Esileht Ajaviite- ja muud jutud Seljaajukasvajaga noormees ja pettus

Näitan 30 postitust - vahemik 421 kuni 450 (kokku 507 )

Teema: Seljaajukasvajaga noormees ja pettus

Postitas:
jaanuaris

Tule taevas appi, kuidas ja mida arvata võidakse… Sa selle peale ei tulnud, et äkki oli see telefon tuttaval selleks, et vastata isale sissetulevatele kõnedele ja teavitada, et lahkunu on teispoolsuses ning informeerida matustest??? Kui vanaisa (ettevõtte juht) suri, siis käis vanaema ka tema surmapäevast peale vanaisa telefon kotis ringi ja vastas muudkui vanaisa tööalastele sissetulevatele kõnedele ja informeeris, et inimene surnud ja et töö asjus helistage nüüd sellele või tollele.

Muidugi ei olnud nii, sest ta isa ei surnud ootamatult ja töökõned olid ammu mujale suunatud. Telefoni võttis ta endale, enda kaardi pani sisse, sest see oli väga uhke ja kallis telefon. Ka auto võttis ta endale, isal oli Jaguar, pärast hakkas veel mingi kamm selle auto ja telefoni pärast isa elukaaslasega.

Kui testamenti ei olnud, polnud ka elukaaslasel varale õigusi

+17
-5
Please wait...

Postitas:
UunoR

Kui testamenti ei olnud, polnud ka elukaaslasel varale õigusi

Äkki jätame nüüd selle juhtumi, oli ka testament jne, aga asi pole ju selles, kellel oli nendele asjadele õigus või mitte. Lihtsalt eriliselt nõme käitumine minu jaoks tulla järgmine päev pärast isa surma uhkeldades tööle, isa telefon laual ja auto istumise all. Ka isa töötas varem samas firmas ja tema asjad olid kõigile tuttavad, ta oli lihtsalt pikki kuid juba haige. Ma ei hakka siin arutama, mis asjadest pärast sai, selline käitumine on minu jaoks lihtsalt sobimatu ja kogu lugu.

+15
-14
Please wait...

Postitas:
Agathe

Ja ma olen 99,99 protsenti kindel, et mingit restorani ei tule. Toidusektoris on toitlustusäri kõige ebakindlam ja riskantsem, suurem osa läheb pankrotti kui alles jääb. Ja ükski vähimagi ärivaistuga inimene ei paneks praegu suuremat summat hoiusele.

Mina sinna restorani ei läheks niikuinii.

+29
0
Please wait...

Postitas:
Huviline

Alatuse tipp. Noor poiss keeraks ilmselt hauas ringi, kui näeks, millega tema lähedased tegelevad. Ootan seda õigustajate karja ka enda kommetaari alla ärplema, aga seda juhul, kui nad järgmised faktid mõttega läbi loevad:

1) Jah, annetasin. Mitte kümneid tuhandeid, aga oma sissetulekust üsna märkimisväärse summa. Ei, ei küsi tagasi. Jätan selle ettemaksuks karma tarvis, olgu see petistele mürgiks.

2) Kindlal eesmärgil ja sihtotstarbel annetatud raha kuulub ainult ja AINULT eesmärgi täitmiseks. Algusest peale on väidetud, et eesmärk on vähihaige vend ravile saada ja KÕIK ülejäägid edasi annetada vähiravi edendamiseks ja teiste vähihaigete raviks. Kui seda ei tehta, siis on tegemist kelmusega.

3) Hetkeolukorras taovad need omaksed absoluutselt iga hädasolija kirstukaane sisse naelu. Tony lugu näitas, kui heasüdamlikud ja abivalmid on meie kaaskodanikud. Kui selle headuse peale laia kaarega kusema hakatakse, mis saab edasi? Tuleb järgmine selline juhtum, kui paljud siis julgevad enam annetada? Otseselt selle perekonna tegevuse tõttu võib jääda ka tulevikus sama diagnoosiga inimesi abita, sest inimesed ei julge enam annetada. Kaasa arvatud mina.

4) See soust, et tehakse lahkunud inimese eluunistus teoks – no na*ui nada? Kuskil fiktiivses filmimaailmas võib see nunnu olla, aga päriselus see asi nii ei käi. Mis siis, kui mõne järgmise abivajaja eluunistuseks on käia 5 korda nädalas l*tsimajas, juua kõige kallimat šampust ja sõita Maseratiga – nii teemegi siis RAVIKS annetatud raha eest?

