Esileht Ajaviite- ja muud jutud Samasooliste kudrutamine avalikult

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 76 )

Teema: Samasooliste kudrutamine avalikult

Postitas:
Lumememm

Käisime lastega Soomes lõbustuspargis ja seal juhtusime nägema enda läheduses ühte lesbipaari kes muudkui kallistasid ja musitasid.
Küll oli imelik sellist asja näha. Lapsed ka ei teadnud kuhu silmi peita. Soomes vist üldse selles suhtes nii vaba ühiskond, et kõik omasoolised amelevad igalpool?

+15
-86
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
kkk

Mis vahet seal on kes keset tänavat kudrutavad? Kui mees ja naine musu teevad, kuhu lapsed siis silmi peidavad?

Üldiselt, jah, Soomes on valdavalt haritud ja intelligentsed inimesed ning sellest tulenevalt ka tolerantne ühiskond.

+73
-21
Please wait...
Postitas:
km70

Mis vahet seal on kes keset tänavat kudrutavad? Kui mees ja naine musu teevad, kuhu lapsed siis silmi peidavad?

Polegi vahet. Aga probleemist saan aru, mees ja naine reeglina ei musita tänaval. See on samasooliste protestiteema, et on tingimata vaja avalikus kohas näidata oma kiindumust – ja see on häiriv küll.

+31
-71
Please wait...
Postitas:
Tervist

Käisime lastega Soomes lõbustuspargis ja seal juhtusime nägema enda läheduses ühte lesbipaari kes muudkui kallistasid ja musitasid.

Küll oli imelik sellist asja näha. Lapsed ka ei teadnud kuhu silmi peita. Soomes vist üldse selles suhtes nii vaba ühiskond, et kõik omasoolised amelevad igalpool?

Sina kui lapsevanem, pead ju arvestama, kuhu sa oma lapsed viid ja ise lähed. Oma suhtumisega teise riiki minna on minu meelest lubamatu. Sa ju ei taha, et teised kultuurid tulevad siia ja üldse ei arvesta sellega, mis meil on. Näiteks tuleb perekond riigist, kus on pearätid naistel kohustuslikud. Sa siis tõesti tahad olla see amoraalne perekond, kes käib ilma pearättideta ringi. Milline amoraalitus teie perekonna poolt? Tahad sa tõesti sellist suhtumist endasse ? Nii et kui lähed kuhugi mujale, tee oma lastele selgeks, et halvasti suhtuda teise riigi inimestesse ei tohi. Või kui suhtute, siis arvesta, et tulevad ka meile isikud, kes leiavad, et meie oleme amoraalitud.  Muide , seal aegajalt filmitakse ka, nii et suudlev paar võis olla eksperiment ja filmiti inimeste reaktsioone…. Avalikus kohas võib kõike filmida.

+21
-14
Please wait...

Postitas:
billa

Küll oli imelik sellist asja näha. Lapsed ka ei teadnud kuhu silmi peita.

Eks lapsed on ikka vanemate nägu… Minu omad teavad, et mõnes peres on kaks ema, mõnes kaks isa, mõnes ainult üks ema või üks isa ning mõnes ema-isa mõlemad. Oma lapse kitsarinnaliseks ja silmipööritavaks kasvatades teed nende tuleviku tänapäeva avatud maailmas üsna raskeks.

+64
-20
Please wait...
Postitas:
alma

Milline amoraalitus teie perekonna poolt? Tahad sa tõesti sellist suhtumist endasse ? Nii et kui lähed kuhugi mujale, tee oma lastele selgeks, et halvasti suhtuda teise riigi inimestesse ei tohi. Või kui suhtute, siis arvesta, et tulevad ka meile isikud, kes leiavad, et meie oleme amoraalitud.

Jälle üks sõnameister teisi õpetamas. 😀

Minu omad teavad, et mõnes peres on kaks ema, mõnes kaks isa, mõnes ainult üks ema või üks isa ning mõnes ema-isa mõlemad.

…aga kõik need pered ei amele lõbustuspargis avalikult.

+17
-26
Please wait...

Postitas:
astorias

Polegi vahet. Aga probleemist saan aru, mees ja naine reeglina ei musita tänaval. See on samasooliste protestiteema, et on tingimata vaja avalikus kohas näidata oma kiindumust – ja see on häiriv küll.

