Seda on küll hea kuulda! Aitäh teile, et siiski edasi ajate asja 🙂
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Seljaajukasvajaga noormees ja pettus
Teema: Seljaajukasvajaga noormees ja pettus

nad lubasid jaanuaris miskit teada anda ju. Aga jaanuar pea poole peal.
Jälle ülelend?

Minule kanti raha tagasi. Ma ei ole seda tagasi küsinudki.

Mis summa oli?
mis põhjenduseks oli lisatud?

Mulle ka just tuli ülekanne selgitusega “annetuse tagastus”. Mina ei ole samuti seda tagasi küsinud.

Jah, ka mulle tuli. Oletan, et see võib olla seotud sellega, et palusin temalt eile fbs e-posti aadressit, et saaksin täpsustada annetuste sihtotstarbelisusega seotud küsimusi (olen see postitaja, kes mõtleb kuriteokaebuse /hagi koostamise peale ja töötab õigusvaldkonnas). Jälgime olukorda – kui annetuste tagastused jätkuvad nii nagu peab, siis senimaani ma seda ette ei võta.

- Mu sõbrannale tuli ka,mulle veel(?) mitte. Tundub et oli ikka raha ikka
üle jäänud siis jah, mitte see 5400€ mis Vähiliidule kanti, ei olnud viimane annetusest alles jäänud raha

Jah, ka mulle tuli. Oletan, et see võib olla seotud sellega, et palusin temalt fbs e-posti aadressit, et saaksin täpsustada annetuste sihtotstarbelisusega seotud küsimusi (olen see postitaja, kes mõtleb kuriteokaebuse /hagi koostamise peale ja töötab õigusvaldkonnas). Jälgime olukorda – kui annetuste tagastused jätkuvad nii nagu peab, siis senimaani ma seda ette ei võta.
Kõigile ju kindlasti raha tagasi ei saa kanda, kuna mingi osa kulus reaalselt poisi ravi jaoks ära. Huvitav, mis loogika järgi nad valivad, kellele tagasimakse teevad?
Summa, mis neil kogunes, oli kindlasti suurem kui see, mida nad oma lehel väitsid. Mu töökaaslane tegi ka neile ülekande peale selle lõppsumma avalikustamist.
Kui Lust saadet hakkab tegema, võiks täpsemalt kajastada seda ülekannete liikumist kontol. Kust ja kuhu.
Terve summa vähiliidule kandmine oleks olnud lihtsam.

Sain ka oma 5euri tagasi, kuigi ma pole küsinud ega palunud ei tagasi ega edasi Vähiravifondi annetada.

Mulle pole siiani tulnud, kuigi olen 2x küsinud. Ei tundu eriti loogiline, et kuigi neil kogu summat alles pole, kannavad raha tagasi neile, kes isegi küsinud pole, aga neile ei kanna, kes korduvalt küsinud on. Pigem ise kommenteerivad siin, et rahad tagasi kantud.
FB-s oli täna teema muksula jutunurgas nende kohta, mis küll kiiresti kustutati. Aga seal ka osad olid raha tagasi saanud 🙂

Kas ei või nüüd äkki asjad nii olla, et kannavad osadele tagasi ja siis pärast on hea öelda,et : aga me ju andsime kõik raha tagasi..vähemalt selle, mis järgi jäi. Seda ei tee siis enam kuidagi kindlaks, et kui paljud ja mis summas kokku tagasi saadi. Isegi kui kannavad 1000 inimesele 5-10 euri tagasi siis see summa on ju ikka olematu selle kõrval,et mis nad alguses kokku said.
Mulle tundub,et see on núüd viimane katsetus ennast puhtaks v puhtamaks pesta. Siis kui nad teeks annetuse,mingisse fondi siis oleks ju kohe selge,et mitu euri annetus oli aga praegu jääb täiesti suvaline arv inimesi ja suvaline summa raha,mida tagasi kantakse.

