Esileht Ajaviite- ja muud jutud Seljaajukasvajaga noormees ja pettus

Näitan 30 postitust - vahemik 481 kuni 510 (kokku 511 )

Teema: Seljaajukasvajaga noormees ja pettus

Postitas:
UunoR

Kõik see mis teed teistele tuleb ringiga tagasi.

Õekesed vist küll sellesse ei usu. Muidu nad ei julgeks küll mingil juhul venna raviks annetatud raha pihta panna. Äkki lähete ja teete õdedele väikese ülevaate kristlusest ja eetikast, et haige sugulase arvel rikastuda on väga inetu.

+23
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Katza

See Mpaat ongi see hull, kes koguaeg kommentaaridest teavitab? 😀

+13
0
Please wait...

Postitas:
piret005

See Mpaat ongi see hull, kes koguaeg kommentaaridest teavitab? 😀

Tema ka, aga mitte ainuke.

+2
0
Please wait...

Postitas:
katkatkat

Teadmiseks – ma ootan kolmapäevani. Kui selleks ajaks õed siin mainitud ülevaadet ei avalda, siis hakkan tööle ja kogun infot nii neilt, kes raha tagasi on saanud kui ka neilt, kes pole (et umbkaudugi suures pildis orienteeruda).

+29
0
Please wait...

Postitas:
mimi20

Teadmiseks – ma ootan kolmapäevani.

Kas õed on märku andnud?

+9
0
Please wait...

Postitas:
katkatkat

Teadmiseks – ma ootan kolmapäevani.

Kas õed on märku andnud?

Paraku mitte, kuigi neile on selleks võimalus antud. Seega, nagu lubatud, koostan selles asjas kuriteoteate (enda nimel, kuid kasutan võimaluse korral faktiliste asjaolude kajastamisel mulle teatavaks tehtud informatsiooni). Püüan selle ära teha järgmise ndl lõpuks (eeldusel, et muud toimetused plaane sassi ei löö).

Juhul, kui olete valmis andma lisainfot (st andmeid) konkreetselt endaga seotud annetusest (Teie isik, annetuse tegemise kp ja summa; info tagasimakse küsimise kohta; tagasimakse laekumine/mittelaekumine), andke palun nädala jooksul märku katarina punkt talumae ät gmail punkt com. Mulle info edastamine ei ole kindlasti mitte kohustuslik, kuid aitab koostatavat dokumenti faktipõhisemaks muuta. Küsitavaid andmeid ma kõrvalistele isikutele loomulikult ei jaga ja kasutan üksnes koostatavas dokumendis.

Käesolevat informatsiooni tohib jagada (vältimaks küll spämmiroboteid, palun, et minu e-posti aadressit nö korrektselt välja ei kirjutataks).

+48
0
Please wait...

Postitas:
Tont

Tõstan teemat

+6
0
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Anti avaldus politseisse?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Lepaleht29

Keegi ütles et õed lubasid jaanuari kuus miskit teada anda, homme juba veebruar, täna veel jõuavad:D

+14
0
Please wait...

Postitas:
augustikass

Täna siis kõik Pealtnägijat vaatama …

+7
0
Please wait...

Postitas:
matas

Täna Pealtnägija.

+6
0
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Kust see info?

0
0
Please wait...

Postitas:
augustikass

Kust see info?

Pealtnägija reklaamklipist.

+4
0
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Tore, et seda kajastab Pealtnägija, mitte Kuuuurija vms. Pealtnägija on selline tõsisem.

Eunuhh, vaata Pealtnägija FB-sse, seal on klipp.

+12
0
Please wait...

Postitas:
mimi20

Lõpuks ometi!! 🙂

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu113

Eraisikutele annetajatel pole õigust mingit aruandlust nõuda. Oligi arvata.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
plixi

Mis seal räägiti?

0
0
Please wait...

Postitas:
piret005

Mis seal räägiti?

Ei räägitud eriti midagi, see oli pigem lihtsalt näide sellest, et eraisikutele ei tasu annetada, sest ega nad aru ei pea andma ja ega teada ei saagi, palju nad raha said. Räägiti, et iga selline pettus õõnestab usaldust kõigi annetuste kogujate vastu, isegi kui on tegu igati läbipaistva ja aruandekohustusega organisatsiooniga.