Ühesõnaga – karma on aeglane, aga õiglane. Ja vaadates, et millise haigusega seoses on see ebamoraalsus toime pandud, siis ma südamest usun, et see õppetund saab olema valus, hirmutav ja agooniline.

+48
0
Please wait...

Postitas:
sadness

Alatuse tipp. Noor poiss keeraks ilmselt hauas ringi, kui näeks, millega tema lähedased tegelevad. Ootan seda õigustajate karja ka enda kommetaari alla ärplema, aga seda juhul, kui nad järgmised faktid mõttega läbi loevad:

1) Jah, annetasin. Mitte kümneid tuhandeid, aga oma sissetulekust üsna märkimisväärse summa. Ei, ei küsi tagasi. Jätan selle ettemaksuks karma tarvis, olgu see petistele mürgiks.

2) Kindlal eesmärgil ja sihtotstarbel annetatud raha kuulub ainult ja AINULT eesmärgi täitmiseks. Algusest peale on väidetud, et eesmärk on vähihaige vend ravile saada ja KÕIK ülejäägid edasi annetada vähiravi edendamiseks ja teiste vähihaigete raviks. Kui seda ei tehta, siis on tegemist kelmusega.

3) Hetkeolukorras taovad need omaksed absoluutselt iga hädasolija kirstukaane sisse naelu. Tony lugu näitas, kui heasüdamlikud ja abivalmid on meie kaaskodanikud. Kui selle headuse peale laia kaarega kusema hakatakse, mis saab edasi? Tuleb järgmine selline juhtum, kui paljud siis julgevad enam annetada? Otseselt selle perekonna tegevuse tõttu võib jääda ka tulevikus sama diagnoosiga inimesi abita, sest inimesed ei julge enam annetada. Kaasa arvatud mina.

4) See soust, et tehakse lahkunud inimese eluunistus teoks – no na*ui nada? Kuskil fiktiivses filmimaailmas võib see nunnu olla, aga päriselus see asi nii ei käi. Mis siis, kui mõne järgmise abivajaja eluunistuseks on käia 5 korda nädalas l*tsimajas, juua kõige kallimat šampust ja sõita Maseratiga – nii teemegi siis RAVIKS annetatud raha eest?

Ühesõnaga – karma on aeglane, aga õiglane. Ja vaadates, et millise haigusega seoses on see ebamoraalsus toime pandud, siis ma südamest usun, et see õppetund saab olema valus, hirmutav ja agooniline.

Ma usun, et ei ole vaja karmat oodata. Selle raha eest said nad ennast ja kogu oma pere nii häbistatud, et see ilmselt saadab neid kümneid aastaid. Mina isiklikult ei kujuta ette kuidas nad siin riigis veel üldse edasi elada saavad.

+34
0
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Ma usun, et ei ole vaja karmat oodata. Selle raha eest said nad ennast ja kogu oma pere nii häbistatud, et see ilmselt saadab neid kümneid aastaid. Mina isiklikult ei kujuta ette kuidas nad siin riigis veel üldse edasi elada saavad.

Igas sadamas on eestlased, kes kohalikele teada annavad, milliste kelmidega tegu. Ei ole neil kusagil võimalik enam elada ilma, et selle teo tagajärjed ei kummitaks. Ka nende lapsed kuulevad koolis, millega vanemad hakkama said.

+25
-2
Please wait...

Postitas:
jallemina

Igas sadamas on eestlased, kes kohalikele teada annavad, milliste kelmidega tegu. Ei ole neil kusagil võimalik enam elada ilma, et selle teo tagajärjed ei kummitaks. Ka nende lapsed kuulevad koolis, millega vanemad hakkama said.

Tony ravi teekonna lehel on takkakiitjaid murdu! Ei ole neil teisiti arvajatest sooja ega külma, elavad rahus edasi.  Ei tule keegi näkku ütlema ja selja taga sosistajatest savi. Vaevalt keegi ka nii madal on, et oma lapsele loo tagapõhja tutvustab ja koolikaaslast narrima ärgitab??

