- Mu sõbrannale tuli ka,mulle veel(?) mitte. Tundub et oli ikka raha ikka
üle jäänud siis jah, mitte see 5400€ mis Vähiliidule kanti, ei olnud viimane annetusest alles jäänud raha
Annetati veel ju mitte see 5400 €
Pille-Riinile olla tehtud ka ülekanne summas 2900 € .
Kahjuks endiselt ei ole nad infot pannud üles selle kohta ,kui palju kulus eestis ja saksas veel raha. Mina oma raha tagasi ei soovi.
Aga siit küsimus ,kas te nõuate kõigilt eraisikutelt aruandlust kellel annetanud olete???
Neid juhtumeid on päris palju facebook-is kus küsitakse annetusi eraisikuliselt. Ja ei ole kordagi veel näinud ,et keegi neist näitab täpselt kuhu miski summa läks . Annetasin ka ja päris suure summa. Ja suur osa läks kindlasti ravile . Natuke mõtteainet !!!
SELLE KAVALA JA ALATU PETTUSE ÕNGE LÄHEVAD PALJUD JA LAKKAVAD TEGEMAST HEAD. NII ANTAKSE MAAD KURJALE. 🤔
Kallid sõbrad, mitte ükski inimene ei ole LIIGA hea. Seda kinnitab siin igaüks teist täiega. Kui keegi tunne(ta)b, et tema heategu on halvaga tasutud ja ta kahetseb oma heategu, pole ta algusest peale mitte midagi head kavatsenudki, sest see “heategu” oli kõigest omakasupüüdlik tegu. 🤔
Vaadake kriitilise pilguga üle oma nn. heateod ja te avastate oma jõuetuse teha teisele head mitte kõige vähematki vastu tahtmata. Tõelisest puhtast ja siirast südamest ja armastusega tehtud heategu ei ole võimalik annulleerida ega teise inimese mingi negatiivse reaktsiooniga tühistada à la “Ükski heategu ei jää karistamata!” Kes aga teebki oma “heateo” omakasu eesmärgil või sellega teist lausa õnge võttes või tema üle võimu tahtes, see ka saab õige pea oma karistuse või nagu pildil, “noa selga”. 🤔
Uskuge, palun, Armastust ei saa petta ja iga valel motiivil tehtud “heategu” saab karistatud. Kelle te siis arvate selles süüdi olevat? Tõesti, ma ütlen teile, et see kutt seal pildil tegi kõik oma “heateod” vaid teisi pettes. Ärge uskuge seda ja ärge petke sellega teisi ega iseennast! Sellesama “südantlõhestava” pildiga tahetakse viimanegi headus maailmast hävitada, otsekui oleksid heateod kurjast. 🤔
Mõistate? Teile öeldakse:
“Ärge tehke midagi head, kohe saate s-tta vastu pead! Aga tehke kurja, et hoida oma head iseendas!”
Ja mis on siis see teie hea iseendas, kuidas te seda tarbite, kellega jagate ja mis kasu te sellest saate? See ongi tapetud headus teis enestes, otsekui surnud loode emaüsas. 🤔
Mõelge oma tõekspidamised, arusaamad ja väärtushinnangud ümber, et mõista, mis need tegelikult on; et need hüljata ja saada siis tugevaks tõelises HEADUSES ja ARMASTUSES, mida pole võimalik mitte millegagi haavata, solvata ega hävitada. 😊
Tehke head ja teadke, et teie olete teinud head vaatamata sellele, milline saab olema vastureaktsioon. Ka kuri teeb oma kuriteod sellele vaatamata, kuidas teie neile reageerite. Kuri paneb heateod pahaks ja mõistab teid selles ka hukka. Ent Tõeline ARMASTUS on võitnud kogu maailma! 😊
Ma räägin ikka Kristusest, kes ELAB igavesti ja ARMASTAB meid sellele vaatamata, et Ta inimeste kurjuse tõttu risti löödi. Armastage siis siiralt ja olge ka ise siiralt armastatud! 💞😊🤠🐯