Minu arust on see toitumise teema nii individuaalne. Paljud räägivad, et kohvi ei tohi juua. Paljudes kohtades on kirjas, et kohv ei tekita neid koolikuid. Minule anti näiteks 2 päeva peale oppi hommikupudru kõrvale piimaga kohvi. Teisel hommikul samamoodi. Aga üldiselt tuleks ikka süüa neid aurutatud ja keedetud asju. Ma olin ikka pea poolteist kuud sellisel dieedil, et ei saanud mitte midagi süüa, sest kõhuvalud olid meeletud. Sõingi rasvavaba jogurtit, saia, kanafileesinki ja siis keedukartul, porgand, tailiha, kanaliha. Ja tegelikult haiglas konkreetseid nõuandeid ei anta. Kaudselt. Võiks pikk nimekiri olla mida võib ja mis ei tekita vaegusi, eks inimene saab siis ise proovida mis sobib mis mitte. Aga öeldi, et mitte süüa rasvaseid asju, muna ei, tomat. Ja esimene nädal süüa kindlasti püreestatud toite. Eks see paras nuhtlus ole, aga kõik iseenda tervise heaks. Beebitoidud pidavat sobima. Köögiviljadest peaksid sobima peet, hiinakapsas, lehtsalat, kartul, porgand. Kõik mis ei tekita gaase. Puuviljadest banaan, kiivi, ploom, ananass. Hommikupudrud sobivad ka, eks kui isu on saab süüa, aga vägisi sisse ajada ei ole mõtet. Lisaks ka tatar, riis, makaronitooted.