Minu jaoks on lugu inetu ja annetajatele solvav, aga paraku pääseb see pere puhta nahaga selles mõttes, et raha jääb neile. Ausus ning häbitunne on neile tundmatud mõisted nagunii, seega ei jää neid piinama midagi…

+32
-1
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Tony ravi teekonna kehel on takkakiitjaid murdu! Ei ole neil teisiti arvajatest sooja ega külma, elavad rahus edasi. Ei tule keegi näkku ütlema ja selja taga sosistajatest savi. Vaevalt keegi ka nii madal on, et oma lapsele loo tagapõhja tutvustab ja koolikaaslast narrima ärgitab??

Minu jaoks on lugu inetu ja annetajatele solvav, aga paraku pääseb see pere puhta nahaga selles mõttes, et raha jääb neile. Ausus ning häbitunne on neile tundmatud mõisted nagunii, seega ei jää neid piinama midagi…

No takkakiitjaid on seal umbes 20 ja see on tegelikult ikka väike kogus.
Nad elavad minu arust kõik väikestest kohtades? No Eestis pole tegelikult vahet – meil ei ole ühtegi nii suurt linna, kus inimene oleks anonüümne. Ja loomulikult on ka näkku ütlejaid. Kas sa pole siis kohanud neid pensionieelikutest tädisid, kelle arvates on kõik asjad ka nende asjad? Eriti kui jutt on rahast ja selle väärast kasutusest.
Mis puudutab lapsi ja kooli, siis piisab ühest lapsevanemast, kes sellest kodus räägib ja kogu klass saabki teada. Ja nagu me teame, siis igas klassis on üks draamat armastav lapsevanem. Ning kui keegi neist googelama satub – ajakirjandus, Mallukas ja PK ju huugab. Ma olen täiesti kindel, et nad ei päàse. Raudselt.

+15
-3
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Tony ravi teekonna lehel on takkakiitjaid murdu! Ei ole neil teisiti arvajatest sooja ega külma, elavad rahus edasi. Ei tule keegi näkku ütlema ja selja taga sosistajatest savi. Vaevalt keegi ka nii madal on, et oma lapsele loo tagapõhja tutvustab ja koolikaaslast narrima ärgitab??

Raha kaob sõrmede vahelt kähku. Võimalik, et juba on kadunud. Lapsed oskavad tänapäeval juba algklassides ise internetis nii hästi orienteeruda, et selleks pole isegi vaja lapsevanemat, kes midagi ütleks. Minu tollal 9a lapse klassis oli üks laps, kelle isa oli ettevõtja ja mingite kelmustega lehes olnud. Paar last nuhkisid selle välja ning laps on nüüd mitu aastat hiljem veel põlualune, kuigi on väga jõukast perest. Tuleb meelde ka enda kooliajast seik, kus klassiõe ema kahtlustati pettuses ja ilmus lugu kohalikus lehes. See klassiõde sai mitu aastat puid alla ja isegi täiskasvanuna mäletan seda. Lapsed on väga õelad ja olen suhteliselt kindel, et nende lapsed juba praegu saavad tagajärgi tunda.

+12
0
Please wait...

Postitas:
mukk77

Seda kommenteeris ka politsei- raha lubati annetada ning kui sellest lubadusest kinni ei peeta, tuleb nõusolekut kõikidelt annetajatelt küsida. Kes pole nõus, selle raha tagastatakse. Ly Aasalaid seda küsima ei vaevunud.

Olgu, panite raha pihta. Olgu, serveeriti annetajatele helge looriga varjutatud Tony restorani mõtet. Omaksed on oma käitumisega ja raha liikumise varjamisega andnud kogu loole väga halva maigu. Inimesed jäävad seda lugu mäletama just sellisena – annetajate raha sihipäratu kasutamine, omakasu, pettus.  Kui see restoraniks kõrvale pandud raha edasi annetatakse, leebuks ka loo halb kuvand. Arvestades, et meedial on teatav eluiga, kui kaua mäletatakse, siis kui restoran avatakse, tõuseb meedias taas teema – aa, see on ju see poiss, kelle õde annetajatele valetas ja ei kasutanud raha sihipäraselt. Omakeste enda valik, millist trummi nad lüüa soovivad. Ja kes sellesse restorani minna tahab, kui kuvand juba enne avamist on negatiivne?

+25
0
Please wait...

Postitas:
Peggy_Bundy

Ja kes sellesse restorani minna tahab, kui kuvand juba enne avamist on negatiivne?

