Esileht Kodunurk Salatilehtede rebimine näppudega kaussi ?

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Salatilehtede rebimine näppudega kaussi ?

Postitas:

Miks neid peab rebima ja ei tohi noaga lõigata kaussi ? Kas on mingi vahe selles ?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

maitse pidavat paremini välja tulema, nii nad räägivad. Mingit suur kogust ma küll kunagi ei rebi, ikka lõikan. Täna väike kogus, rebisin. Ise küll mingit maitse vahet ei tähelda, olgu siis rebitud või tükledatud.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Olen ka kuulnud mingit maitsevahe juttu, aga kuidas see saab maitset mõjutada?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

teooria on, et kui noaga loikad siis salati lehed ei püsi kaua värsked salatis, keemiline reaktsioon metallile, kuid kui sööd salati kohe ära, siis pole vahet.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Suur vahe on! Kui lehtsalatit kasutada, mitte Hiina kapsast vms, mida värskelt nii kui nii tegelikult väga ei sööda. Rebitud salat hoiab paremini kuju ja annab vähem mahla välja, näeb parem välja ja maitseb paremini, puhtamalt. Hapukoorega üle valades ei tee muidugi vahet, aga klassikalise õli-hape salatikastmega küll.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Rebides rebeneb salat mööda lehesoonekesi, mitte sa ei lõika neid noaga läbi, nii et kogu mahlasus lehtedest kaob. Suurt kogust ma ise ka rebida ei viitsi, aga tegelikult on nii maitse- kui tekstuurivahe.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )


Esileht Kodunurk Salatilehtede rebimine näppudega kaussi ?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.