Esileht Ajaviite- ja muud jutud saladus, mida te kunagi kellegile lähedasele ei räägi

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 104 )

Teema: saladus, mida te kunagi kellegile lähedasele ei räägi

Postitas:
Kägu

Võibolla siin anonüümselt välja kirjutades (jagades) on lihtsam selle teadmisega elada? Seda teemat ei pea lahkama hakkama, kui nn anonüümne see leht siin on, aga niivõrd- kuivrd, ütleme nii:)

Näiteks ma kunagi ei ütle teistele, et ma hinges ei andesta emale teatud asju.

Kallile sõbrannale ei ütle, et aastate jooksul on mul järjest rohkem tunne, et tal ei ole kupli all kõik enam päris korras. Suguvõsas neil üks vaimuhaiguse case olnud, äkki päritav. Päris jubedaid asju kujutab endale ette ja kui julgesin selles kahelda, sai tõsiselt pahaseks mu peale.

+36
-16
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Te just avaldasite enda suurima saladuse: tegite totaka postituse Perekooli foorumisse.

+9
-75
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ma ei ole nõus kellelegi ütlema, et olin vahepeal armunud töökaaslasesse. Mult on seda küsitud ja tõenäoliselt paistis see ka välja, kuid eitasin kõike.

+56
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nooruses tehtud lollusi on üksjagu, millest mu vanemad jm pere ei tea midagi, pole plaanis rääkida ka, milleks vanu asju meenutada.

Teismelisena oli mõni ahistamisjuhtum sugulaste poolt, sellest pole ka kellelegi rääkinud.

See, et ma ikka veel olen armunud oma esimesse armastusse, kuigi me pole kunagi koos olnudki ja mul on olnud väga palju suhteid. Hetkel olen vallaline ja see mees on ka, et ma ei näe tegelikult selles midagi halba, lihtsalt mina talle ei meeldi ja mul pole soovi omale kedagi enam leida.

Kuigi me suhtleme perega tihti, siis meie peres ei räägitud kunagi tunnetest ja ma ei tahtnud neile haiget teha, sellepärast halba ei rääkinud.  Nii et saladusi on ikka päris palju mul, mis kunagi avalikuks ei tule. Olen harjunud juba kõike endas hoidma ja mitte jagama.

+43
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

see saladuste väljarääkimine võõrale (ehk on kergem edasi elada) nüüd nii ka ei lähe, et igale võõrale saab rääkida, perekool küll selline koht ei ole ega saagi olema, ma elan oma saladusega palju kergemini edasi, kui et teadmisega, et olen just perekoolis selle avaldanud…..natuke nagu rohkem uudishimu siin ja küll neid saladusi siin arutlema ka hakatakse

+18
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei räägi kunagi kellelegi, kui sügavas augus ma tegelikult olin kui mind maha jäeti. Mil viisil ma elasin siis ja endalegi on raske seda tunnistada. Aga õnneks tänaseks olen sellest välja tulnud ja jälgin ennast väga, et ma ei komistaks ja enese eest hoolitsemist ei lõpetaks.

Ja oma emale ka ei ütle kunagi, et tema kasvatusmeetodid lõhkusid mind ikka korralikult.

+42
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi, ühelegi hingele rääkida ei julge, aga foorumisse ilmarahvale lugeda kirjutama olen esimene mees 🙂 nalja teete või. Saladus on saladus asja pärast.

+27
-31
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võibolla siin anonüümselt välja kirjutades (jagades) on lihtsam selle teadmisega elada? Seda teemat ei pea lahkama hakkama, kui nn anonüümne see leht siin on, aga niivõrd- kuivrd, ütleme nii:)

Kallile sõbrannale ei ütle, et aastate jooksul on mul järjest rohkem tunne, et tal ei ole kupli all kõik enam päris korras. Suguvõsas neil üks vaimuhaiguse case olnud, äkki päritav. Päris jubedaid asju kujutab endale ette ja kui julgesin selles kahelda, sai tõsiselt pahaseks mu peale.

Petad välja artikli jaoks teemasi? Miks sa nii teed? Petmisega ju lood võimalusi, et sind koguaeg reedetakse ja petetakse.

+5
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näh, just oleksin oma saladuse kirja pannud, aga oh issand, mõte sellest, et jälleeee mingi artikli jaoks!? Võttis tuju ära:(

+23
-3
Please wait...

Postitas:
Mehike27

Ma ei räägiks kunagi kellelegi seda, et olen kasutaja Mehike27 perekoolis.

+78
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ip-aadressid on salvestatud, nii et Perekooli admin ikka teab teie saladusi. Sarv ka, kui ta mõtleb välja kohtule mingi ettekäände, miks nende kommentaaride aadressid välja nõuda. Õnneks vähemalt esimene on korralik inimene, kes midagi halba nende saladustega ei tee…

+6
-16
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi, ühelegi hingele rääkida ei julge, aga foorumisse ilmarahvale lugeda kirjutama olen esimene mees 🙂 nalja teete või. Saladus on saladus asja pärast.

Täpselt nii. Igaühel on ilmselt saladusi,  elus juhtunud seiku, mida teavad  ainult osalejad ise  või on sõber midagi niisugust usaldanud, mis ilmavalgust ei kannata. Mul pole mingit vajadust nendest rääkida ja elada on täiesti kerge. Osa asju on halvad, osa väga head – lausa hea meel on, et kõike ei teata.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei ole nõus kellelegi ütlema, et olin vahepeal armunud töökaaslasesse. Mult on seda küsitud ja tõenäoliselt paistis see ka välja, kuid eitasin kõike.