Nii see on. Või kui minnakse,  siis lihtsalt uudishimu pärast, et kuidas “need”  äri ajavad.

On keegi kursis,  kas see õde vm sugulased on üldse toitlustuskoha pidamisega varem kokku puutunud? Restoraniga alustamine on ju suur ja kallis ettevõtmine ja erilist kasumit vähemalt esimesel aastal oodata ei ole.   Karta on, et amatööridel läheb see projekt juba üsna alguses  metsa, eriti veel praegust aega arvestades.

+22
0
Please wait...

Postitas:
kupukuller

kahju et see asi sellise pöörde on võtnud. algul tundus asi ju aus, näidati täpselt kuhu mingid summad kanti, seda oleks pidanud lõpuni tegema. ning kui venda enam aidata ei saanud, oleks pidanud järelejäänud summa kandma vàhihaigete toetuseks, et veel inimesi saaks abi ja lootust. seda täpselt alguses lubati. nüüd see restorani jutt, et küll teeme selle ja küll siis hakkame toetusi jagama ja mitte ainult ühte kohta…..

jube lihtne on lubada…

siis tõesti, täitke endi esialne lubadus ja kandke kogu raha ülejääk vähihaigete toetuseks.

fb delfi lehel palju arvamusi, mõned ikka eriti imelikud

+17
0
Please wait...

Postitas:
billa

Ei hakka nad mingit restorani tegema, selle pärast pole küll vaja üldse muretseda. Lüüakse niisama raha laiaks, osaliselt on juba löödud, eks sellepärast ongi vaja hämada mingi kauges tulevikus seisva restoraniunistuse üle.

Restorani mitteavamist saab veel aastajagu koroona taha jätta, sealt edasi tuleb uusi vabandusi leida, lõpuks suurem meediakaja vaibub ja ongi kõik.

+31
0
Please wait...

Postitas:
Grislikaruke

Nagu ma aru sain, siis terve perekond on vaktsiinivastased, kuidas nad siis restorani saavad pidama hakata?

Nii halb ja nii kurb on see omastamine nende poolt, vaene poiss, kes vist ise ei saanud lõpuni arugi, et tervele perele veel kullapajaks oma haiguse ja surmaga osutuks 🙁

+26
0
Please wait...

Postitas:
Mpaat

See on nüüd küll puhas vale!!

Tal ei ole mingit kinnisvaragi🤔

Alles otsis üüri korterit .

Nii need laimud tulevadki ,kui aetakse suust välja seda mida sülg toob ja ei teata asjast midagi .

0
-22
Please wait...

Postitas:
turnips

Nagu ma aru sain, siis terve perekond on vaktsiinivastased, kuidas nad siis restorani saavad pidama hakata?

Nii halb ja nii kurb on see omastamine nende poolt, vaene poiss, kes vist ise ei saanud lõpuni arugi, et tervele perele veel kullapajaks oma haiguse ja surmaga osutuks 🙁

Kes keelab vaktsineerimata inimesel restorani pidada või seal töötada?

+2
-25
Please wait...

Postitas:
mimi20

40 päeva leinaaega on möödunud.

Ootame perekonna selgitusi rahaasjade kohta, mida lubati ka teha  peale leinaaja lõppu 🙂

+24
0
Please wait...

Postitas:
Alfa

EV valitsuse poolt vastu võetud ja kinnitatud otsus äkki?

+11
-5
Please wait...

Postitas:
Kiira

Töötajad ei pea olema vaktsineeritud. Külastajad peavad. Töötajate kohta teeb iga ettevõte ise otsuse, kas peavad või mitte.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
matas

Sellist “otsust” ei ole. Pidagu oma kohvikut terviseks. Töötajate osas peab olema riskianalüüs.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Kas mõni küsija on oma raha tänaseks tagasi ka saanud, et ise valida, kuhu edasi annetada? Minu kirja ignoreeriti.

+24
0
Please wait...

Postitas:
tigekala

40 päeva leinaaega on möödunud.

Ootame perekonna selgitusi rahaasjade kohta, mida lubati ka teha peale leinaaja lõppu 🙂

No faktiliselt sai see 40 päeva juba 24. detsembril täis, aga nagu näha, ollakse vait nagu kult rukkis… Keegi siin mainis, et asja hakatakse uurima (vist Katrin Lusti poolt?) – kas on infot, et selle teemaga juba tegeletakse?

