Esileht Pereelu ja suhted Seks raseduse ajal ja peale seda.

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Seks raseduse ajal ja peale seda.

Postitas:
Kägu

Olen kaheksandat kuud rase. Viimasel ajal on mees seksi väga vätima hakanud. Ütleb et tal tuleb mingi tõrge ette ja lihtsalt ei suuda. Üritan temast aru saada, natuke kurvaks teeb lihtsalt. Tunnen ennast niigi suure kõhuga väga ebakindlalt ja kui mu oma mees mind ei taha siis paneb see mu enesekindlusele ikka paraja põntsu. Olemegi nüüd poolteist kuud kuival olnud. Enam ma isegi ei ürita.
Kas kellelgi on kogemusi olnud sellise asjaga? Kas peale sünnitust on lootust et endine seksuaalelu taastub. Ma ei julge teda nüüd sünnituselegi kaasa võtta. Äkki näeb seal midagi mis igaveseks isu ära võtab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Seks raseduse ajal ja peale seda.

Kas mees suuseksi ka ei taha?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie tegime siis tagantpoosis, mehel oli ka tõrge, et kuidas ta nö. oma last kepib 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
spindel

Minul ikka oli vastupidine probleem. Minu mehe jaoks on rase naine kõige naiselikum ja seksikam naine üldse. Minul aga hormoonid pöörasid teistpidi ja kuivatasin meest pea terve raseduse (no vahel andsin järgi) + 6 kuud peale sünnitust (täielik imetamine). Alles siis mu hormoonid hakkasid vist paika saama ja endal isu tekkima.
Vaene mees, väänles mu kõrval kuival, kang hõlma all, 9+6 kuud.
Minu õel oli aga nagu teemaalgatajal, et mees ei tahtnud, ei julgenud jne. Õde oli aga nagu kiimas kass terve raseduse 🙂
Elage see aeg lihtsalt üle. Teemaalgataja, ära mõtle, et mees sind EI TAHA. On mehi, kellele psühholoogiliselt ei sobi lihtsalt seksida viimase vindi peal rasedaga. Tal on hirm, et teeb haiget vms…… Ära tüli küll tee, ega kurvasta. Ürita end ise rahuldada, kui vajadus suur on.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kas mees suuseksi ka ei taha?[/tsitaat]

ma ka alati imestan, et kas tõesti võrdub inimestel seks enamvähem misjonäriga? niipalju on ju veel muid võimalusi oma kaaslasele naudingut luua.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei saa aru, kuidas te suudate oma partnerit seksita jätta, nii pikalt veel. Päevade ajal, raseduse ajal ja pärast sünnitust saab ju suuseksiga meest aidata. Ja mehed veel truud ka selle peale, kui naine kuival hoiab, mis iganes põhjustega.
Mina oma lapse isale ei öelnud kunagi ei ja tegin suuseksi nii palju kui tahtis, seda ta kõige rohkem üldse tahtiski. Ja ikka pettis ja sehkendas teiste naistega. Nüüd on ex, aga ikka kipub last vaatama tulles mind ahvatlema seksile nii ja naamoodi. Ma pidavat talle nii seksikalt mõjuma, et ta lihtsalt ei suuda ja kõvatab kogu aeg kui meil külas.
Mis jama see on? Kas peabki kuival hoidma, et mees truu oleks või on mul lihtsalt tegemist jube hullu kepivennaga?

0
0
Please wait...

Postitas:
Alfonss

mh..mina küll põrutasin oma naist isegi eelmisel õhtul enne sünnitust. kui kõht on ikka enda tekitatud, peaks mehel naist vaadates isegi parem seksituju olema kui muidu. arvamus, et laps saab ..-ga vastu pead vms, on lapsik. tasuks õppida anatoomiat.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No mul ta ka tunnistas, et kardab ja lihtsalt on tõrge ees, sest laps kõhus suur ja liigutab sel ajal ja ta lihtsalt ei suuda. Suuseksi aga naudib küll. Ütlesin talle, et võin talle seda lausa igapäev teha kui soovib. Tegelikkuses teen ikka kord-kaks nädalas, talle pidavat piisama. Päris unarusse teda küll ei jätaks. Vaene mees…

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Pereelu ja suhted Seks raseduse ajal ja peale seda.

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.