Oled sa näinud üldse heteropaare avalikus kohas? Topitakse käsi püksi, seksitakse rannas jne.

+49
-9
Please wait...

Postitas:
donalola

Aga probleemist saan aru, mees ja naine reeglina ei musita tänaval. See on samasooliste protestiteema, et on tingimata vaja avalikus kohas näidata oma kiindumust – ja see on häiriv küll.

See on küll täiesti sinu enda väljamõeldis. Avalikus ruumis kiindumust väljendavatest paaridest valdav enamus on siiski mees ja naine. See pilt on ka sinu jaoks ilmselt nii harjumuspärane, et sa isegi ei pane neid tähele. Mine välja ja vaatle inimesi – kes käib käest kinni, kes ümbert kinni, kes hoiab kaaslasel kätt tagumikul või põlvel, kes kallistavad või musitavad. 98% sellist käitumist harrastavad on heteropaarid. See lihtsalt ei kutsu esile sellist poolearulist silmadepööritamist ega tundu provakatsioonina. Häiriv on su eelarvamus.

+53
-7
Please wait...

Postitas:
rohekonn

Nii et kui lähed kuhugi mujale, tee oma lastele selgeks, et halvasti suhtuda teise riigi inimestesse ei tohi.

Ega siis omasooiharus ja teise riigi inimene ei ole omavahel seotud. Sa nagu üritad selgitada, et nt. lesbid on soome kultuur, täpselt nagu pearätid on araabia kultuur.

+16
-10
Please wait...

Postitas:
mukk77

Esimest korda siin foorumis hakkan kiljuma “mida mu silmad praegu lugesid!”

Kui kitsarinnaline saab olla inimene väites, et see on samasooliste protest suudelda avalikult! Enamik avalikke miilustajaid on heteropaarid. Mis vahet seal on, kas see paar on hetero või homo, kes avalikult suudleb? Sinu kui lapsevanema kohus on seda lapsele selgitada. Tule taevas appi! Samas üldse ei imesta seda suhtumist ja teisalt sageli paneb küsima, millest tuleb ometi eestlaste kitsarinnalisus, kibedus, ka liiklusmölaklus. Käin sageli Soome vahet töö tõttu ning eranditult alati naudin seda õhkkonda, tolerantsust, rahulikkust ja kultuuri, mis seal valitseb.

+42
-17
Please wait...
Postitas:
silesale

eestis öeldakse sel puhul et võtke tuba, kui kiputakse teiste ees teistele häirivalt liialt  musitama ja kallistama.

+11
-8
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Mis te trügite sinna Soome, viibiga omasuguste inimeste seltsis! Tahate head ja mõnusat seltskonda, siis liituge EKRE-ga ja saate osaleda EKRE suvepäevadel.

+39
-11
Please wait...

Postitas:
Seliiina

Aga probleemist saan aru, mees ja naine reeglina ei musita tänaval.

Misassja, sa pole näinud veekeskustes/rannas/kusiganes amelevaid paarikesi mees+naine, kes praktiliselt otsa ronivad? Ja Eestiski, mitte tolerantses Soomes. Aga kahe naisega “ei tea kuhu silmi peita” äkki 🙂 Kordades rohkem on neid kabistavaid paare heterod.

Aga kui sama olukord oleks olnud heteropaariga, siis oleks lapsed teadnud, kuhu silmi peita? Või see on kuidagi rohkem ok, kui mees topib naisele veekskuses käe püksi või rinnahoidja vahele, et lastel seda nähes vähem piinlik?

+39
-3
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Mind häirivad sellised avalikult üksteist kabistavad paarid, jäävad silma. Samasoolisi on nii Eestis kui Soomes väga vähe võrreldes heteropaaridega, kes seda teevad. Olen isegi kaubanduskeskuse WC-s vahekorras olevale heteropaarile peale sattunud.

+25
-3
Please wait...

Postitas:
Peggy_Bundy

Soomes vist üldse selles suhtes nii vaba ühiskond, et kõik omasoolised amelevad igalpool?

Hea järeldus – nägite ühte lesbibaari ja sellest järeldad, et Soomes kõik omasoolised igal pool amelevad.