+12
0
Please wait...

Postitas:
Forever21

Piinlik lugu.
Ma ise sel korral ei annetanud (lihtsalt kriipis kahtlus hinges kuidas asju õde ajas) aga kui oleksin seda teinud, kasvõi 5.-, nõuaksin hetkel raha edasi annetamist. Asi on põhimõttes. See oli raha Tonyle. Mitte kellegi elujärje parendamiseks.

Kõige naiivsem on tulla vàlja restorani jutuga. Mul mitu tuttavat, kes on pidanud suuri toitlustuskohti kesklinnas, panevad uksi kinni hetkel järjest aga yhed otsustavad selle avada? Ei noh- antagu tuld! Kui lubadus antud, siis usun et on palju inimesi, kes sel teemal ei lasegi vaibuda.

Tony, puhka rahus!

+19
0
Please wait...

Postitas:
katkatkat

Kas keegi tegeleb selles asjas nõuete koondamisega? St kogub kokku kõik annetajate nõuded ja esitab selle pinnalt ühise hagiavalduse raha tagastamiseks (ja paralleelselt nt ka kuriteoavalduse)? Kui mitte, ja kui nädala jooksul mingit mõistlikku avaldust nende õdede poolt ei tule (kasvõi nt selgitusi tegelikult kulunud summade kohta, vabanduskirja ja maksegraafikut, et a la iga kuu annetame nüüd 500 eur vähiravifondile kuni summa täitumiseni, lisades maksetõendid jms) ,siis ma arvan, et oleks aeg jõud koondada. Kohe põhimõtte pärast ei saa ma sellist käitumist aktsepteerida ja nende lootus, et asi ükskord kalevi alla pannakse, ei ole määratud täituma. Toimepandud teo kõlvatus ja ebamoraalsus on lihtsalt sedavõrd suured, et unustagu ära, et saavad nö kõrge kaarega kuseda teiste heatahtlikkuse peale.

Kes on poolt?

+38
0
Please wait...

Postitas:
Tuti Helve

Ja kes sellesse restorani minna tahab, kui kuvand juba enne avamist on negatiivne?

Nii see on. Või kui minnakse, siis lihtsalt uudishimu pärast, et kuidas “need” äri ajavad.

On keegi kursis, kas see õde vm sugulased on üldse toitlustuskoha pidamisega varem kokku puutunud? Restoraniga alustamine on ju suur ja kallis ettevõtmine ja erilist kasumit vähemalt esimesel aastal oodata ei ole. Karta on, et amatööridel läheb see projekt juba üsna alguses metsa, eriti veel praegust aega arvestades.

Nalja teete naiivitarid, pole neil mingit resto avamise mõtet. Lihtsalt õigustus, et raha endale jätta.

Ja mis leinamisest nad räägivad kui preili juba pidutseb ei tea kelle raha eest ja tehakse remonti. Mul ei tuleks leina ajal sellised mõtted pähegi.

Südamest loodan, et karma ja Lust teevad oma töö, väga ebameeldiv ja õiglustunnet riivav juhtum.

Kui nüüd selle lpreilil on natukenegi südemetunnistust, siis teeb ta avaliku põõrdumise ja vabandab kõigi ees, et läks silme eest mustaks ja lasi raha tuulde ja teenib selle kõik tasa ja annetab nagu lubatud või tagastab. Mul on oma rahaga muud ka teha, kui kellegi suva inimese laia elu kinni plekkida. Häbitu tegu! Tema hingele jäävad muidu edaspidi kõik selle loo tõttu tegemata jäänud annetused ja abist ilma inimesed, kes seda TEGELIKULT vajavad.

+19
0
Please wait...

Postitas:
8bit

Ma kardan, et see teema vaikselt hääbub. Kommenteerimine lehel ju kinni pandud, sealtkaudu enam midagi ei toimu ja aru nõuda ei saa. Enda postkasti tulevaid kirju ta suure tõenäosusega lihtsalt ignoreerib ja küll needki on nüüd vähemaks ja üksikuks jäänud. Ei tea kas ajakirjandus veel kirjutab sellest, siin see teema ka vaikselt juba hääbub ja üksikud kommenteerijad veel jäänud.

Issand ja kas ta pääsebki siis puhtalt nii nüüd….

+21
0
Please wait...

