Tegelt mind ajendas siia kirjutama see tähelepanek, et sageli rikkad eelistavad mingeid austreid ja kammkarpe. Siis mind huvitab, et kas see on uudishimu või inimestele päriselt maitsevadki need asjad.
Minule väga kammkarbid maitsevad, teen neid ise ja söön väljas, kohutavalt head ning ei jaga kellegagi. Austreid olen söönud siin, kui seal, aga siis kui pakutakse, ise tellima ei kipu. Ülemäära rikas ma ka ei ole, aga head sööki oskan hinnata ja selle peale raha kulutada ei ole kahju (söömine on ainuke töö, mis toidab). Käisin söömas Hedon spa restoranis – seal saatis kokk enne igat käiku midagi põnevat maitsta, isegi kui magausast loobumisme, siis toodi enda tehtud trühvlid söögi lõpetuseks. Selline komme on ka teistes restoranides.
Samas ei osta kalleid kaubamärke ega ka odavkaupu, riie peab olema kvaliteetne, mugav ja hästi õmmeldud.