Ma ei leia, et selle peale silmi kuskile peitma või, veel hullem, pööritama peaks. Normaalne on lastele selgitada, et paarid ongi erinevad.

+30
-4
Please wait...

Postitas:
Noobel Soobel

Oled ilmselt oma suhtumise lastele üle kandnud. Laps ei ole oma loomult hinnanguid andev, geivastane ega rassist. Sellised vaated tulevad kaasa kodust.

+33
-9
Please wait...
Postitas:
km70

See on küll täiesti sinu enda väljamõeldis. Avalikus ruumis kiindumust väljendavatest paaridest valdav enamus on siiski mees ja naine. See pilt on ka sinu jaoks ilmselt nii harjumuspärane, et sa isegi ei pane neid tähele. Mine välja ja vaatle inimesi – kes käib käest kinni, kes ümbert kinni, kes hoiab kaaslasel kätt tagumikul või põlvel, kes kallistavad või musitavad. 98% sellist käitumist harrastavad on heteropaarid. See lihtsalt ei kutsu esile sellist poolearulist silmadepööritamist ega tundu provakatsioonina. Häiriv on su eelarvamus.

Milleks need näited käest kinni hoidmisest ja kallistamisest? Seda on muidugi. Jutt oli konkreetselt suudlemisest ja ei, mina ei tea küll, et tänavapildis suudlemine harilik oleks. Ei meenu, millal viimati kedagi tänaval või sarnases avalikus kohas suudlemas nägin. Väga ammu oli see.

Misassja, sa pole näinud veekeskustes/rannas/kusiganes amelevaid paarikesi mees+naine, kes praktiliselt otsa ronivad?

Ei ole näinud jah, aga ega ma liiga tihti sellistes kohtades muidugi viibi ka. Aga lõbustuspark on natuke teist masti koht, rohkem tänavaga võrreldav.

+8
-24
Please wait...

Postitas:
maarjaline

Aga probleemist saan aru, mees ja naine reeglina ei musita tänaval.

Misassja, sa pole näinud veekeskustes/rannas/kusiganes amelevaid paarikesi mees+naine, kes praktiliselt otsa ronivad? Ja Eestiski, mitte tolerantses Soomes. Aga kahe naisega “ei tea kuhu silmi peita” äkki 🙂 Kordades rohkem on neid kabistavaid paare heterod.

Aga kui sama olukord oleks olnud heteropaariga, siis oleks lapsed teadnud, kuhu silmi peita? Või see on kuidagi rohkem ok, kui mees topib naisele veekskuses käe püksi või rinnahoidja vahele, et lastel seda nähes vähem piinlik?

see veekeskustes amelemine on muutunud juba reeglipäraseks kahjuks, aga lapsi pead sa ise harima sellel teemal, muidu hakkavad nad sind varsti ennast harima

+21
-2
Please wait...

Postitas:
Kaegu007
  1. Mis vahet seal on kes keset tänavat kudrutavad? Kui mees ja naine musu teevad, kuhu lapsed siis silmi peidavad?

😂😂😂😂😂

+15
-4
Please wait...

Postitas:
km70

Ei ole ka see ok, loomulikult. Mul hakkab juba imelik – miks mina selliseid asju kuskil ei näe? Peaks vist silmanägemist kontrollima.

+4
-11
Please wait...

Postitas:
monic77

Ükspäev keset söögipoodi Eestis, suudlesid pikalt ja kirglikult mees ja naine. Neist oli keeruline mööda saada.

+20
-3
Please wait...
Postitas:
lehmalellepoeg

Kui ainult ühte paari nägid, siis ilmselgelt kõik samasoolised paarid ei amele seal igal pool. Sest neid on seal palju rohkem kui ainult üks paar.

+19
-2
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Ei ole ka see ok, loomulikult. Mul hakkab juba imelik – miks mina selliseid asju kuskil ei näe? Peaks vist silmanägemist kontrollima.

Minu taga Selver järjekorras alles üks päev 50+ mees ja naine amelesid, mees muudkui katsus naise kanni. See oli küll suht häiriv.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
mukk77

Ükspäev keset söögipoodi Eestis, suudlesid pikalt ja kirglikult mees ja naine. Neist oli keeruline mööda saada.

See võisin olla mina oma 22a abielus oldud mehega 🙂

+5
-24
Please wait...