- Mu sõbrannale tuli ka,mulle veel(?) mitte. Tundub et oli ikka raha ikka
üle jäänud siis jah, mitte see 5400€ mis Vähiliidule kanti, ei olnud viimane annetusest alles jäänud raha
Annetati veel ju mitte see 5400 €
Pille-Riinile olla tehtud ka ülekanne summas 2900 € .
Kahjuks endiselt ei ole nad infot pannud üles selle kohta ,kui palju kulus eestis ja saksas veel raha. Mina oma raha tagasi ei soovi.
Aga siit küsimus ,kas te nõuate kõigilt eraisikutelt aruandlust kellel annetanud olete???
Neid juhtumeid on päris palju facebook-is kus küsitakse annetusi eraisikuliselt. Ja ei ole kordagi veel näinud ,et keegi neist näitab täpselt kuhu miski summa läks . Annetasin ka ja päris suure summa. Ja suur osa läks kindlasti ravile . Natuke mõtteainet !!!
SELLE KAVALA JA ALATU PETTUSE ÕNGE LÄHEVAD PALJUD JA LAKKAVAD TEGEMAST HEAD. NII ANTAKSE MAAD KURJALE. 🤔
Kallid sõbrad, mitte ükski inimene ei ole LIIGA hea. Seda kinnitab siin igaüks teist täiega. Kui keegi tunne(ta)b, et tema heategu on halvaga tasutud ja ta kahetseb oma heategu, pole ta algusest peale mitte midagi head kavatsenudki, sest see “heategu” oli kõigest omakasupüüdlik tegu. 🤔
Vaadake kriitilise pilguga üle oma nn. heateod ja te avastate oma jõuetuse teha teisele head mitte kõige vähematki vastu tahtmata. Tõelisest puhtast ja siirast südamest ja armastusega tehtud heategu ei ole võimalik annulleerida ega teise inimese mingi negatiivse reaktsiooniga tühistada à la “Ükski heategu ei jää karistamata!” Kes aga teebki oma “heateo” omakasu eesmärgil või sellega teist lausa õnge võttes või tema üle võimu tahtes, see ka saab õige pea oma karistuse või nagu pildil, “noa selga”. 🤔
Uskuge, palun, Armastust ei saa petta ja iga valel motiivil tehtud “heategu” saab karistatud. Kelle te siis arvate selles süüdi olevat? Tõesti, ma ütlen teile, et see kutt seal pildil tegi kõik oma “heateod” vaid teisi pettes. Ärge uskuge seda ja ärge petke sellega teisi ega iseennast! Sellesama “südantlõhestava” pildiga tahetakse viimanegi headus maailmast hävitada, otsekui oleksid heateod kurjast. 🤔
Mõistate? Teile öeldakse:
“Ärge tehke midagi head, kohe saate s-tta vastu pead! Aga tehke kurja, et hoida oma head iseendas!”
Ja mis on siis see teie hea iseendas, kuidas te seda tarbite, kellega jagate ja mis kasu te sellest saate? See ongi tapetud headus teis enestes, otsekui surnud loode emaüsas. 🤔
Mõelge oma tõekspidamised, arusaamad ja väärtushinnangud ümber, et mõista, mis need tegelikult on; et need hüljata ja saada siis tugevaks tõelises HEADUSES ja ARMASTUSES, mida pole võimalik mitte millegagi haavata, solvata ega hävitada. 😊
Tehke head ja teadke, et teie olete teinud head vaatamata sellele, milline saab olema vastureaktsioon. Ka kuri teeb oma kuriteod sellele vaatamata, kuidas teie neile reageerite. Kuri paneb heateod pahaks ja mõistab teid selles ka hukka. Ent Tõeline ARMASTUS on võitnud kogu maailma! 😊
Ma räägin ikka Kristusest, kes ELAB igavesti ja ARMASTAB meid sellele vaatamata, et Ta inimeste kurjuse tõttu risti löödi. Armastage siis siiralt ja olge ka ise siiralt armastatud! 💞😊🤠🐯
Hr või pr Mpaat, äkki pöördute oma kristluseteemadega mujale, see foorum ei ole selleks sobiv.
kle, üle-eelmine postitaja. See Kristus, usk, lootus ja armastus pole piisavalt veenvaks argumendiks, miks jätta detailne ülevaade kulunud summadest, laekunud rahadest, tagasimaksetest ja edasiannetustest esitamata. Ma ootan igal juhul Tony õdedelt lähema nädala jooksul selle ülevaate avalikku esitamist FB lehel ja kui summa on miinuses, siis kindlat teostatavat plaani, kuidas ärakulutatud raha (st miinus) mõistliku aja jooksul tagasi teenida ja tagastada (või annetada Kingitud Elule, nagu lubatud – ka see on ok). Nagu öeldud, ma ei jäta seda teemat ripakile (küll aga annan võimaluse tehtud viga heastada ilma meedia/kohtu/uurimisasutuste poole pöördumata ja asja praegusest suurema kella külge riputamata, niipalju minus kristlast on 🙂 )
kle, üle-eelmine postitaja. See Kristus, usk, lootus ja armastus pole piisavalt veenvaks argumendiks, miks jätta detailne ülevaade kulunud summadest, laekunud rahadest, tagasimaksetest ja edasiannetustest esitamata. Ma ootan igal juhul Tony õdedelt lähema nädala jooksul selle ülevaate avalikku esitamist FB lehel ja kui summa on miinuses, siis kindlat teostatavat plaani, kuidas ärakulutatud raha (st miinus) mõistliku aja jooksul tagasi teenida ja tagastada (või annetada Kingitud Elule, nagu lubatud – ka see on ok). Nagu öeldud, ma ei jäta seda teemat ripakile (küll aga annan võimaluse tehtud viga heastada ilma meedia/kohtu/uurimisasutuste poole pöördumata ja asja praegusest suurema kella külge riputamata, niipalju minus kristlast on 🙂 )
Kas siis otsite kõik üles kes abi palunud ja kellele annetatud on ?Ja kas Te küsite ka neilt detailset aruandlust? Ja sooviksin teada ,kas Te kõik olete siin ideaalsed ,ilma ühegi veata olete oma elud elanud ? Mitte kedagi tohiks kritiseerida ega halvustada nende tegude osas.
Seda enam ,et Te keegi ei tunne neid ja samuti ei tunne ka mina. Minu arvates tegid nad kõik selleks,et päästa oma vend.
Kuid kahjuks läksid asjad teisiti.
Heategu peab tulema südamest ja kui ei tule,siis ei ole ka see heategu . Mõelge kui Te teinekord annetust/ hea tegu teete,siis kas Te ikka teete seda südamest.
Ilma midagi vastu ootamata .

