Ei see pole “muidugi”, see pole kindlasti mitte normaalne, et mees ei suuda pärast katkemist aktsepteerida seda, kuidas sa ennast tunned ja sellest, et sa veel valmis pole, tekivad pinged.
Minul on olnud kaks katkemist ja pärast neid ma eriti vahekorda ei peljanud, aga pärast keisrit küll, mitu kuud, sest taastumine oli väga raske. Minu meelest on ainuvõimalik ja normaalne, et mees käitub nii nagu minu oma siis käitus: arvestas sellega, et mul on aega vaja. Ütles ise, et ei ole vaja kiirustada ja ta ei taha, et ma teeksin midagi, mis mulle vastumeelne on.
Probleem ei ole teie puhul selles, et sul on blokk, probleem on selles, et su mees ei suuda sellega leppida isegi hoolimata sellest, et sa oma läbielamisi kõrvale jättes oled leidnud muid viise tema rahuldamiseks.
Sina võta rahulikult endale aega ja taastu nii nagu vaja. Eelpool olnud soovitust kellegagi rääkida tasuks ka kuulata – mina ei rääkinud ja arvasin, et olen igatpidi korras omadega, aga lõpetasin depressiooniga. Kui veel mees kodus pingeid ka peale paneb, siis on sellises olukorras depressioon ikka väga kerge kujunema.
Võib-olla tasuks mehega rääkida ja selgitada talle, et ta paneb sind väga ebamugavasse olukorda? Ideaalis võiks mees selle peale muidugi ise tulla, aga no kõik ilmselt siis ei tule.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 24.10 21:23; 25.10 09:36; 25.10 10:33; 25.10 22:09; 26.10 18:08; 26.10 18:42; 27.10 19:47;