Nimelt on mul juba raseduse algusest peale väljaheide vedelam olnud ja käin vetsus ikka 1-3 korda päevas, arst tegi analüüsid, midagi halba ei leitud. Nüüd aga on 2 päeva olnud väljaheide rohekas, mida see tähendab? Kas rasedana probiootikume tohib kasutada? Kummeliteed? Mis veel kõhule hea oleks? Mida kindlasti vältida?
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › seedehäired rasedal, mida teha?
Teema: seedehäired rasedal, mida teha?

RE: seedehäired rasedal, mida teha?
Minul tegi kiivi kõhu korda,ka oli nädal aega vedel aga mitte rohekas.

Kummelitee aitab alati.
Mustikad, keedetud muna, riis, banaan, keefir, saiatooted.
Vältida pastöriseeritud piima ja piimatooteid, puuvilju. Üldiselt peaksid jääma riisi-banaani-keefiri dieedile seniks, kuni korda läheb.

kas võtad mingeid rasedate vitamiine? Minul algas kõhulahtisus kui hakkasin Eleviti võtma, infolehel oli ka kirjas et võib põhjustada kõhulahtisust,mis möödub iseenesest mõne aja pärast. Võtsin ära 2 lehte ja ei möödunud see kuhugile,lõpetasin ära ja sain kõhu ka korda.

Ma võtsin MamaVi vitamiine ja terve selle aja oli väljaheide süsimust. siis lõpetasin ära nende võtmise ja väljaheide muutus ka normaalseks

Kummeliteed ei soovitata rasedatele, mina sinu asemel helistaks ämmakale ja uuriks siiski temalt mida süüa

Kust on pärit info, et kummeliteed ei soovitata rasedatele? Miks?

See väljaheite värvuse muutumine mustaks on täiesti normaalne kui vitamiinid sisaldavad rauda. Raua preparaadid muudavadki väljaheite mustaks ja sellepärast muretseda pole vaja:)

Kummelik kohta leiad rohkem infot googledades (eriti ing.k.) esimene artikkel mille praegu leidsin siin http://www.naistemaailm.ee/artiklid/33120/mida_suua_kahe_eest.html

Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › seedehäired rasedal, mida teha?
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.