Hr või pr Mpaat, äkki pöördute oma kristluseteemadega mujale, see foorum ei ole selleks sobiv.
Siin ei ole asi kristluses ,vaid annetuses ja annetamises.
Mis on Teie jaoks heategu ?
heategu tähendab teisele abi pakkuda ilma vastu soovita.
Mida tehakse südamest ilma vastu nõudmiseta .

Hea tegu peab tulema südamest ja kui ei tule,siis ei ole ka see hea tegu . Mõelge kui Te teinekord annetust/ hea tegu teete,siis kas Te ikka teete seda südamest.
Teeme ikka südamest ja ega keegi ju ei kahetse seda, et raha heategevuse heaks läks. Küll aga on tulnud hiljem välja, et raha ei kasutata heategevuseks, vaid perekonna eluaseme remondiks, jooksvateks kuludeks jne. Ja see tundub paljude jaoks veidi ebaõiglane, kes isegi pole rikkad, vaid annetasidki raha selle heaks, et inimene kauem elaks. Lähedaste kergem elujärg ei olnud esialgu jutuks. Aga kui nüüd kasutatakse raha õekeste eluaseme remondiks, telefonide ostuks ja utoopilisteks äriplaanideks, siis see paljudele ei sobi.
Kas siis otsite kõik üles kes abi palunud ja kellele annetatud on ?Ja kas Te küsite ka neilt detailset aruandlust? Ja sooviksin teada ,kas Te kõik olete siin ideaalsed ,ilma ühegi veata olete oma elud elanud ? Mitte kedagi tohiks kritiseerida ega halvustada nende tegude osas.
Seda enam ,et Te keegi ei tunne neid ja samuti ei tunne ka mina. Minu arvates tegid nad kõik selleks,et päästa oma vend.
Hea tegu peab tulema südamest ja kui ei tule,siis ei ole ka see hea tegu . Mõelge kui Te teinekord annetust/ hea tegu teete,siis kas Te ikka teete seda südamest.
Hmm, kus ma küll sellist kirjavigadest kubisevat teksti varem näinud olen?

