Lugesin seda ja jäin mõttesse, kas seks on tänapäeval tõesti selline tabuteema, millest mehega ei juleta rääkida? Tänapäeval on koolis ju ometi perekonnaõpetus, mis peaks asjad ilma itsitamiseta lahti seletama ja julgustama omavahel suhtlema, ka seksist, pere planeerimisest jms. Või on seks omavaheliseks teemaks alles petmise avastamise järel?
Kuidas teil, kas ainult pimedas ja teki all või vahest ka niisama räägite?
Link ka: https://linnamuuseum.ee/cat-linnaelumuuseum/loengusari-kristina-birk-vellemaa-kas-seksist-raakida-on-ok-muutidest-ja-tabudest-uhiskonnasb-br17-november-2023/
(Sry, ajaviitejutud on kinni, niisama seksi ajaviiteteema peaks siia sobima)
Eks piletiraha tuleb välja teenida.
Minu jaoks ei ole seksiteema kunagi tabuteema olnud, juba noorena rääkisime sõbrannadega vabalt seksist, vibraatoritest (tollal olid peamiselt vibraatorid, nüüd on mänguasjade valik palju laiem) ja meestest.
Mida ma pean enda ja sõbrannade kogemuse põhjal ütlema, et viletsat seksi on Eestis endiselt palju, vahel oleme arutanud, et kas naised teesklevad või mehed ei viitsi areneda. Igal juhul on mul vedanud, ma võin mehelt kõike küsida mida soovin ja minu mees võtab alati huumoriga kui ma mõnda sõna liiga otse kasutan ja seetõttu on meil seksides alati hea ja seksi üle saab ka nalja visata. Mul on väga pikk abielu ja võin öelda, et aastatega ei pruugi seks maha käia vaid hoopis kõvasti hoogu koguda nagu meil.
Kõik mehed avameelselt seksist rääkima ei ole nõus, aga ma olen vähemalt oma poegadele õpetanud, et seksist rääkimine on normaalne ja paarid peavad saama oma soovidest vabalt rääkida. Kõigega ei pea nõustuma, aga teise ära kuulamine ja koostöö tegemine on oluline nii suhtlemises kui seksis.