Postitas:
Alfa

Minu taga Selver järjekorras alles üks päev 50+ mees ja naine amelesid, mees muudkui katsus naise kanni. See oli küll suht häiriv.

Nad olid sinu TAGA, aga sa tead täpselt, mis kohta keegi kellelgi katsus? Kuidas see võimalik on?

+9
-5
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Nad olid sinu TAGA, aga sa tead täpselt, mis kohta keegi kellelgi katsus? Kuidas see võimalik on?

Jah, rääkisin endaga kaasas olnud inimesega juttu, mille tõttu olin näoga nende poole. Hämmastav, eks? Oleks pidanud neile ikka privaatsust andma.

+21
-1
Please wait...

Postitas:
Jaagular

Eks lapsed on ikka vanemate nägu… Minu omad teavad, et mõnes peres on kaks ema, mõnes kaks isa, mõnes ainult üks ema või üks isa ning mõnes ema-isa mõlemad. Oma lapse kitsarinnaliseks ja silmipööritavaks kasvatades teed nende tuleviku tänapäeva avatud maailmas üsna raskeks.

Mina õpetajana tean ka peresid, kus on 2 ema või 2 isa ning probleeme tikub olema ikka rohkem kui nö traditsioonilistes peredes. Miks ei juleta enam rääkida perverssustest? Ühes ema-ema peres käivad pidevad armukadedad lesbilöömingud ja sõda lapse bioloogilise isaga. Mulle ei meeldi absoluutselt surkida kellegi pereelus, aga paraku tuleb kogu see gomorra ka lapsega kooli kaasa. Kes kannatab? Muidugi laps.
No kudrutage! Palun. Aga jätke lapsed mängust välja. ARENENUD ja TOLERANTNE? Sellise arengufaasivõiks Eesti küll vahele jätta. IT arengus ju jäid osad nõmedused Eestis vahele. Miks mitte õppida teiste vigadest?

+19
-30
Please wait...
Postitas:
lehmalellepoeg

Mina õpetajana tean ka peresid, kus on 2 ema või 2 isa ning probleeme tikub olema ikka rohkem kui nö traditsioonilistes peredes. Miks ei juleta enam rääkida perverssustest? Ühes ema-ema peres käivad pidevad armukadedad lesbilöömingud ja sõda lapse bioloogilise isaga. Mulle ei meeldi absoluutselt surkida kellegi pereelus, aga paraku tuleb kogu see gomorra ka lapsega kooli kaasa. Kes kannatab? Muidugi laps.

No kudrutage! Palun. Aga jätke lapsed mängust välja. ARENENUD ja TOLERANTNE? Sellise arengufaasivõiks Eesti küll vahele jätta. IT arengus ju jäid osad nõmedused Eestis vahele. Miks mitte õppida teiste vigadest?

Armukadedad lesbilöömingud on kuidagi hullemad kui armukadedad heterolöömingud?

+30
-7
Please wait...
Postitas:
Jaagular

Armukadedad lesbilöömingud on kuidagi hullemad kui armukadedad heterolöömingud?

Jah on. Sest ka perelepitajad ei oska kahe naise löömadega toime tulla. Teoorias on kõik nii targad, nii sallivad, aga kui jama käes, siis ei oska aidata ei mökudest psühholoogid ega tavaõerenõustajad. Kool muide on täielik mikrokosmos kõigi oma vaimsete probleemide, düsfunktsionaalsete perede ja väärastustega.

+12
-28
Please wait...

Postitas:
Siil Okaskera

Eks probleemid käivad ikka mööda inimesi, mitte sättumust. Selles mõttes ma olen nõus, et vahel kaldutakse teise äärmusesse- tavapere paha, omasooliste pere hea ja armastav. Probleemidele viitamine ei ole rünnak teistsuguse elulaadi vastu.  Probleemid peituvad minu arvates alati inimestes endis ja ei olene sellest, millist eraelu parasjagu elatakse. Lapsed kipuvad igasugustes peredes suhtedraamade keskele jääma.

Aga mis puutub kudrutamisse, siis mulle ei meeldi mitte üheski vormis, kui seda tänaval teiste silme all tehakse.

+24
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 76 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Samasooliste kudrutamine avalikult