Ostsin 700 võimsusega moulinexi. Palun andke nõu kellel rohkem kogemusi.
Püreed tegin puuviljadest ja õnnestus, aga kartul ja porgand ei läinud ühtlaselt püreeks vaid tükid jäid sisse, just sinna sisse, kus tiivik ringi käib. Kas ongi nii, et seda peab mitu korda puhastama ja siis saab korraliku püreesupi või on muu nipp?
On kaks nuppu, tavaline ja turbo. Tekkis küsimus, et milleks see tavalise kiiruse nupp on- kas mõni toiduaine eeldab selle kasutamist? Mulle tundus, et tulemus mõlemaga sama. Või siis on turbonupul mingi piirang miks ma ainult seda kogu aeg ei või kasutada?
Kas püreestamisel võib hoida nuppu kogu aeg all või peab klõpsutama?
Kaasas on ka liha vms purustamiseks nõu (ma ei oskagi seda muudmoodi nimetada ma ei pea silmas seda kõrget püreestamise topsikut).
Kas sinna võin siis kõike mida pähe tuleb sisse panna ja saan peeneks tükeldatud tulemuse või on mingid erinõuded? Sealt püreed ei tule? Kas ma saan sealt hakkliha või õhtlaselt tükeldatud sibulat?
Mis vahe üldse on sellel tiivikuga nõul ja saumiksril- milliste toiduainete puhul neid siis eristada?
Ja kas kohviube, suhkrut, shokolaadi, jääd ei saagi kummagagi neist peeneks teha?
Natuke segaseks jääb see kõik.
Ja kes on vahustanud mune või vahukoort- kas see vispel ajab asja ära ning kui kaua peab tegema sellega? Kas samu asju saab vahustada ka tiivikuga nõus ja saumiksriga või need ei toimi?
Palju lolle küsimusi, ma natuke proovisin, aga ei saanud seda tulemust, mida eeldasin ja nüüd tundub, et olen vist ostnud liiga väikese võimsusega aparaadi või vale mudeli.