Postitas:
katkatkat

Ma kardan, et see teema vaikselt hääbub. Kommenteerimine lehel ju kinni pandud, sealtkaudu enam midagi ei toimu ja aru nõuda ei saa. Enda postkasti tulevaid kirju ta suure tõenäosusega lihtsalt ignoreerib ja küll needki on nüüd vähemaks ja üksikuks jäänud. Ei tea kas ajakirjandus veel kirjutab sellest, siin see teema ka vaikselt juba hääbub ja üksikud kommenteerijad veel jäänud.

No nii palju võin ma öelda, et enda nimel ma seda asja nii ei jäta. Jälgin järgmise nädala lõpuni olukorda (olen üpris kindel, et nad ise või keegi nende pooöehoidjatest jälgib ka käesolevat teemapüstitust) ja kui nad jätkavad oma jaanalinnutaktikat ega asu selgitusi jagama, koostan preilnadele esmase nõudeavalduse koos konkreetse tähtajaga kohustuste täitmiseks. Kui see tulemuseni ei vii, koostan kuriteokaebuse (annetasin isegi, st olen käsitletav kannatanuna) ja asun nõudeid koondama (esitamaks tsiviilhagi kas algatatava süüteomenetluse raames või eraldiseisvalt tsiviilkohtumenetluses). Sellisel juhul annan ka siin keskkonnas teada ka e-posti aadressi, mille kaudu saab avaldada soovi liitumiseks.

Soovimata hetkel veel avaldada enda isikut ütlen siiski niipalju, et hagiavalduste, kuriteokaebuste ja kriminaalmenetluse algatamatajätmise otsustele (PPA, prokuratuur) kaebuste koostamine (ja lõpuks ikkagi menetluse algatamise saavutamine) on osa mu igapäevatööst. Praegusel juhul kavatsengi selle ette võtta kas või pro bono tööna, sest see nahhaalsus on ületanud igasugused piirid.

+59
0
Please wait...

Postitas:
UunoR

Praegusel juhul kavatsengi selle ette võtta kas või pro bono tööna, sest see nahhaalsus on ületanud igasugused piirid.

Väga tubli.

+29
0
Please wait...

Postitas:
JoshuaTree

No nii palju võin ma öelda, et enda nimel ma seda asja nii ei jäta. Jälgin järgmise nädala lõpuni olukorda (olen üpris kindel, et nad ise või keegi nende pooöehoidjatest jälgib ka käesolevat teemapüstitust) ja kui nad jätkavad oma jaanalinnutaktikat ega asu selgitusi jagama, koostan preilnadele esmase nõudeavalduse koos konkreetse tähtajaga kohustuste täitmiseks. Kui see tulemuseni ei vii, koostan kuriteokaebuse (annetasin isegi, st olen käsitletav kannatanuna) ja asun nõudeid koondama (esitamaks tsiviilhagi kas algatatava süüteomenetluse raames või eraldiseisvalt tsiviilkohtumenetluses). Sellisel juhul annan ka siin keskkonnas teada ka e-posti aadressi, mille kaudu saab avaldada soovi liitumiseks.

Soovimata hetkel veel avaldada enda isikut ütlen siiski niipalju, et hagiavalduste, kuriteokaebuste ja kriminaalmenetluse algatamatajätmise otsustele (PPA, prokuratuur) kaebuste koostamine (ja lõpuks ikkagi menetluse algatamise saavutamine) on osa mu igapäevatööst. Praegusel juhul kavatsengi selle ette võtta kas või pro bono tööna, sest see nahhaalsus on

Praegusel juhul kavatsengi selle ette võtta kas või pro bono tööna, sest see nahhaalsus on ületanud igasugused piirid.

Väga tubli.

Kas ei võiks kõigepealt ajakirjanikega, kes seda lugu kajastasid, ühendust võtta? Ses mõttes, et kui praegu keegi ei torgi, siis polegi neil mõtet midagi öelda.
St võiks kohe neile nõudekirja saata ja teavitada, et tuleb nõuete koondamine.

Lihtsalt mõte.

+15
-1
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Mina samuti ei kavatsegi neid rahule jätta. Iga kord kui näen, et keegi vajab abi, kihvatab sees. See jääb nii ilmselt aastateks.

+28
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 421 kuni 450 (kokku 507 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Seljaajukasvajaga noormees ja pettus