Teeme ikka südamest ja ega keegi ju ei kahetse seda, et raha heategevuse heaks läks. Küll aga on tulnud hiljem välja, et raha ei kasutata heategevuseks, vaid perekonna eluaseme remondiks, jooksvateks kuludeks jne. Ja see tundub paljude jaoks veidi ebaõiglane, kes isegi pole rikkad, vaid annetasidki raha selle heaks, et inimene kauem elaks. Lähedaste kergem elujärg ei olnud esialgu jutuks. Aga kui nüüd kasutatakse raha õekeste eluaseme remondiks, telefonide ostuks ja utoopilisteks äriplaanideks, siis see paljudele ei sobi.
Kus Te saate 100% kindel olla,et selleks neid kasutati ??? Kas Te olite kõrval kui väidetavalt rahasid raisati ??? Eluaseme remondiks jne ? Ma tahaks Teie poolseid tõestusi selle kohta ,et just annetuste raha sinna kulutati ! Kas Te teate nii täpselt millega pere tegeleb , kus tööl käivad ,kus elavad jne ??? Teie jutu järgi Te teate täpselt 🤨🤔
Mulle pole siiani tulnud, kuigi olen 2x küsinud. Ei tundu eriti loogiline, et kuigi neil kogu summat alles pole, kannavad raha tagasi neile, kes isegi küsinud pole, aga neile ei kanna, kes korduvalt küsinud on. Pigem ise kommenteerivad siin, et rahad tagasi kantud.
Aga küsi uuesti . 🤔
Neil ju facebook-id olemas .
Kirjuta näiteks Tony ravi lehele või sellele Ly-le või Liis-ile uuesti. Nemad ju tegelevad selle lehega . Või,siis sa polegi küsinud .🤔 Kui siin osad väidavad ,et said rahad tagasi 🙂

Kui see suvaliselt viiekate tagasi kandmine tõesti tõsi on, siis tegelikult pole too perekond üldse millestki aru saanud. A’la viskame nõmedatele vinguvatele koidele nende viiekad tagasi, noh nii paarikümnele ja siis tõmbame vaikselt uttu. Selle asemel, et annetada kogu allesjäänud summa sinna, kuhu algselt suure suuga lubati ehk Vähiliidule. Suisa solvav ju tegelikult, ma küll oma “näljast viiekat” tagasi ei taha, vaid tahan, et see läheks sinna, kuhu lubati.

Kus Te saate 100% kindel olla,et selleks neid kasutati ??? Kas Te olite kõrval kui väidetavalt rahasid raisati ??? Eluaseme remondiks jne ? Ma tahaks Teie poolseid tõestusi selle kohta ,et just annetuste raha sinna kulutati ! Kas Te teate nii täpselt millega pere tegeleb , kus tööl käivad ,kus elavad jne ??? Teie jutu järgi Te teate täpselt 🤨🤔
Miks lammaste esmane tundemärk on selline kirjastiil? Kirjavahemärgi ees tühik jms.
Hmm, kus ma küll sellist kirjavigadest kubisevat teksti varem näinud olen?
😀 😀 😀 Terve “pereelu” on Mpaadi vahvaid teemasid täis kirjutatud 😀 Nüüd paistab, et ta on ka nimetatud perekonnaga lähedalt seotud.
Aga selles osas tuleb au anda – inimene on lõpmatult järjekindel. Mitte üks vägi ei pane teda kirjavahemärke õigesti asetama.
Viiekaid asuti tagasi kandma, aga on ka kuulda olnud, et keegi suurema summa annetanutest oleks midagi tagasi saanud?

Miks lammaste esmane tundemärk on selline kirjastiil? Kirjavahemärgi ees tühik jms.
Mis see siia puutub? Ma tahaks ka küsimustele vastuseid ,aga siin ei saa vist. Kas keegi reaalselt teab ka neid ,kus elavad ,kus töötavad jne???
Ilmselt mitte . Tundub ,et siin eksimatud koos ja inimesed kes neid ei tea ega tunne.
Solvajaid ja laimajaid jagub.
Kõik see mis teed teistele tuleb ringiga tagasi.
Ja ära tee teistele seda mida ei taha endale . Seega mina ei solva Teid ega laima . Mina ei solva siin kedagi.

Mis see siia puutub? Ma tahaks ka küsimustele vastuseid ,aga siin ei saa vist. Kas keegi reaalselt teab ka neid ,kus elavad ,kus töötavad jne???
Puutub nii palju, et vaatamata sellele, et sinu kirjastiil paneb silmadest vere jooksma, jätkad sa seda. Mitu klassi haridust sul on?

Mpaat, kes sina selles perekonnas oled?
Viiekaid asuti tagasi kandma, aga on ka kuulda olnud, et keegi suurema summa annetanutest oleks midagi tagasi saanud?
Täpselt sama arutasime sõbrannaga, sõbranna sai 5€ tagasi(ta ei küsinud), mina oma 25 mitte. Mina küll ei küsinud tagasi, vaid palusin edasi Vähiliidule kanda, nagu oli lubadus

Ja ära tee teistele seda mida ei taha endale . Seega mina ei solva Teid ega laima . Mina ei solva siin kedagi.
Su kirjastiil on äärmiselt solvav.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Seljaajukasvajaga noormees ja pettus