Mul aga tekkis saate põhjal hoopis küsimus selle puudega lapse ema kohta, kes tundus ka veidi kummaline ja hoidis oma last nagu mingit koerakutsikat kaenlas. Lapsel oli pea ära vajunud, ise ta seda toetada ei suutnud, ilmselgelt oli see tema jaoks ülimalt ebamugav ja nuttis seal, aga ema muudkui seletas suure hooga ja ei teinud sellest üldse väljagi.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Midagi tarka ju ei räägitud, kõik juba teada info.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Mis seal räägiti?

Ei räägitud eriti midagi, see oli pigem lihtsalt näide sellest, et eraisikutele ei tasu annetada, sest ega nad aru ei pea andma ja ega teada ei saagi, palju nad raha said. Räägiti, et iga selline pettus õõnestab usaldust kõigi annetuste kogujate vastu, isegi kui on tegu igati läbipaistva ja aruandekohustusega organisatsiooniga.

Mul aga tekkis saate põhjal hoopis küsimus selle puudega lapse ema kohta, kes tundus ka veidi kummaline ja hoidis oma last nagu mingit koerakutsikat kaenlas. Lapsel oli pea ära vajunud, ise ta seda toetada ei suutnud, ilmselgelt oli see tema jaoks ülimalt ebamugav ja nuttis seal, aga ema muudkui seletas suure hooga ja ei teinud sellest üldse väljagi.

Ma ka imestasin, miks sellise lapse puhul kaelatuge ei ole kasutusel.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kass25

Kullakesed palun jälgige lapse blogi ja näete, et lapsel on enamus ajast ka kaelatugi kasutusel, kui kodus erinevaid harjutusi teevad.
Lisaks ema ju väga ilusti seletas, et lapsel puudub endal stabiilne peakontroll.

+6
0
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Mis seal räägiti?

Kas sa imikule paned ka kaelatoe kui ta oma pead ei hoia? 🙂 See laps on füüsiliselt hoolimata ema tohutust tööst temaga sisuliselt imiku tasemel. Paljud sellised lapsed veedavad terve oma elu voodis juurviljana.

Saade ise oli aga selline väga läbi lillede. Põhimõtteliselt hoiatati jah, et eraalgatustele mitte annetada, toodi Tony lugu näitena. Lastefondi inimene ütles, et nad petsid annetajaid, aga juriidilist hooba pole. Tegelikult tsiviilkohus siiski on, aga ei tea kaugele ja kas üldse too kägu jõudnud on, kes siin kaebuseid kokku luges. Ly Aasalaid nimi jääb elu lõpuni meelde paljudele eestlastele ja mitte heas mõttes. Sama ülejäänud perega. Juriidilises mõttes ei pruugi veel hooba olla (zoofiilia ja seks 14a lapsega on ka lubatud nt), aga moraalses mõttes on nad kamp … (igaüks võib ise siia sobiva sõna mõelda).

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kass25

No, aga samas ongi olukord, Kui riik tõesti ei aita! 😐 See sama naine koos tütrega, kui vajasid majja kliimaseadmeid. Ema ju alustas küsimist omavalitsuse kodukohandamise taotlusest, taotlus oli neg kuna polnud üürimajas elanud vähemalt 5a, lastefond saatis pikalt, kuna see pidi olema omavalitsuse teema, ema ei osanud mujale pöörduda, kui kirjutas ka “minu unistuste päev” fondi, kuid saadeti pikalt.

Lapsel on termoregulatsiooni häire, mis lõi 2019a välja ja esimene aasta ei saanudki keegi aru, mis toimub. 2/3 suvest olid haiglas, arstid kahtlustasid lõpuks juba ajukasvajat (üle päeva kõrge palavik, oksendamine, kuna laps ka sel perioodil ei söönud/joonud eriti siis vedeliku puudus, jne).

Lõpuks ema pöördus Pärnu haiglast edasi Tallinnasse ja seal siis avastati termoregulatsioonihäire (kui väljas juba 20+ siis lapse kehatemperatuur 38,5-39 kraadi).

2020a Märts-aprill hakkaski ema otsime abi, et saada koju kliimaseadmeid, siis oli neil ka blogi juba. Kokku vajasid ligi 2000€, aga kui pool summat oli koos, siis üks ettevõte teatas, et tuleb ja paigaldab selle raha eest 2 kliimaseader ja see on nagu nende poolne kink.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
piret005

Kullakesed palun jälgige lapse blogi ja näete, et lapsel on enamus ajast ka kaelatugi kasutusel, kui kodus erinevaid harjutusi teevad. Lisaks ema ju väga ilusti seletas, et lapsel puudub endal stabiilne peakontroll.

