Moss tuleb jälle