Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Seks ja lapse proovimine

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Seks ja lapse proovimine

Postitas:
Kägu

Tere triibupüüdjad!

Öelge ausalt, kas proovides last saada on teil mehega seks igakord kirglik või teete seda kohustuslikus korras?

Meil on suhtes nii suur probleem, et sooviks last, aga seks on nii ära vajunud aastatega. Nüüd juba mitmed ovulatsioon möödudnud selliselt, et oleme mehega rääkinud, et seksime aga lihtsalt ei jõua selleni.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Plaani järgi üle ühe päev. EI pea olema kirglik, aga üldiselt on hea.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Püüdsin triipe mõlems lapsega üle 2a, enne kui rasedaks jäin. Ütlen ausalt, et lõpuks ta oligi nagu töö. Tegin ov teste ning kui see juba paistis, et on positiivne peaaegu siis ütlesin ka mehele, et täna homme peab tegema.

Samas ütleks, et praegu kus me last enam ei tee siis pole ka seks alati kirglik. Kuna väiksem on 2a siis ega alati ei jõuagi.

Samas mingu aeg ma kasutasin seda taktikat, et kui mul ovulatsiooni test oli positiivne siis ka mehele ei öelnud. Sest ta mingil hetkel tunduski, et on nagu robot ja kogu rõõm on asjast kadunud. Seega kui ov oli paistmas siis võtsin ohjad oma kätte ning ta alati tuli kaasa.

Äkki sa ka ei peaks mehele mainima vaid lihtsalt ise tegutsema, küll siis ta ka jaksab.

Ma mingitel hetkedel pidin ennast ise väga sundima, et midagi toimuks ja meenutama, et eesmärk on laps aga kui ei toimu seksi siis ei tule ka last.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Triibupüüdmise alguses oli kirglikum, aga kuna triibud kohe tulla ei tahtnud, siis mingil hetkel läks ikkagi selliseks arvestamiseks, et nüüd on ohtlik aeg ja selle jooksul peame umbes kolm korda asjaga tegelema (ülepäeviti, sest arst soovitas spermat koguda, et liiga lahjaks ei läheks). Mõnikord oli kirglikum, mõnikord olime väsinud ja väga ei viitsinud, aga tegime ikka ära ja halb ei olnud kunagi.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

oleme mehega rääkinud, et seksime aga lihtsalt ei jõua selleni.

Kaua te räägite, tehke ära ja tehtud. Kui ikka last mõlemad kindlasti soovite, siis võtke ennast selleks kokku ometi. Ei võta ju poolt tundigi aega, et tehtud saaks. Küll pärast magate.

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Seks ja lapse proovimine