Väga mõistlik sinust, ma teeksin ilmselt sama.

Mul tuleb noorpõlvest meelde mitu juhtumit, kui inimesed paistsid arvavat, et ma olen kellessegi armunud ja nad poleks tegelikult saanud rohkem mööda panna, nii et kui keegi mulle niimoodi eitaks, siis ma ilmselt jääksingi mõtlema, et küllap mul endal ikka luulud.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi ei tea, et ma veedan aega perekoolis.

+25
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Petad välja artikli jaoks teemasi? Miks sa nii teed? Petmisega ju lood võimalusi, et sind koguaeg reedetakse ja petetakse.

Nii on vist päris raske elada kui igas asjas kohe petmist ja vandenõud näed?

Täiesti tavaline suvaline perekooli kägu olen.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ütlen seda vabalt, et ei andesta emale teatud asju. Ei kavatsegi. Ehkki ta polnud kaugletki mingi joodik või kuri inimene. Minu reaktsioon mu emale tuleb lähedastele alati ootamatult. Ema on surnud ja ikka keegi hakkab mulle rääkima, kui tore vms mu ema oli või kui hea kokk vms. Ma ei kavatsegi neil hetkedel vait olla, teen suu lahti ja ütlen, mis on minu kogemus ja mida ma ei kavatsegi andestada. Loomulikult ainult siis, kui teine pool konkreetselt küsib või väidab. Niisama ma ei heieta.

Aga mida ma mitte kellelegi kunagi ei räägi, on minu endiste partnerite ja praegu abikaasa intiimsed detailid.

+32
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on palju saladusi, võiks lausa öelda, et räpane minevik, mis pälviks paljude hukkamõistu. Aga ma ei saa aru, miks, sest ma ise ei ole mitte kellelegi liiga teinud. Küll aga on mulle palju liiga tehtud. Kuskile avalikult ma seda kirja panema muidugi ei hakka.

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olin naabrisse armunud. Läks õnneks üle.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Petad välja artikli jaoks teemasi?

Sama loll kui Siiri Mihkelson KUKU raadios. Tal ka alati teemasi.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas peab kõiki halbu asju, mis on elus juhtunud, lähedastele siis rääkima? Oma lastele või emale peaksin? Et vägistati näiteks, kui alaeline olin, ja seda räägin nüüd oma lähedastele?

+8
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

mul on selliseid saladusi, mida ma ka iseenda eest varjan, ei hakka neid ka kuskil anonüümses foorumis laiali laotama

+27
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma kunagi tegin naise noorema õega suvekodus sauna eesruumis jonksat jonksat. Vaat sellest ei julge küll kodus naisele “hingata”.

+7
-33
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju lollusi kutseka ja ülikooli ajal. Nii mõnigi oleks võinud hauda viia, praegu ei saa aru, kuidas ma nii kogu aeg riskisin kõiges.

See, et üks peretuttav ahistas mind, kui laps olin. Vanematele pole ma sellest kunagi rääkinud ja arvan, et nende meelerahu rikkumine pole enam seda väärt. Ise olen sisimas need asjad lbäi põdenud ja selgeks mõelnud. Ahistaja ise on nüüdseks surnud.

+25
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on lausa 2 sellist asja, mida ma kellelegi ei räägi – aga ei räägi ka Perekoolile. You never know.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

see saladuste väljarääkimine võõrale (ehk on kergem edasi elada) nüüd nii ka ei lähe, et igale võõrale saab rääkida, perekool küll selline koht ei ole ega saagi olema, ma elan oma saladusega palju kergemini edasi, kui et teadmisega, et olen just perekoolis selle avaldanud…..natuke nagu rohkem uudishimu siin ja küll neid saladusi siin arutlema ka hakatakse

Absoluutselt!
Mind minu saladused ei vaeva, mingit “hingel hakkab kergem” tunnet Perekoolis avaldamisega kindlasti ei teki. Ühtegi kriminaalset asja pole teinud, kõik ülejäänu on mälestused isiklikust elust.

Üsna tobe teemaalgatus ja seda tulingi ütlema.

+8
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

teemasi

Palun, see on teise klassi õppematerjal – mitmuse tunnus D!
Lihtsalt valus lugeda neid emasi ja õdesi ja teemasi.
Päriselt ka räägite nii ja päriselt pole mitte kuslilt juhtunud õiget versiooni lugema?

+43
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paar aasta tagasi tehti ettepanek EKREsse astuda. Pärast mõtlesin, et kas ma tõesti paistan nii õudsalt loll välja kuidagi. Siiamaani on tunne, nagu oleks vägistada üritatud.

+37
-25
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ma ei julge kellelegi tunnistada, kui palju ma päriselt alkoholi joon

+29
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miinused näitavad, et vägivald on endiselt tsssss! teema.

+1
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi ei tea minu toitumishäiretest. Kõik arvavad, et ma olen vähese söömaga, aga tegelikult kasutan ma metüülfenidaati. Ma söön sisuliselt ainult valku ja sedagi nii palju, et lihaseid kasvaksid. Ma võtan hunnikutes toidulisandeid, et saada kätte ained, mida keha vajab ja ma palusin arstil kirjutada ensüüme, mis aitavad nendel lisanditel imenduda. Ma magan xanaxiga, kuna muidu ma ei jää magama, aga ma vajan und, et hommikul trenni jõuda. Ja magada ei saa ma tänu metüülfenidaatile.
Ee jah, nii on. Ma olen suutnud seda varjata kõigi eest 15 aastat.

+19
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 104 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud saladus, mida te kunagi kellegile lähedasele ei räägi