Sellest ma sain aru, aga lapsel tolknes pea maas, mis oli tema jaoks ebamugav, ta nuttis, aga ema ei toetanud tema pead ega teinud sellest väljagi. See tundus kummaline.

+9
-3
Please wait...

Postitas:
eunuhh

Kullakesed palun jälgige lapse blogi ja näete, et lapsel on enamus ajast ka kaelatugi kasutusel, kui kodus erinevaid harjutusi teevad. Lisaks ema ju väga ilusti seletas, et lapsel puudub endal stabiilne peakontroll.

Sellest ma sain aru, aga lapsel tolknes pea maas, mis oli tema jaoks ebamugav, ta nuttis, aga ema ei toetanud tema pead ega teinud sellest väljagi. See tundus kummaline.

Teed väga meelevaldseid järeldusi mõne minuti põhjal. Sellistel lastel on see, et pea “tolkneb maas” korraks kõige väiksem probleem. Neil on lihaskrambid, valud siin ja seal jne. Kingi mõnele sellise lapse emale üks vaba päev ja mõistad rohkem. Ilma paaripäevase intensiivse koolituseta keskmine inimene seda teha ei oskakski.

+8
-8
Please wait...

Postitas:
katkatkat

Tere jälle! Mina olen see, kes tegi üleskutse nõuete koondamiseks. Paraku laekus mulle täpselt 2 e-kirja annetuste infoga, kogusummas 21 eur (nendest 1 infoga, et annetust ei ole ka tagasi küsitud). Seega hetkel ma olen selle teema nö pausile jätnud, sest mul pole samuti mingit (isegi spekulatiivset) ülevaadet, millistest summadest võib jutt käia ning isegi kui ma koostaksin hagi või kuriteokaebuse, oleks see vähegi konkreetsetemalt määratletud kahjusummade puudumise tõttu äärmiselt ebaperspektiivikas ja liiga üldsõnaline.

+13
0
Please wait...

Postitas:
pyybeleht

Uskumatu .

Miks niimoodi valetada, et anname rahade osas teada jaanuari kuus ( täna juba veebruar)

Ilmselt jah, keegi võiks neile külla minna nagu sotid selgeks või märgatud eestis, ka kuuuurija poleks paha. Sest eilses teemas käis lihtsalt nende nimi läbi

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Keegi siin ütles, et kuna nad pole avaliku elu tegelased siis see teema unustatakse kiirelt. Ei unustata. Iga kord kui keegi annetusi küsib, tulevad Aasalaiud meelde. Iga kord kui neid kusagil gruppides postitamas näen, hoian end vägisi tagasi, et mitte neid petisteks sõimata. Olen näinud inimesi seda tegemas. Sellised asjad ei unune.

+15
0
Please wait...

Postitas:
temake

Ei unune ehk sulle,  aga kas nad said oma karistuse kätte?

+5
0
Please wait...

Postitas:
Halleluuja

Keegi siin ütles, et kuna nad pole avaliku elu tegelased siis see teema unustatakse kiirelt. Ei unustata. Iga kord kui keegi annetusi küsib, tulevad Aasalaiud meelde. Iga kord kui neid kusagil gruppides postitamas näen, hoian end vägisi tagasi, et mitte neid petisteks sõimata. Olen näinud inimesi seda tegemas. Sellised asjad ei unune.

Kusjuures, see ongi selliste pettuste juures kõige õudsam, et teised, need kes vajavad abi ei pruugi enam abi saada. Mina oma vanima pojaga olime ka kaua aega tagasi abivajajad. Võttis aega, et jõudsime Naerata ometi fondini. Kohutavalt raske oli abi küsida. Samas küsisin ja abi ka sain. Minu vanima poja elu päästeti ja ta on tänaseks täiesti iseseisvalt toimiv 23 aastane noormees. Minu jaoks ongi kõige hullem see, et inimeste usaldust petetakse! Mina kandsin ka omalajal ülejäãnud summa otse teiste abivajajate kontole. Masendav ja kurb on see Tony lugu! Kõige masendavam on see, kui teised abivajajad jäävad seetõttu abita!

+16
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 481 kuni 510 (kokku 511 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Seljaajukasvajaga noormees ja pettus