Esileht Kodunurk röstbiif

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: röstbiif

Postitas:
Kägu

Kuidas te teete praetükist röstbiifi? Huvitab just, mis soovitud sisetemperatuuriks panete ja mis temperatuurile ahju sätite?
Enne ikka pruunistan ka paraja suurusega tüki. Vahel maitsestan enne, aga vahel teen päris naturaalselt ja siis viilutades riputan soola-pipart natuke peale. Temperatuurid olen pannud 60 sisemine ja ahi 140 peale.
Kui tõsta näiteks ahju kuumust ütleme 150 peale, kuidas see mõjutab liha küpsemist? Eks see muidugi valmib veidi kiiremini, aga kas maitseomadusi, tekstuuri ka mõjutab?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul tuleb selleretsepti järgi alati maitsevröstbiif: http://www.kokkama.ee/2012/03/rostbiif-ja-selle-valmistamise.html

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen maitsestanud, pannil pruunistanud ja siis ahju 180 kraadiga. Ahjul on oma lihatermomeeter ja selle suskan liha sisse, küpsemisaega reguleerib selle järgi. Sisetemperatuuriks 65 kraadi, siis jääb veel seest roosaks.

0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk röstbiif