Esileht Kodunurk Rukkileiva retsept Veski Mati rukkijahu pakilt

Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 )

Teema: Rukkileiva retsept Veski Mati rukkijahu pakilt

Postitas:
Kägu

Kavatasen teha, aga tundub kahtlane – tegu siis rukkipalade valmistamisega. Retsept näeb ette 250 kraadi juures 40 minutit. Esiteks – kas nii suur temperatuur ja teiseks tegu on väikeste leivakestega, seega 40 minutit on minu arust ülearu pikk aeg.
Mida arvate ja mis võiks olla õige (ise pakuks 200 kraadi ja 20 minutit)?

Please wait...
Postitas:
Kägu

Rukkijahust leivakesed kindlasti ei küpse 20 minutiga ära. Ega ta mingi lehttaigna kaneelirull pole.

Please wait...
Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 )


Esileht Kodunurk Rukkileiva retsept Veski Mati rukkijahu pakilt